Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ..."ξαφνικά" ( δίπλωσε κυριολεκτικώς σάν 'σίγμα' τελικό!!! ) μπροστά στίς κάμερες, σέ απευθείας μετάδοση ο Γερμανός υπουργός Υγείας... ( ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ! ) 3 βίντεο


Ημικατάρρευση σκάνδαλο του Γερμανού Υπουργού Υγείας Karl Lauterbach κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. 
Έδειχνε μια ατονία ξαφνικά έμεινε κυριολεκτικά... 

Διπλώθηκε, εμφανίζοντας υπνηλία, ναρκοληψία, χαρακτηριστικό σύμπτωμα μετεμεβολιακό.
Aμέσως πριν ανοιγόκλεισε απρόσμενα τα βλέφαρα των ματιών, γύρισαν ανάποδα τα μάτια του πριν από ένα χαμένο απλανές βλέμμα και έχασε τις αισθήσεις του! 

Ήταν καθιστός σε καρέκλα και έτσι γλίτωσε από σφοδρή σύγκρουση με κράσπεδο, έμεινε κυριολεκτικά στην καρέκλα.

Διπλώθηκε προς τα εμπρός με το κεφάλι να συγκλίνει στο στέρνο!

Άτομα που υποβλήθηκαν στην 3η δόση μεταφέρουν ότι 2 τουλάχιστον μέρες ήταν στο κρεβάτι από ακατάσχετη υπνηλία ή στη δουλειά αντιμετώπιζαν ναρκοληψία. 

Είναι ωστόσο διαπιστωμένο ότι τα εμβόλια παρουσιάζουν κι αυτό το σύμπτωμα. Προφανώς έκανε κάποια δόση αν δεν είναι κάτι πιο σοβαρό.

ό.

Το 'British Medical Journal' ('BMJ'), ένα από τα πιο διάσημα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, δημοσίευσε μια μελέτη που αποδεικνύει μια δραματική αύξηση της ναρκοληψίας που προκαλείται από το εμβόλιο Pandemrix, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως κατά της γρίπης H1N1 το 2009.

9.


Ο Γερμανός υπουργός Υγείας δήλωσε την Τετάρτη, ότι θα χρειαστεί μια ...τέταρτη δόση του εμβολίου (!) για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωναϊού και της παραλλαγής του 'Omicron'.

Είπε ότι η Γερμανία έχει παραγγείλει 80 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου, που κατασκευάζεται από την BioNTech με στόχο ειδικά την Omicron, το οποίο αναμένεται να φτάσει την ερχόμενη άνοιξη. 

Tο Ισραήλ την Τρίτη συνέστησε τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου στους ηλικιωμένους για να ξεπεράσουν το κύμα της παραλλαγής Omicron.challenges

Λέτε να έκανε τρίτη και 4η δόση κοντά κοντά και να τον πείραξε;

4 σχόλια:

 1. ΝΕΝΕΣΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ
  ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αριστυόχη Ελλάνια

  ·
  Michael Levitt Νόμπελ Χημείας, Luc Montagnier Νόμπελ Ιολογίας, Dr. Robert Malone εφευρέτης mRNA, Kary Mullis Νόμπελ Χημείας εφευρέτης PCR test. Αυτοί είναι οι τέσσερις κορυφές εγνωσμένης αξίας. Για τους τρομοκράτες του αφηγήματος χειραγώγησης των λαών αυτοί είναι ψεκασμένοι, για ζουρλομανδύα. Επιστήμονες είναι ο κτηνίατρος Μπουρλά, ο κερδοσκόπος Bill Gates, η γερμανική Biontec που αναβιώνει τα εγκλήματα του ναζισμού, η τηλεπερσόνα Παγώνη, ο μηχανικός Σαρηγιάννης, ο υπάλληλος των φαρμακευτικών Βασιλακόπουλος, τα εξάσφαιρα της χορηγούμενης προπαγάνδας Χατζηνικολάου, Μιχελάκης, Ευαγγελάτος, Πρωτοσάλτε.
  Εσύ να ακούς τυφλά ότι σου λένε αυτοί. Οι Νομπελίστες είναι ψεύτες και τρελοί για εσάς‼️Πόση φλάτζα έχετε κάψει

  https://www.facebook.com/photo?fbid=137737421968205&set=a.107955584946389


  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έτσιιιιιιι νά τά βλέπει ο κόσμος καί νά βάζει μυαλό...πού δέν έχει.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!