Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Τό 20% των ονομάτων, που δίνονται σε μωρά στήν Γαλλία, είναι μ ο υ σ ο υ λ μ α ν ι κ ά. . . . . . ( Δέν κωφεύουν μόνον οι ΓΑΛΛΟΙ, αλλά καί πολλοί ΑΛΛΟΙ ! )



Η αύξηση του ποσοστού των Μουσουλμάνων στη Γαλλία αποδεικνύεται από τα ονόματα που λαμβάνουν τα νεογέννητα... 

Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για την αντικατάσταση των Ευρωπαίων Γάλλων από μετανάστες και την ισλαμοποίηση της Γαλλίας.


Σύμφωνα με τη λίστα των στατιστικών στοιχείων που δημοσιεύτηκε για το 2021, το 20,04% των ονομάτων που δίνονται είναι μουσουλμανικά. 

Άρα, πρόκειται για μουσουλμάνους. 

Η λίστα με τα στατιστικά στοιχεία ξεκίνησε την καταγραφή στοιχείων από το 1900.

Επίσης στη Γαλλία, εκπαιδευτικός του οποίου το φύλο δεν διευκρινίζεται, δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και κατηγορήθηκε για ισλαμοφοβία επειδή ζήτησε από μαθήτρια να αφαιρέσει το ισλαμικό της πέπλο ώστε να γίνει ο έλεγχος της ταυτοπροσωπίας πριν δώσει εξετάσεις στο λύκειο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη πριν από τις εξετάσεις στο Γυμνάσιο Καρλομάγνου στο τέταρτο διαμέρισμα του Παρισιού, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro.

Κατά την άφιξή της στο εξεταστικό κέντρο, η μαθήτρια κλήθηκε να αφαιρέσει το πέπλο της για τον τυπικό έλεγχο ταυτότητας, όπως απαιτείται από τη γαλλική νομοθεσία. 

Ωστόσο, «παρά τις υπενθυμίσεις για τον νόμο που της έγιναν πολλές φορές από το προσωπικό του σχολείου» η μαθήτρια αρχικά αρνήθηκε.

Τελικά η μαθήτρια συμμορφώθηκε με τις απαιτήσεις του νόμου, αλλά προέβη σε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι εκπαιδευτικοί ήταν επιθετικοί απέναντί της.

Το περιστατικό έλαβε μεγάλη δημοσιότητα μέσω Twitter. 

Έχουν υπάρξει απειλές κατά της ζωής του εκπαιδευτικού, ενώ κατηγορήθηκε και για ισλαμοφοβία. 

Ο όχλος απαιτούσε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του εκπαιδευτικού, καθώς ενοχλήθηκε επειδή ο εκπαιδευτικός έκανε τη δουλειά του σύμφωνα με τον νόμο. 

Για τον λόγο αυτό ο εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό και για το ποιοι τον απείλησαν.

Πριν δύο μέρες στη Λυόν ξέσπασαν ταραχές μεταξύ μεταναστών, συγκεκριμένα μεταξύ ατόμων από την Αλγερία και το Μάλι. 

Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος των βίαιων ταραχών, αλλά στο συγκεκριμένο προάστιο της Λυόν διαβιούν μετανάστες και οι συγκρούσεις είναι συνηθισμένο φαινόμενο, αναφέρεται στο δημοσίευμα του remix news.

 Cosmostatus

http://aktines.blogspot.com/2022/06/20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!