Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ιερέας Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ δύο Ξαδέλφια καί του συνέβη κάτι φ ρ ι κ τ ό !!! / Β Ι Ν Τ Ε Ο




https://www.youtube.com/watch?v=SBx6DBNLq-4&ab_channel=%CE%9F%CF%81%CE%B8%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%82%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7

2 σχόλια:

  1. Αγανακτώ με τους δήθεν "ανώτερους" ψευτο-κληρικούς που έδωσαν εντολή στον κληρικό πρωταγωνιστή της ιστορίας, να ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ (συνειδητά και προμελετημένα) τους ιερούς κανόνες της Εκκλησίας και να "παντρέψει" τα πρώτα ξαδέλφια.
    Προφανώς αυτοί οι ψευτο-κληρικοί, υπηρετούσαν κάποιο άλλο δήθεν "θεό" (όχι τον αληθινό Θεό).

    Ο κληρικός πρωταγωνιστής της ιστορίας, δεν θα έπρεπε να κτυπήσει με τα χέρια του τον βλάσφημο άνθρωπο, αλλά θα μπορούσε να τον "κτυπήσει" ΜΟΝΟ με τον λόγο του (όχι με τα χέρια του). Διότι και ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός (στην επίγεια ζωή του) ΔΕΝ κτύπησε ΚΑΝΕΝΑ, με τα χέρια του, αλλά "κτυπούσε" ΜΟΝΟ με τον λόγο του κάποιους σατανικούς ανθρώπους για να τους κάνει να μετανοήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και όταν ο Ιησούς Χριστός πήρε το μαστίγιο και αναποδογύρισε τα ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ των εμπόρων στο ναό, ΔΕΝ κτύπησε ΚΑΝΕΝΑ άνθρωπο (πέταξε μόνο τα εμπορεύματα και "κτύπησε" τους ανθρώπους μόνο με τον λόγο του).

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!