Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

«Π λ η ρ ω μ έ ν η» απάντηση νεαρής Ιταλίδος, σέ (μεγαλοΤΣΙΓΚΟΥΝΑ!) εργοδότρια, που τήν είπε «τεμπέλα», επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΕ νά δουλέψει 6ημερο (!) γιά ....280 ευρώ!!!!!!!!!!

 

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει «v i r a l», στην Ιταλία, σύντομο βίντεο το οποίο ανήρτησε στο διαδίκτυο νεαρή κοπέλλα, η Φραντσέσκα, για να αποκαλύψει ότι της προτάθηκε πλήρης απασχόληση, ως πωλήτρια, έναντι 280 ευρώ τον μήνα!!!...Η Φραντσέσκα ζει στην Νάπολη, είναι 22 ετών και διηγήθηκε την όλη αυτή ιστορία διαμέσου του «TikTok». 

Από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, πάντα μέσω 'ίντερνετ', της ζητήθηκε να εργάζεται περίπου 10 ώρες την ημέρα και το Σάββατο να έχει συνεχές ωράριο.

Όταν η κοπέλλα αρνήθηκε την δουλειά, η ιδιοκτήτρια της εμπορικής επιχείρησης της έγραψε, ότι «είναι αλήθεια, τελικά, ότι οι σημερινοί νέοι δεν έχουν όρεξη για δουλειά». 

Η απάντηση της Φραντσέσκα ήταν αποστομωτική: «δεν είναι έτσι, είστε εσείς που θέλετε να δουλέψουμε, κερδίζοντας μόλις 70 ευρώ την εβδομάδα. 

Δεν νομίζω ότι εσείς θα το κάνατε ποτέ, ούτε ότι θα στέλνατε τα παιδιά σας σε μια τέτοια δουλειά, διότι με το ποσό αυτό, δεν καλύπτεις ούτε τα βασικά σου έξοδα», υπογράμμισε η εικοσιδυάχρονη.

CORRIERE DELLA SERA


Η απάντησή της, όπως και το σχετικό 'βίντεο', προβάλλεται από όλα τα μεγαλύτερα ιταλικά μέσα ενημέρωσης της χώρας, διότι - όπως τονίζεται - θέτει και πάλι το μεγάλο θέμα της αξιοπρεπώς αμειβόμενης απασχόλησης των νέων, και όχι μόνο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!