Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

O τερματοφύλακας της Εθνικής Υεμένης, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που πήγε για καρριέρα στό ΥΠΕΡΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ Μπαχρέϊν (70%), ΠΕΘΑΝΕ από ανακοπή!.....



Ένας ακόμη νεαρότατος  αθλητής, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς... 
Αυτή τη φορά πρόκειται για τον τερματοφύλακα της εθνικής ομάδος της Υεμένης και 'γκολκίπερ' της ομάδας Shabwa στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε για επαγγελματική καριέρα στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής Muhammad Belfas πέθανε από καρδιακή προσβολή στη Μανάμα.




Μακροσκελής ο κατάλογος, εκκωφαντική η ένοχη σιωπή των ιθυνόντων. 

Επτασφράγιστο αν είχε εμβολιαστεί. 

Οπότε…

Σημειωτέον, πως στήν Αραβία και Μπαχρέϊν πρωτοστατούν στον πανεμβολιασμό στον αραβικό κόσμο, με την πρώτη να έχει 66,5% πλήρως εμβολιασμένους και τήν δεύτερη χώρα το Μπαχρέϊν όπου και πέθανε ο τερματοφύλακας να έχει σχεδόν 70% πλήρως εμβολιασμένους δηλ. 69,2%.

Ο χλοοτάπητας έγινε κοιμητήριο. Θέματα που χρήζουν απαντήσεις.

Peut être une image de 3 personnes et personnes debout


Μαρτυρία 1: ”Ο φίλος μου πήρε τήν δεύτερη δόση τoυ AstraZeneca, μετά από λίγο έπαθε θρόμβωση στο χέρι του … είναι νέος 21 ετών, δραστήριος, στρατιωτικός, αθλητικός και μη καπνιστής…”

Μαρτυρία 2: ”Μια εβδομάδα μετά την τρίτη δόση άρχισε να εμφανίζεται στα πόδια μου και κάτω από τη μασχάλη. 

Άρχισα και εγώ να πηγαίνω στο νοσοκομείο και με παρέπεμψαν στο νοσοκομείο των ενόπλων δυνάμεων, παρόλο που δεν είμαι στρατιώτης .

Ωστόσο, η κατάστασή μου ήταν τόσο επικίνδυνη, άνοιξαν φάκελλο για να μπορώ να το υποβάλω σε ιατρική επιτροπή” /μαρτυρίες από Σαουδική Αραβία.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!