Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Σ υ ν ε λ ή φ θ η ο άνδρας που έρριξε από τήν μηχανή τόν άτυχο αστυνομικό! ΚΡΥΒΟΤΑΝ στήν Μαγούλα....


Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τον άνδρα που έρριξε τον αστυνομικό της ομάδος 'ΔΡΑΣΗ' από τήν μηχανή του, πριν ξυλοκοπηθεί από δεκάδες άτομα στήν Νέα Σμύρνη  τό βράδυ της Τρίτης.




Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνο-ιρανό άνδρα 30 ετών, ο οποίος μένει σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και εργάζεται ως αποθηκάριος σε 'σούπερ μάρκετ'... 

Ο «σπρίντερ» που γκρέμισε τον αστυνομικό από το μηχανάκι του, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης σε αποθήκη όπου κρυβόταν, στήν Μαγούλα. 

Ο 30χρονος είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ όπως έγινε γνωστό, έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και με τη συμμετοχή του σε οπαδικές επιθέσεις. 

Αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ...

https://crashonline.gr/epikairotita/1484056/synelifthi-o-andras-pou-erikse-apo-ti-michani-ton-astynomiko/

2 σχόλια:

  1. Αυτό το Ελληνο-ιρανός κάπως δεν το καταλαβαίνω καλά.Κύριε διαχειριστά δεν μας το εξηγείς λίγο ποιό αναλυτικά για να το καταλάβουμε καλύτερα;;; χωρίς να υπονοώ κάτι παρεξηγήσημο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ''ελληνο'' ΑΗΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ? ΙΡΑΝΙΚΟ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΟΑΝΤΑΡΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ. ΑΓΑΠΗΤΕ Ι.Κ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΩΝ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ''πρώτο θέμα'' ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!