Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ =«ΚΤΗΝΩΔΙΑ»! ΚΤΗΝΩΔΙΑ= ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ = ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΗΛ. ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΑΞΗ! (ΤΟΥ ΠΡ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ) 2) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Μ Α Τ Α Ι Ω Ν Ο Υ Ν ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ! ! !

 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ...
ΟΥΤΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ,
ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ,
"ΕΠΕΤΡΑΠΗ" ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.....





2 σχόλια:

  1. Οι ποιμένες της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα και κυρίως οι επίσκοποι, έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ - ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ευθύνη μπροστά σε ολόκληρο τον λαό και ειδικότερα μπροστά στους (μέχρι σήμερα αμετανόητους) ομοφυλόφιλους. Διότι:

    1) Πολλοί απλοί άνθρωποι του λαού και κυρίως νέα παιδιά, παρασύρονται από αυτές τις ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ και ψευτο-επιστημονικές και ψευτο-προοδευτικές θεωρίες, που υποστηρίζουν δημόσια την φοβερή και αφύσικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας.
    2) Κάποιοι σημερινοί ομοφυλόφιλοι, θα ΜΕΤΑΝΟΥΣΑΝ (θα σταματούσαν την ΦΟΒΕΡΗ αμαρτία της ομοφυλοφιλίας), εάν υπήρχε δημόσια και σθεναρή αντιμετώπιση της ομοφυλοφιλίας από την ποιμένουσα Εκκλησία.

    * * *

    Η Εκκλησία της Γεωργίας έχει περάσει μέσα από τον ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΩΓΜΟ του άθεου και αντίχριστου Κομμουνιστικού καθεστώτος, και έτσι μπόρεσε να καθαριστεί από κάποια χοντρά αμαρτωλά πάθη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητροπολίτης Πειραιώς: «Σκοταδισμός και οπισθοδρόμησις είναι η άρνησις στην ανυπεράσπιστη ζωή να υπάρξει».
    (Περί των εκτρώσεων).

    https://imp.gr/ανακοινωθέν-σεβ-μητρ-πειραιώς-σκοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!