Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΩΧ! 5η παγκοσμίως σέ κρούσματα η ΜΑΖΙΚΩΣ εμβολιασμένη Ελλάδα καί 2η στον κόσμο η ΠΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ Κύπρος!!! Μας κάνατε ....εθνικά υπερήφανους! Τόν πήραμε, τόν πήραμε τόν … κορωνοιό!!!


5η παγκοσμίως σε κρούσματα η μαζικά εμβολιασμένη Ελλάδα και 2η στον κόσμο η πανεμβολιαμένη Κύπρος. 
Μας κάνατε εθνικά υπερήφανους! Τον πήραμε τον πήραμε τον … κορωνοιό!!!Σε επιβεβαιωμένα κρούσματα 'covid19' ανά εκατομμύριο, η μαζικά εμβολιασμένη Ελλάδα πρωτοπορία στις υποχρεωτικότητες και με ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων 65,1% κοντά στο αρχικά οριοθετηθέν τείχος ανοσίας 70%, είναι 5η στον κόσμο στις 28 Δεκεμβρίου. 

Την ίδια μέρα η πανεμβολιασμένη Κύπρος με ( πάνω από το 80% των κατοίκων έχουν λάβει δύο δόσεις εμβολίου κατά του Covid. theguardian 28/12/21) είναι δεύτερη στον κόσμο.

Παγκοσμίως πρώτη η Γαλλία του Ε. Μacron κατέρριψε κάθε ρεκόρ και κατέγραψε σήμερα 208.000 ημερήσια κρούσματα. 

Το απόλυτο ρεκόρ από αρχής πανδημίας. Με πλήρως εμβολιασμένους 73,0%.

Τρίτη στον κόσμο η Δανία. 

Η Δανία στις 29/12/21 ανακοίνωσε πως έπιασε το απόλυτο ρεκόρ με 23.228 ημερήσια κρούσματα.

Η Δανία είναι αυτή τη στιγμή η χώρα με την υψηλότερη μόλυνση στον κόσμο, με περισσότερα από 1.700 κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμού τις τελευταίες επτά ημέρες σύμφωνα με άλλες αναλύσεις.

5η η υπερεμβολιαμένη και υπερτσιπαρισμένη Σουηδία… το σουηδικό μοντέλλο που έκανε το πιστοποιητικό εμβολιασμού τσιπάκι …..να μην το χάσει.

7η η υπερεμβολιασμένη Αγγλία με πλήρως εμβολιασμένους το 70.3%; 

Ακολουθούν στην παγκόσμια κατάταξη και έχει σημασία οι πρωταθλήτριες κόσμου σε εμβολιασμό Ιρλανδία και Πορτογαλία.

Η Γαλλία του Ε. Μacron πέτυχε 208 000 κρούσματα σε 24 ώρες. Νέο πανευρωπαϊκό ρεκόρ. 

Κρίμα τους είχαμε για πρότυπο διαχείρισης!!!!

2 σχόλια:

 1. Aναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , οι πιο αποτελεσματικοί εμβολιασμοί για τον coronovirus είναι αυτοί οι οποίοι δ ε γίνονται !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
  ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 20000 ''ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ''.
  ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΔΗΛ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ.AYTOΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ.
  ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ 0,036 ΔΕΙΚΤΗ ΔΗΛ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!