Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Λίγη ΝΤΡΟΠΗ! Άλλα ντ’άλλων, από τόν Α/ΓΕΝ γιά τόν ΘΑΝΑΤΟ της τριπλο - διαβολιασμένης Δόκιμης του Ναυτικού!.... ( 2 Β Ι Ν Τ Ε Ο )

 


Προσπαθούν να αποδώσουν τόν θάνατο της 19χρονης Δοκίμου Θάλειας, σέ... τροφική δηλητηρίαση στήν Τυνησία!

Φαίνεται πως το φαινόμενο «Μητσοτάκη», δηλαδή της απόσεισης των ευθυνών με εξηγήσεις άλλα ντ’άλλων, διακατέχει και τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη καθώς το ΓΕΝ έχει ξεκινήσει τις διαρροές για τον θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης Δόκιμης του Ναυτικού Θάλειας Κορδαμπάλου, ότι οφείλεται σε… δηλητηρίαση!


Αν συνέβη κάτι τέτοιο οι ευθύνες του Α/ΓΕΝ είναι τεράστιες. Γιατί το ΓΕΝ είναι υπεύθυνο για την ασφαλή διαβίωση και διατροφή των στελεχών του ΠΝ και φυσικά των Ναυτικών Δοκίμων.

Όπως παραλαμβάνει τα παιδιά αυτά υγιή και αρτιμελή από τους γονείς τους για να γίνουν οι μελλοντικοί αξιωματικοί του ΠΝ, οφείλει να τα επιστρέφει σε αυτούς σε καιρό ειρήνης, στην ίδια ακριβώς κατάσταση.

Η Δόκιμος του Ναυτικού άφησε την τελευταία της πνοή ενώ βρισκόταν στο πρώτο εκπαιδευτικό της ταξίδι. Δεν μιλάμε ούτε καν για άσκηση…

Όπως είναι γνωστό από τις 18 μέχρι τις 21 Αυγούστου το Πλοίο Γενικής Υποιστήριξης «Προμηθέας» και η φρεγάτα «Κανάρης» όπου επέβαιναν οι 158 φοιτητές της Σχολής Ναυτικής Δοκίμων είχαν καταπλεύσει στο Λαγκουλέτ της Τυνησίας.

Εκεί η 19χρονη Θάλεια μαζί με τους υπόλοιπους δοκίμους που είχαν άδεια εξόδου είχαν βγει.

Η 19χρονη περίπου στις 8 Αυγούστου είχε  διαγνωστεί θετική με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν εν πλω με το πλοίο «Προμηθέας».

Μετά την αποθεραπεία της, η Θάλεια έλαβε άδεια και βγήκε εξόδο στην Τυνησία αφού είχε τεστ Covid με αρνητικό αποτέλεσμα 4-5 ημέρες πριν τα δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καταπλεύσουν στο λιμάνι της Λαγκουλέτ.

Διαρρέουν λοιπόν ότι η 19χρονη Δόκιμος του Ναυτικού γευμάτισε στο λιμάνι της Τυνησίας μαζί με άλλους συναδέλφους της σε πολύ γνωστή αλυσίδα fast food, μία από τις τρεις ημέρες που οι φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων έμειναν στο Λαγκουλέτ.

Και αυτό λένε ότι έγινε παρά τις αυστηρές οδηγίες που δίνονται στους δοκίμους και στα πληρώματα των πλοίων να προσέχουν πάρα πολύ τι καταναλώνουν σε αυτές τις χώρες.

Αμέσως μετά την αναχώρηση των δύο πολεμικών πλοίων από την Τυνησία και συγκεκριμένα το βράδυ ανάμεσα 22 και 23 Αυγούστου, η Θάλεια εμφάνισε υψηλό πυρετό.

Στις 23 Αυγούστου το απόγευμα  το πλοίο κατέπλευσε εσπευσμένα στη Νάπολη προκειμένου να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για νοσηλεία η δόκιμος που είχε εμφανίσει πυρετό απροσδιόριστης αιτιολογίας που δεν μπορούσε να ελεγχθεί.

Στις 24 Αυγούστου το πρωί η κατάστασή της επιδεινώθηκε και εισήχθη επειγόντως  στη ΜΕΘ με τη διάγνωση να μιλά για σηψαιμία!

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη Θάλεια κατέληξε την επόμενη μέρα. 

Σύμφωνα, με το ΓΕΝ άλλοι δύο ναυτικοί δόκιμοι εμφάνισαν ήπια συμπτώματα δηλητηρίασης και μεταφέρθηκαν προληπτικά για εξετάσεις και νοσηλεία σε νοσοκομείο της Νάπολης και ήταν μαζί με την Θάλεια.

Δηλαδή με βάσει τα λεγόμενα του ΓΕΝ θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλες τραγωδίες. Και πάλι όμως δεν εξηγείται γιατί εν τέλει η 19χρονη Δόκιμος Θάλεια Κορδαμπάλου είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

Αλίμονο αν χάνουν την ζωή τους στελέχη του ΠΝ από τροφική δηλητηρίαση…

Τα γεγονότα ποια είναι: Η 19χρονη κοπέλα ήταν τριπλά εμβολιασμένη. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο δεν αλλάζει.

Αν όμως ο θάνατός της οφείλεται σε «τροφική δηλητηρίαση» τότε υπάρχει τεράστια ευθύνη του ΓΕΝ και συγκεκριμένα του Α/ΓΕΝ ο οποίος θα έπρεπε να παραιτηθεί μετά από μία τέτοια τραγωδία.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/neos-mitsotakis-mas-proekypse-alla-ntallon-apo-ton-a-gen-gia-ton-thanato-tis-tripla-emvoliasmenis-dokimis-tou-naytikou/

1 σχόλιο:

  1. ...Σέ πρωτοσέλιδο του Τύπου σήμερα 27/08 αναφέρεται πώς η ιδιοκτήτρια του 'ταχυφαγείου΄ στήν τυνησιακή πρωτεύουσα που "κατηγορήθηκε" από τό Πολεμικό Ναυτικό μας ότι "ευθύνεται" γιά τήν ...τροφική δηλητηρίαση της άτυχης νεαρής Δοκίμου, θά κινηθεί νομικώς εναντίον της Ελληνικής Κυβερνήσεως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!