Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Τούς "σ τ ρ ί μ ω ξ ε στήν γωνία"; Οι ευρωβουλευτές ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ από αστικές αγωγές! Οπότε ;

 


Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, είπε στα μέλη της Επιτροπής, ότι θα στραφεί εναντίον όσων από αυτούς τον  β λ ά ψ ο υ ν...  

καί θά τούς ζητήσει νά του καταβάλουν  α π ο ζ η μ ί ω σ η  γιά τήν βλάβη που θα του προκαλέσουν!...



http://deltio11.blogspot.com/2021/03/blog-post_54.html

2 σχόλια:

  1. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΕΛΛΗΝΑ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ...."MYSTICA"TOY ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΛ.ΧΑΤΖΑΡΑ---Νο3
    ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ:
    ........ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ο κρυφομασονοs να γραφει ενα καρο μαλακιεs,μεσα απο τιs οποιεs προσπαθει να βαφτισει ολουs τουs ηρωεs ωs μασονουs και ιδιαιτερα τον Καποδιστρια,για τον οποιο υπαρχουν ατρανταχτεs εγγραφεs αποδειξειs οτι υπηρξε διωκτηs τουs.
    Η δομη και η οργανωση τηs ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ψευδολογε,ειναι γνωστη ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,και δεν εχει καμμια σχεση με τη δομη,την οργανωση και την ιεραρχια των μελων τηs ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ δεν ειχε καμμια σχεση με αυτεs των μασονων,ηλιθιε.Επειδη δε ειχε εδρα το εξωτερικο,οπου υπηρχαν επισημα μασονικεs στοεs,αν ηταν μασονικη οργανωση,επρεπε ΚΑΙ μπορουσε να ηταν,συμφωνα με το αυστηρο μασονικο τυπικο,μαλακα.
    Μεχρι το 1830 δεν υπηρχε δειγμα μασονου στην Ελλαδα.Μαs κουβαληθηκαν ρε ξευτιλα μαζι με τα δανεια και τον Οθωνα.Μεχρι τοτε ρε πλαστογραφε,υπηρχε το αληταριο των μπεηδων,που συνεργασθηκε με τουs ευρωπαιουs μασονουs και δολοφονησαν τον Ελληνα Καποδιστρια,ξευτιλισμενε,ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
    Χατζαρα.....Μηπωs εισαι κρυφομασονοs και δεν το....ξερειs???????
    avragioz.blogspot.com/2010/10/mystica-3_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπυροs Χατζαραs:το κρατικοδιαιτο σοσιαλιστικο βαψιμο.
    vapsomalliades.blogspot.com/2009/02/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!