Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Πόσο άπιστος πρέπει νά είσαι, μετά από τέτοιο Θ α ύ μ α ; Σ υ ν έ ν τ ε υ ξ η. / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 




https://www.youtube.com/watch?v=AAr9uRymY_o&ab_channel=GusTsin

Συνέντευξη με τον κ. Δημήτρη Σαμλίδη. Καλό και ευχάριστο είναι, αγαπητοί, το να διαδίδεται και να ακούγεται συνεχώς το ωραίο και το θαυμάσιο, σε όλη τη διάρκεια της ταλαίπωρη ζωής μας.

Έτσι, μπορούμε να ξεχνάμε και να αντιμαχόμαστε την πίκρα και την μαυρίλα που μας περιχύνει καθημερινά το έγκλημα και η αμαρτία γύρω μας. Γι’ αυτό ακριβώς και ολόψυχα ευχαριστούμε τους συντελεστές του καναλιού ράδιοχρηστότητα, τον π. Νικόλαο Μπαξεβάνη και τους συνεργάτες του, την δημοσιογράφο Αναστασία Πουλοπούλου, που φρόντισαν, για μια ακόμη φορά, να μας παρουσιάσουν το καταπληκτικό θαύμα του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας, στο video που ακολουθεί. Είθε ο Χριστός μας, με τις πρεσβείες του Αγίου Λουκά, να ενισχύει και να ευλογεί τον αγώνα των συντελεστών του καναλιού αυτού! Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=yWs0b...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!