Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ! Παγκόσμιο 'Σ Ο Κ' ! Σ κ ο τ ώ θ η κ ε (;...) ο γιός του κατασκευαστού των μαχητικών αεροσκαφών 'Ραφάλ', ο Ολιβιέ Ντασσό!....



Νεκρός σε συντριβή ελικοπτέρου ο δισεκατομμυριούχος βουλευτής και γιος του κατασκευαστή των μαχητικών αεροσκαφών 'Ραφάλ', Olivier Dassault,
εντελώς

 συμπτωματικά (;) λίγο μετά τήν

 συμφωνία γιά τήν αγορά 'Ραφάλ' από

 την Ελλάδα...




Τήν δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος Εμμ.Μακρόν που ενημέρωσε τους Γάλλους πολίτες, πως ο δισεκατομμυριούχος πολιτικός του συντηρητικού ρεύματος Ολιβιέ Ντασσό (Dassault) σκοτώθηκε τήν παρελθούσα Κυριακή σε συντριβή ελικοπτέρου στο Calvados στήν Νορμανδία, στήν βόρεια Γαλλία.


Ο 69χρονος Ντασσό, ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Γάλλου δισεκατομμυριούχου βιομηχάνου Σερζ Ντασσό, του κατασκευαστή των των πολεμικών αεροπλάνων Rafale και ιδιοκτήτη της εφημερίδας 'Le Figaro', που έφυγε από τη ζωή το 2018.

Συμφωνα με όσα έγραψε ο πρόεδρος Μακρον: Ο Olivier Dassault αγαπούσε τήν Γαλλία. 


Καπετάνιος της βιομηχανίας, νομοθέτης, τοπικός εκλεγμένος αξιωματούχος, εφεδρικός διοικητής στην αεροπορία: κατά τήν διάρκεια της ζωής του, δεν σταμάτησε ποτέ να υπηρετεί τήν χώρα μας, να εκτιμά τα περιουσιακά της στοιχεία. 


Ο ξαφνικός θάνατός του είναι μεγάλη απώλεια. Οι σκέψεις μας στην οικογένειά του και τους αγαπημένους του...




https://www.olympia.gr/1435114/diethni/pagkosmio-sok-skotothike-o-gios-toy-kataskeyasti-ton-rafal-olivie-ntaso
/

4 σχόλια:

  1. Τον κλαδέψανε και αυτόν...
    Επόμενος ;;;

    Όσους και να κλαδέψετε, ο Κύριος θα φανερώνει τους επόμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι και να έγινε (ατύχημα ή δολοφονία), έγινε αυτό που λένε οι Όσιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας: έγινε το κατά παραχώρηση θέλημα του Θεού (το επέτρεψε ο Θεός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγνωστες οι βουλές του ΚΥΡΙΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σέ κάθε περίπτωση είναι μία εξαιρετικώς ΥΠΟΠΤΗ εξέλιξη.
    Οι μεγιστάνες, οι δισεκατομμυριούχοι, δέν παθαίνουν έτσι "απλά", έτσι ΤΥΧΑΙΑ, έτσι "ξαφνικά", τέτοια αεροπορικά δυστυχήματα....
    Λέτε ίσως νά πλήρωσε "Α Κ Ρ Ι Β Α" τό συμβόλαιο μέ τήν Ελλάδα;
    Είναι μία ισχυρή άποψη που κυκλοφορεί αμέσως μετά τό τραγικό συμβάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!