Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

24χρονος ΜΠΟΥΚΑΡΕ γιά νά κλέψει 73 χρονο πρώην ...Π Υ Γ Μ Α Χ Ο ! Καί (επίσης!) απόστρατο των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!!..... Γ Ε Λ Ι Α!

 Τόν ...."μακιγιάρισε" τέλεια ο απόστρατος...



...Όταν λοιπόν, είσαι 24ων ετών και εισέρχεσαι, οπλισμένος με μαχαίρι, για να κλέψεις στο σπίτι ενός 76χρονου και της γυναίκας του, αλλά δεν γνωρίζεις, πως ο 73χρονος είναι πρώην ....π υ γ μ ά χ ο ς, απόστρατος ειδικών δυνάμεων (Royal Marines) και δάσκαλος μάχης εκ του σύνεγγυς....




Αυτά παθαινεις...

΄Ας προσεχε ο τυπάκος...

Αυτά όλα στήν Αγγλία!

Στήν Ελλάδα όμως, ο 73χρονος θα ήταν κατηγορούμενος καί φυλακή ήδη, γιατί ο νόμος λέει νά κάνεις ότι ...κοιμάσαι. 

Δεν έχεις δικαίωμα να υπερασπιστείς τήν οικογένεια καί τήν περιουσία σου....

Τέτοιους νόμους έφτιαξαν ΣΚΟΠΙΜΩΣ οι Ανθέλληνες που μας κυβερνούν, απο το ΄74 καί μετά...



πηγη

1 σχόλιο:

  1. Το περιστατικό συνέβη το 2008, όταν ο 24χρονος "μπούκαρε" στο σπίτι του 72χρονου παλαίμαχου πυγμάχου και ο τελευταίος τον «κανόνισε» καταλλήλως. Ο 72χρονος δεν είχε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Πηγές:
    https://www.plymouthherald.co.uk/news/uk-world-news/really-what-happened-man-burgled-2157563
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-1196479/Pictured-The-battered-bruised-face-burglar-got-wrong-72-year-old-boxer.html

    Υ.Γ. Το σχόλιο του δικαστή που εκδίκασε την υπόθεση είναι «όλα τα λεφτά». Είπε ότι η κατάσταση του νεαρού έμοιαζε σαν αυτός να είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!