Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

«ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ήμασταν του ....πεταματού!» ΤΑ ΕΧΩΣΕ η (επικοντίστρια) Κατερίνα Στεφανίδη καί γιά τήν γελοιότητα μέ τήν Σάκκαρη...

 


Διαφώνησε δημόσια η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και για τα κριτήρια που ψήφισαν οι Έλληνες αθλητικοί δημοσιογράφοι στα βραβεία του ΠΣΑΤ για την «κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς».

Είναι πάντως γεγονός ότι τόσο η Σάκκαρη, όσο και ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι επαγγελματίες αθλητές σε χρυσοφόρα αθλήματα. 


Γεγονός διαμετρικά αντίθετο με την ιδέα της ευγενούς άμιλλας, η οποία θα έπρεπε να χαρακτηρίζει τους ολυμπιακούς αγώνες και φυσικά γεννήθηκε στην Ελλάδα χιλιάδες χρόνια πριν.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θεώρησε ότι παρά την εξαιρετική πορεία που πέτυχε φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για την Ελλάδα, Η διάκριση αυτή θα έπρεπε να απονεμηθεί στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε αιχμές και για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη ως αθλήτριας της χρονιάς στην Ελλάδα.


 Ο διάλογος της Κατερίνας με χρήστη του Twitter

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. 

Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα» έγραψε ένας χρήστης του twitter με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: 

«Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο, άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

http://www.press-gr.com/2021/12/blog-post_321.html


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!