Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ Ε;;;;; Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ΠΛΕΥΡΗΣ: ΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΟΤΑΝ… – ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΤΟΥΑΛΕTΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΘΑ ΜΑΣ Μ Π Ο Λ Ι Α Ζ Ο Υ Ν, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ....ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!!


...ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ
ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ....

Απέναντι στην Κυβέρνηση είναι πλέον και όλοι όσοι πίστεψαν στο “σωτήριο” (πειραματικό) εμβόλιο και έτρεξαν να το κάνουν. 

Όλα αυτά πάνε στράφι αφού μετά τις ανακοινώσεις της “Κυβέρνησης των ειδικών” και ο Πλεύρης τόνισε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν νέα μέτρα για ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ και μη. 


Πλέον και το 0% του πληθυσμού που εμβολιάστηκε μπαίνει στη μέγγενη των απαγορεύσεων λόγω των τραγικών λαθών αυτής της Κυβέρνησης που βρίσκεται σε τρικυμία.... Παλινωδίες, ψέμματα και χειραγώγηση της μάζας έχουν οδηγήσει σε ένα απίστευτο μπάχαλο την Πατρίδα.

Όπως λοιπόν είπε ο Θάνος Πλεύρης μέσα στις επόμενες ημέρες είναι αρκετά πιθανό να ανακοινωθούν νέοι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχουν πρόσβαση ούτε στους εξωτερικούς χώρους και υποστήριξε ότι αυτό το έχουν ζητήσει ήδη οι ...«ειδικοί».

Για το θέμα της επέκτασης της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών ο Θ.Πλεύρης είπε, ότι «δεν είμαστε δογματικοί στην υποχρεωτικότητα, αλλά εξετάζουμε να επεκταθεί με ηλικιακά κριτήρια. 

Άφησε ανοικτό αυτό να γίνει για τους άνω των 50 ετών».

Η είδηση ακολούθησε αμέσως μετά. 

Αναφέρθηκε και στο θέμα των πιστοποιητικών εμβολιασμού, καθώς όπως τόνισε, «εξετάζουμε όσοι έχουν κάνει τις δυο δόσεις του εμβολίου και έχει παρέλθει 7μηνο και δεν έχουν προχωρήσει στην αναμνηστική δόση να λογίζονται ως ανεμβολίαστοι και έτσι να χάνουν όσα προνόμια υπάρχουν». 

Μάλιστα πρόσθεσε ότι αυτό έχει σχεδόν αποφασιστεί.

Σχετικά με τα σχολεία ανέφερε πως δεν υπάρχει στο τραπέζι το να μην ανοίξουν τα σχολεία, ωστόσο οι «ειδικοί» θα συζητήσουν την άλλη εβδομάδα προκειμένου να ληφθούν αν χρειαστεί ορισμένα μέτρα.

Η ουσία είναι αυτό που έχει γράψει πολλάκις το 'ΜΑΚΕΛΕΙΟ' στο πρόσφατο παρελθόν. 

Θα μας εμβολιάζουν με ένα εμβόλιο που δεν μας δίνει τη ζωή μας πίσω 2,3 ή και 4 φορές το χρόνο.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/12/blog-post_253.html

2 σχόλια:

 1. B. Παπακωνσταντίνου31 Δεκεμβρίου 2021 στις 1:06 π.μ.

  .. στα παιδιά που και'σένα σε φτύνουν ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

  To 1993, o Dr. John Coleman δημοσίευσε αυτό : Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια «άχρηστοι φαγάδες» θα πρέπει να εξαλειφθούν μέχρι το 2050

  Από το βιβλίο: ‘The Conspirator’s Hierarchy: The Story of Committee of 300‘ (‘Η Ιεραρχία των Συνωμοτών- Η ιστορία της Επιτροπής των 300’)του Dr. John Coleman (πρώην αναλυτή πληροφοριών της MI-6), που δημοσιεύτηκε το 1993:

  https://kanenazori.com/2021/12/25/coleman-axristoi_fagades/
  ------------------
  CONSPIRATORS HIERARCHY: THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300 Dr. John Coleman
  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

  https://en.calameo.com/read/000356274b25ed47f3ab7
  ------------------
  Μία από τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ενημερωτικές ομιλίες που έγιναν ποτέ!!

  Dr. John Coleman- The Committee of 300 (1994) Full
  https://www.youtube.com/watch?v=Sc1NxfmtOTc  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!