Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Ὁ κόσμος τῆς ἐ ξ α π α τ ή σ ε ω ς τῶν 'Ἰλλουμινάτι'. . . . . ( Γιά διαβασμένους )

( Max Warburg, 1867-1946, ο μυστηριώδης καμπαλιστής τραπεζίτης που βοήθησε τον ιθύνοντα νού της Ρωσικής Επανάστασης και του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.)

Με δίδαξαν ότι ο κομμουνισμός ήταν η  «κρατική ιδιοκτησία» και ανατροπή της καπιταλιστικής τυραννίας, και όχι πώς ορισμένοι καπιταλιστές έκλεψαν τον πλούτο άλλων καπιταλιστών ενώ προσποιούνταν ότι υπερασπίζονταν την εργατική τάξη.


Αυτή είναι η «μαγεία» τους, δηλαδή ο δόλος ή το ψέμα , δηλαδή ο COVID, είναι εύκολο όταν είστε κύριοι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των γιατρών και των πολιτικών.

 Τα έγγραφα της Γερμανικής Μυστικής Υπηρεσίας έδιναν εντολή στους Μπολσεβίκους «καταστρέψτε τους Ρώσους καπιταλιστές όσο θέλετε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η καταστροφή των ρωσικών επιχειρήσεων».

(Αυτή είναι μια ενημέρωση ενός σημαντικού άρθρου, "The Illuminati World of Make-Believe" που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2007.)

Του Henry Makow PhD 

Αν ρωτούσατε τον Τζένγκις Χαν για τη φόρμουλα του για την κατάκτηση του κόσμου, θα περίμενε κανείς να ακούσει η "συντριπτική δύναμη" ή ο "τρόμος". ΔΕΝ θα περίμενες να ακούσεις, "Κάντε το πιστευτό. "( "Make-believe" )  " Ποιος είναι αυτός ο τύραννος; Ο Γουόλτ Ντίσνεϋ

Ωστόσο, στο Πρώτο Πρωτόκολλο των « Πρωτόκολλων των Πρεσβυτέρων της Σιών », ο συγγραφέας λέει τρεις φορές, το παρασύνθημά μας είναι «κάνε πιστευτή την Ισχύ». 

( ...Τι συνεκράτησε τα άγρια θηρία, τα οποία ονομάζομεν ανθρώπους; Τι τους καθωδήγησεν έως τώρα; Κατά την έναρξιν της κοινωνικής τάξεως οι άνθρωποι υπετάχθησαν εις την κτηνώδη και τυφλήν ισχύν, αργότερα εις τον νόμον, όστις δεν είναι παρά η ίδια ισχύς, αλλά μεταμφιεσμένη. 

Συμπεραίνω εκ τούτου, ότι συμφώνως προς τον νόμον της φύσεως, το δίκαιον είναι εν τη ισχύ....ἀπό Πρωτόκολλο 1)   

Το "Make-believe" είναι η καμπαλιστική μαγεία ( Magick)  των Illuminati. 

Το Magick είναι απλώς εξαπάτηση ή ψέμματα , κάτι που είναι πολύ εύκολο να το κάνεις όταν έχεις τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους αναλόγους καθοδηγητές.

Ο κακός μάγος Aleister Crowley όρισε τη Μαγεία ως «η επιστήμη και η πράξη της πρόκλησης αλλαγής να συμβεί σύμφωνα με τη θέληση... κάθε θελημένη αλλαγή στον εαυτό μας ή στο περιβάλλον μας είναι Μαγεία».

Με άλλα λόγια, το Magick αναδιαμορφώνει τον κόσμο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τουςΟι Illuminati είναι μάστορες στη χρήση ψευδών προσχημάτων για να το κάνουν αυτό. 

Η πραγματικότητά μας είναι σε μεγάλο βαθμό το μαγικό τους ξόρκι.

Τελικά το παρατήρησα όταν διάβασα  το «The Truth About the Slump» (1931) του A.N. Field.( Ἄρθουρ Νέλσων Φήλντ

Η επανάσταση των Μπολσεβίκων απεικονίστηκε ως μια εξέγερση ισότητας. 

Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι τραπεζίτες Illuminati τη χρηματοδότησαν για να κατασχέσουν τη ρωσική βιομηχανία . (σελ. 62-72)

 Έγγραφα της Γερμανικής Μυστικής Υπηρεσίας ανέθεσαν στους Μπολσεβίκους «μπορούσαν να καταστρέψουν τους Ρώσους καπιταλιστές όσο ήθελαν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν δυνατό να επιτραπεί η καταστροφή των ρωσικών επιχειρήσεων».


Η Γερμανική Αυτοκρατορική Τράπεζα έστειλε στους Μπολσεβίκους περισσότερα από 60 εκατομμύρια ρούβλια. 

Τα έγγραφα 10 και 11 μεταξύ των τραπεζιτών και των Μπολσεβίκων «δίνουν μια πλήρη σύνοψη των όρων με τους οποίους οι γερμανικές τράπεζες μετά τον πόλεμο επρόκειτο να ελέγχουν τη ρωσική βιομηχανία». (σελ. 69)

Φυσικά ο επικεφαλής της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας Max Warburg, ο αδερφός του προέδρου της Federal Reserve των ΗΠΑPaul Warburgήταν πίσω από αυτό. Εδώ μιλάμε για διεθνείς τραπεζίτες και τους συναδέλφους τους.

Τά 5 ἀδέλφια Warburg :  Paul, Max και  Aby Warburg,καθιστοί, όρθιοι είναι οι Felix και Fritz Warburg   Οικογένεια Warburg

ΑΥΤΑΠΑΤΗ

Με δίδαξαν ότι ο κομμουνισμός ήταν «δημόσια ιδιοκτησία» και η ανατροπή της καπιταλιστικής τυραννίαςΔεν με έμαθαν ότι ο κομμουνισμός ήταν ο τρόπος με τον οποίο ορισμένοι καπιταλιστές έκλεψαν τον πλούτο άλλων καπιταλιστών ενώ παρίσταναν ότι υπερασπίζονταν την εργατική τάξη. 

Οι διεθνείς τραπεζίτες χρησιμοποίησαν χρήματα από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ για να χρηματοδοτήσουν τόσο την επανάσταση των Μπολσεβίκων όσο και την ΕΣΣΔ. ( Συλλογικές Ομιλίες του Κογκρέσσου Louis T. McFadden, Πρόεδρος, Επιτροπή Τραπεζών της Βουλής, σελ. 397.)  

Ο Τρίτος Βαρώνος Ρότσιλντ ήταν σοβιετικός πράκτορας  και το μισό βρετανικό κατεστημένο ( ἐλίτ πού ἐξουσίαζε τήν Βρετανία) ήταν σοβιετικά περιουσιακά στοιχεία .

Τι θρίαμβος ήταν ο "κατασκευασμένος" κομμουνισμός! 

Σκεφτείτε τα εκατομμύρια των ιδεαλιστών που αφιέρωσαν τη ζωή τους σε αυτή τη φάρσα. 

Σκεφτείτε τα εκατομμύρια που πέθαναν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο όταν οι ίδιοι τραπεζίτες χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για να κρατήσει τον Στάλιν στη σειρά  Σκεφτείτε τα τρισεκατομμύρια δολάρια που δαπανήθηκαν στον Ψυχρό Πόλεμο «Κάντε το πιστευτό» 

Σκεφτείτε πόσα ελάχιστα μαθαίνουμε στη Δύση για τις φρικαλεότητες του Στάλιν ή του Μάο σε σύγκριση με του Χίτλερ. (Δείτε το "The Other Side of Holocaust Denial")

Αν ο κομμουνισμός ήταν ένα τέχνασμα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάθε σημαντικό ιστορικό γεγονός και πολιτιστική τάση στη σύγχρονη Δυτική Ιστορία, συμπεριλαμβανομένης της θρησκείας του «κοσμικού ουμανισμού και του μοντερνισμού», είναι επίσης προϊόντα «κατασκευής».

Αν μπορούσε να αποκαλυφθεί η κομμουνιστική απάτη, οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και ο «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» θα φαντάζουν λεπτομέρειες...

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ 

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες θεσπίζουν την παγκόσμια δικτατορία τους για λογαριασμό του εβραϊκού λαού. Αυτό είναι λογικό αφού οι ίδιοι τραπεζίτες (Rothschild, Schiff, Warburgs κ.λπ.) ήταν οι επίσημοι ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας.

Χρηματοδότησαν τις περισσότερες εβραϊκές οργανώσεις και πολιτικά κινήματα όπου οι Εβραίοι είναι εξέχοντες. Αντίθετα, αρνήθηκαν τη χρηματοδότηση και τη δημοσιότητα σε ανταγωνιστικές εβραϊκές ομάδες. 

Louis B. Marshall ( φωτό)
Louis B. Marshall, (1856-1929) ο σύμβουλος των τραπεζιτών Kuhn Loeb ( σημ. Πελ.  καί εἷς ἐκ τῶν ἱδρυτῶν τῆς Ἀμερικανικῆς Ἑβραϊκῆς Ἐπιτροπῆς  (AJC), ἐπίσης οἰκολόγος,ὑπερασπιστής τῶν μειονοτήτων κ.λπ. ἐδῶ)έγραφε σε μια επιστολή με ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου 1918, «Ο σιωνισμός δεν είναι παρά ένα περιστατικό ενός εκτεταμένου σχεδίου: είναι απλώς ένα βολικό μανταλάκι στο οποίο μπορείς να κρεμάσεις ένα ισχυρό όπλο».

Ώ, πώς θα αντιδρούσαν οι Εβραίοι που αφιέρωσαν τη ζωή τους σε μια «εθνική πατρίδα» σε αυτή την είδηση; Ή στην πληροφορία ότι το νέο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι γεμάτο με μασονικούς συμβολισμούς που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη;

Υπενθυμίζοντας ότι η «ισχύς» είναι το άλλο μισό της φόρμουλας, η επιστολή του Μάρσαλ τελείωνε με μια απειλή προς τους μη Σιωνιστές Εβραίους: «Όλες οι διαμαρτυρίες που μπορούσαν να κάνουν θα ήταν μάταιες. Ακόμα κι αν ήμουν διατεθειμένος να πολεμήσω τον Σιωνισμό, θα εκμηδενιζόμουν ένεκα των αποτελεσμάτων που θα μπορούσαν να προκύψουν».

Αυτή η επιστολή απευθυνόταν στον Max Senior, έναν επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, ο οποίος είχε ζητήσει από τον Marshall να μιλήσει ενάντια στον Σιωνισμό (ο Marshall υποδυόταν τον αντισιωνιστή.)

Η απειλή είναι ενδεικτική των γκανγκστερικών τακτικών που χρησιμοποιούν οι Σιωνιστές κατά της εβραϊκής κοινότητας. Ο Senior αντέδρασε γρήγορα. Απάντησε στον Μάρσαλ στις 30 Σεπτεμβρίου 1918:

«Αποκηρύσσω κάθε σχέση για εθνικούς, θρησκευτικούς, φυλετικούς ή πολιτιστικούς λόγους, με την «εθνική πατρίδα των Εβραίων στην Παλαιστίνη». 

Είδαμε πόσο αποθαρρυντική ήταν μια διχασμένη πίστη στους Γερμανούς σε αυτή τη χώρα. 

Δεν προσποιούμαι ότι γνωρίζω την εσωτερική πολιτική ιστορία και τις περιπλοκές της πολιτικής για τις οποίες υπαινίσσεστε...

Δεν πρέπει να σιωπήσω καμία από τις απειλές που αναφέρετε... 

Θεωρώ ότι ο πραγματικός κίνδυνος για τον Εβραίο βρίσκεται στη σιωπηλή αποδοχή των σιωνιστικών αξιώσεων. » (L. Fry,  Waters Flowing Eastward , σελ.55)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο κομμουνισμός και ο σιωνισμός είναι απλώς «περιστατικά σε ένα εκτεταμένο σχέδιο» για τη δημιουργία μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» δικτατορίας αφιερωμένης στον Εωσφόρο που διευθύνεται από τους κεντρικούς τραπεζίτες .

Το «ισχυρό όπλο» είναι η ενέργεια του οργανωμένου Εβραϊσμού που βοηθά στην ανατροπή της χριστιανικής βάσης του Δυτικού Πολιτισμού και στην εγκαινίαση της «Νέας Εποχής».

Ο κομμουνισμός είναι σατανικός. 

Το έμβλημά του, το πεντάκτινο αστέρι, είναι σατανικό

Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο ζητά την καταστροφή της οικογένειας, του πολιτισμού, της επιστήμης και της θρησκείας (αθεϊσμός), τη δήμευση της περιουσίας και της κληρονομιάς, τον έλεγχο της επικοινωνίας και τη δικτατορία

 Ωστόσο, έχει γίνει ανεκτός και μάλιστα δοξασμένος.

ἀπό ἐδῶ 

Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/2022/06/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!