Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΓΡΗΓΟΡΑ έναν ΨΥΧΙΑΤΡΟ! Αυστραλός αντιμετωπίζει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ από το Ισραήλ, μέχρι το έτος ....9999, σύμφωνα μέ τό Γρηγοριανό Ημερολόγιο καί όχι μέ τό παραδοσιακό εβραϊκό ημερολόγιο...

 


Σέ έναν Αυστραλό πολίτη,  απαγορεύτηκε η έξοδος από το Ισραήλ μέχρι το έτος ....9999, όπως λέει του έχουν απαγορεύσει να φύγει από το Ισραήλ για αρκετές ....χιλιάδες χρόνια λόγω ενός χρέους πολλών εκατομμυρίων, που δεν έχει ακόμη βεβαιωθεί!!!!!!!!!!!!!

φωτο: Ένας ταξιδιώτης επιδεικνύει ένα αυστραλιανό διαβατήριο.

Ο Αυστραλός πατέρας λέει, ότι του απαγορεύεται να εγκαταλείψει το Ισραήλ για οποιονδήποτε λόγο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 9999, εκτός εάν πληρώσει στην Ισραηλινή πρώην σύζυγό του 2,4 εκατομμύρια δολλάρια (!) για μελλοντική υποστήριξη παιδιών βάσει τοπικού νόμου διαζυγίου.

Ο Χάπερτ είπε στο News.com.au ότι ουσιαστικά είναι «κλειδωμένος» στο Ισραήλ από το 2013, ένα χρόνο αφ΄ότου έφτασε στο εβραϊκό κράτος για να επανασυνδεθεί με τα δύο παιδιά που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του – Ισραηλινή υπήκοο. 

Τα παιδιά ήταν τότε τριών μηνών και πέντε ετών.

Λίγο αφ΄ότου ο Χούπερτ μετακόμισε στο Ισραήλ, η γυναίκα άσκησε αγωγή εναντίον του σε τοπικό θρησκευτικό δικαστήριο, το οποίο επιβλέπει ζητήματα όπως ο γάμος, το διαζύγιο, η επιμέλεια των παιδιών και οι πληρωμές για τη διατροφή των παιδιών. Αποφασίζοντας με βάση τον ισραηλινό νόμο περί διαζυγίου, το δικαστήριο απαγόρευσε στον Αυστραλό να φύγει από τήν χώρα, μέχρι να εξοφλήσει ένα «μελλοντικό χρέος» σε πληρωμές διατροφής για όλη τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας των δύο παιδιών του.

Σύμφωνα με τη λεγόμενη «διαταγή παραμονής εξόδου» (stay-of-exit order), ο άνδρας διατάχθηκε να πληρώνει 5.000 ισραηλινά σέκελς (περίπου 1.600 δολλάρια) το μήνα ως υποστήριξη παιδιών για κάθε ένα από τα παιδιά του μέχρι να γίνουν 18 ετών.

Ο Χούπερτ έχει κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι τιμωρεί τους αλλοδαπούς που παντρεύονται Ισραηλινούς πολίτες. 

Οι Αυστραλοί άνδρες έχουν «διωχθεί από το ισραηλινό σύστημα «δικαιοσύνης» μόνο επειδή ήταν παντρεμένοι με Ισραηλινές γυναίκες» , επέμεινε.

Ο 44χρονος χημικός (analytical chemist) είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει στον Τύπο «για να βοηθήσει άλλους Αυστραλούς που μπορεί να υποστούν αυτή την κυριολεκτικά απειλητική για τη ζωή εμπειρία».


Θα μπορούσαν να υπάρχουν «εκατοντάδες» Αυστραλοί πολίτες μεταξύ των αλλοδαπών που επηρεάζονται από παρόμοιες εντολές «παραμονής-εξόδου», είπε η Marianne Azizi, μια ανεξάρτητη βρετανική δημοσιογράφος της οποίας ο σύζυγος αντιμετώπισε τα ίδια προβλήματα στο Ισραήλ. 

Ο ακριβής αριθμός είναι «σχεδόν αδύνατο να εξακριβωθεί», καθώς το θέμα είναι ταμπού στη χώρα, είπε στο News.com.au.

«Το σύστημα έχει στηθεί ενάντια στους πατέρες» , τόνισε ο σκηνοθέτης Sorin Luca, ο οποίος σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «No Exit Order» το 2019. 

«Αυτός είναι ένας λόγος που πολλοί μπαμπάδες δεν χωρίζουν. Απλώς φοβούνται πάρα πολύ».

«Από τη στιγμή που ένας πατέρας έχει την εντολή [παραμονής εξόδου], μπορεί να φυλακιστεί έως και 21 ημέρες, είτε έχει τη δυνατότητα να πληρώσει είτε όχι – χωρίς καμία έρευνα για τα οικονομικά του», πρόσθεσε ο Λούκα.

Ορισμένες κυβερνήσεις φτάνουν στο σημείο να προειδοποιούν εκ των προτέρων τους πολίτες τους για τους περίπλοκους νόμους του Ισραήλ για το διαζύγιο. 

Για παράδειγμα, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ενημερώνει τους Αμερικανούς που πηγαίνουν στο εξωτερικό, ότι τα ισραηλινά δικαστήρια δεν διστάζουν «να απαγορεύσουν σε ορισμένα άτομα, συμπεριλαμβανομένων μη κατοίκων, να εγκαταλείψουν τη χώρα μέχρι να επιλυθούν τα χρέη ή άλλες νομικές αξιώσεις εναντίον τους».

Ωστόσο, η αυστραλιανή κυβέρνηση προφανώς δεν προειδοποιεί τους πολίτες της για πιθανές επιπτώσεις από το γάμο, την απόκτηση παιδιών και μετά το διαζύγιο με έναν Ισραηλινό πολίτη.

πηγή 28-12-21

=========

Ο Νόαμ Χούπερτ δεν μπορεί να εγκαταλείψει το Εβραϊκό Κράτος για κανένα λόγο για άλλα 7.978 χρόνια, εκτός και αν πληρώσει στην Ισραηλινή πρώην σύζυγό του 2,4 εκατομμύρια δολλάρια για διατροφή παιδιών.

Η ημερομηνία υποβλήθηκε σύμφωνα με το διεθνώς αποδεκτό Γρηγοριανό ημερολόγιο.

Η απαγόρευση του Huppert θα ήταν πολύ μικρότερη αν του δινόταν σύμφωνα με το παραδοσιακό εβραϊκό ημερολόγιο του Ισραήλ , το οποίο αναφέρει ότι βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο έτος 5.782, αλλά ο άνθρωπος δεν θα ζούσε για να δει το τέλος της και στις δύο περιπτώσεις.

https://eturbonews.com/3013004/australian-man-now-stuck-in-israel-for-the-next-8000-years/

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2021/12/9999.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!