Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Μία ε κ π λ η κ τ ι κ ή (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!) συλλογή ΠΑΛΑΙΩΝ αυτοκινήτων, στό Ηράκλειο της Κρήτης! 105 συνολικώς! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! / Β Ι Ν Τ Ε Ο


Το όνομά του είναι Γιώργος ....Μητσοτάκης και έχει ένα πάθος με τα παλιά αυτοκίνητα, αλλά και γενικότερα με τεχνολογίες περασμένων ετών, όπως τα ραδιόφωνα τα οποία επίσης συλλέγει και ξεπερνούν τα 1.300 σε αριθμό.



Σε ό,τι αφορά τα αυτοκίνητα, η συλλογή περιλαμβάνει πάνω από 100 μοντέλα, όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Πολλά από αυτά τα έχει αγοράσει ο ίδιος, όμως είναι μεγάλος και ο αριθμός εκείνων που αποτελούν δωρεά. 


Μεταξύ αυτών θα βρούμε ένα κατασκευασμένο από ξύλο, άλλο από πεπιεσμένο και πλαστικοποιημένο χαρτόνι, πολλά που έχουν σημαδέψει την ιστορία της αυτοκίνησης και άλλα που δεν έγιναν τόσο γνωστά.


Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι όλο το κτιριακό συγκρότημα, συμπεριλαμβανομένης της παρακείμενης οικίας του Γιώργου Μητσοτάκη και του ραδιοφωνικού σταθμού του (Best Radio 94,7), ηλεκτροδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Περισσότερα : https://www.ribandsea.com/face/4830-i...


2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=CSnzQKV1xLk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά, μιλάμε α-πί-στευ-το!!!! ...
    αυτό είναι να 'χεις χρόνο μερικές ημέρες να τα δεις όλα και να μάθεις λεπτομέρειες για λύσεις της τεχνολογίας και μάλιστα παλαιότερων εποχών που ήταν πιο ανθεκτικές, π.χ. η λύση της Rolls Royce που δεν έχει φλάντζα το καπάκι!!!!! ελληνιστί WOW!!!!!!
    καταπληκτική και η παρουσίαση και οι γνώσεις του κ. Μητσοτάκη. σεμνός και με ευπρέπεια και καθόλου ψωνισμένος. φαίνεται ο άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει. άλλοι με το 1/10 μόνο της συλλογής θα την είχαν δει πολύ σπουδαίοι.
    σούπερ ανάρτηση!! 👍👍👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!