Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Συγκλονιστική εκπομπή για τους τούρκους και την Τουρκία


Δημήτρης Σταθακόπουλος

σχόλιο Γ.Θ : Θα μείνετε άφωνοι...
Ό,τι γνωρίζατε για τους τούρκους ξεχάστε το...


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους 70 λαούς που πολεμήσαμε το '21, για το μίσος των Τούρκων κατά των Ρώσων, για την προδοσία των Βρετανών, για το σχέδιο του Κολοκοτρώνη το 1808. 

Ποιοί ήταν οι αξιωματικοί των οθωμανών;


http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2021/03/blog-post_22.html

2 σχόλια:

  1. GREXIT TΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ..ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΓΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ SS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ Η ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ..ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΑ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΚΑΣ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ...ΤΩΡΑ GREXIT ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να πεί ή να σχολιάσει κάποιος είναι ελαχιστότατο μπροστά στην απόκρυψη και διαστρέβλωση τις Ελληνικής ιστορίας που έχουν επιφέρει ή επιβάλει κάποιοι από αυτούς που συνθέτουν τα βιλία ιστορίας στα Ελληνικά σχολεία.
    Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχουν ακόμα αληθινοί γνώστες τις πραγματικής διαπραχθέντας ιστορίας.
    Ενα μεγαλο ευχαριστώ στον διαχειριστη τις οδύσειας tv για την αναρτηση τέτοιων σοβαρών και άγνωστων ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!