Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Γέρων Γεώργιος: "ΠΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΕΥΣΤΗΣ - ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ" ( Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 
https://www.youtube.com/watch?v=I_4qljzJfms&ab_channel=VassilisKostoulas

Ομιλία του Γέροντος Γεωργίου Αλευρά ανήμερα της εορτής της Του Χριστού Γεννήσεως.

Ο π.Γεώργιος περιέγραψε αυτή τη μέγιστη εορτή της Χριστιανοσύνης, ως το μέγιστο δώρο του Θεού στον άνθρωπο για τη σωτηρία του μέσα από τον Σωτήρα Χριστό, που έπρεπε να γεννηθεί από μία νέα "Εύα" την Κυρία Θεοτόκο, η οποία έπρεπε με τη σειρά της, παρ΄όλο που ήταν ηθική, αγνή και άμεμπτη, να φύγει δια του Ευαγγελισμού και το προπατορικό αμάρτημα από πάνω της.

Χριστιανός που δεν έχει ηθική, δεν είναι Χριστιανός, ανέφερε μεταξύ άλλων ο π.Γεώργιος ο οποίος στηλίτευσε τη σύγχρονη κρίση της εποχής μας, ως ένα σχέδιο ανθρώπων βρώμικων, που θέλουν την εξουσία και τους ανθρώπους δούλους, υπακούοντας στον σατανά. "Πας άνθρωπος ψεύστης" όπως μας λέγει και ο Προφήτης Δαβίδ, ανέφερε ο π.Γεώργιος τονίζοντας ότι μόνο ο Χριστός είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Ο π.Γεώργιος τέλος αναφέρθηκε στη βλάσφημη ανάρτηση για την Παναγία και τον Χριστό γνωστού επιστήμονα που προβάλλεται, τα τελευταία δύο χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι αποδεικνύουν ότι σε όλη αυτή η ιστορία αυτό που τους ζορίζει είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, γι αυτό δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτούς που τον πολεμούν, από τη γέννησή Του μέχρι και σήμερα...

3 σχόλια:

 1. αυστηρός και μάγκας! και δεν μασάει τα λόγια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γέρων Γεώργιος: "ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"

  https://www.youtube.com/watch?v=TpDRESj1O0Y

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!