Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η / ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ! +18 Σκηνή 'Σ Ο Κ' σ’ εμβολιακό κέντρο, μέ ε π ι λ η π τ ι κ ή ΚΡΙΣΗ ΝΕΑΡΗΣ γυναίκας ΜΕΤΑ τόν εμβολιασμό!.... Β Ι Ν Τ Ε Ο



Σκηνή 'ΣΟΚ' σέ εμβολιακό κέντρο της Ευρώπης. 

Φοβερή όπως φαίνεται επιληπτική κρίση σε νεαρή γυναίκα ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ τον εμβολιασμό μέ τό πειραματικό σκεύασμα, που θέλουν να κάνουν υποχρεωτικό. 

Σ π α ρ τ α ρ ά ε ι,  χ τ υ π ι έ τ α ι   στό έδαφος καί οι υγειονομικοί επιχειρούν άν κι αμήχανα νά τήν συνεφέρουν. 

Άγνωστες οι λεπτομέρειες κι αυτού του δράματος…

dimpenews.com

2 σχόλια:

  1. AYTOΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ????????


    Ο Bill Gates έχει μεγάλα μερίδια τόσο στην Pfizer όσο και στη Moderna, αλλά είναι επίσης κύριος χρηματοδότης της ρυθμιστικής αρχής ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου και αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά πεθαίνουν τώρα

    https://theexpose.uk/2021/11/14/children-are-dying-because-bill-gates-funds-medicine-regulator-and-has-shares-in-covid-vaccines/
    ------------------------------

    Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates αγόρασε μετοχές της Pfizer το 2002 και τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Μπιλ Γκέιτς διασφάλισε ότι η αξία των μετοχών του ανέβηκε, ανακοινώνοντας στα κύρια μέσα ενημέρωσης σε μια συνέντευξη στο CNBC ότι έβλεπε το jab της Pfizer ως τον ηγέτη στο Αγώνας εμβολίων Covid-19.

    «Το μόνο εμβόλιο που, αν όλα πήγαιναν τέλεια, θα μπορούσε να ζητήσει την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, θα ήταν το Pfizer».

    Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates αγόρασε επίσης «συμπτωματικά» μετοχές της BioNTech αξίας 55 εκατομμυρίων δολαρίων τον Σεπτέμβριο του 2019, λίγο πριν χτυπήσει η υποτιθέμενη πανδημία Covid-19.



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα κρίμα κρίμα......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!