Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Ιδιοκτήτης αυτ/του 'Tesla', εμφύτεψε 'τσιπάκι' (γιά...""πρακτικούς λόγους""! ) στό χέρι του! ( β ί ν τ ε ο )

Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΕΛΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
ΤΗΣ "ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ",
ΑΠΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΕΥΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟ
ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ
ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.....

Ένας ιδιοκτήτης Tesla έβαλε τσιπ στο χέρι του με μικροεπέμβαση, για να μη χρειάζεται να κουβαλάει την κάρτα-κλειδί του αυτοκινήτου.

Δεν είναι ο μόνος, μια και υπάρχουν καταχωρημένοι άλλοι τρεις που έχουν κάνει τη συγκεκριμένη επέμβαση για να βάλουν το κλειδί του αυτοκινήτου «μέσα τους».



Για τον 39χρονο Brandon Dalaly που δήλωσε ότι δεν χρησιμοποίησε αναισθησία για να προχωρήσει στην επέμβαση, δεν ήταν η πρώτη του είδους.

Είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και μια ακόμα για να αποθηκεύει κρυπτονομίσματα και κάποια ακόμα δεδομένα, καθώς και για να έχει αντίστοιχα μέσα του -κυριολεκτικά- το κλειδί για το σπίτι του αλλά και όλο τον ιατρικό του φάκελο.

Μετά και την τελευταία επέμβαση, έχει πλέον και το αντίστοιχο τσιπ που του δίνει πρόσβαση στο Tesla Model 3 του.

Ο Brandon είναι μέρος μιας ομάδας περίπου 100 ατόμων που δοκιμάζουν τα τσιπ, τα οποία κατασκευάζονται από μια εταιρεία που ονομάζεται Vivokey.

Τα τσιπ είναι επικαλυμμένα με βιοσυμβατές ουσίες και εγκλωβίζονται από τον ιστό του σώματος αμέσως μετά την εμφύτευση, γεγονός που τα κρατά σε σταθερό σημείο και δεν «ταξιδεύουν» κάτω από την επιδερμίδα.

Ο Brandon παραδέχτηκε ότι προς το παρόν, η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι περισσότερο για φιγούρα και κατανοεί ότι οι άνθρωποι είναι δύσπιστοι για την εμφύτευση τεχνολογίας στο σώμα τους.

Το κόστος για κάθε μια από αυτές τις επεμβάσεις που φέρνουν την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη καθημερινότητα, είναι κοντά στα 400 ευρώ.

Ήδη το κλειδί του Tesla τους έχουν ενσωματώσει άλλοι τρεις ιδιοκτήτες στα χέρια τους, για τα οποία αξίζει να ξέρει κανείς πως η Vivokey χρεώνει για να κάνει τσιπ το κλειδί, σχεδόν 300 ευρώ (και άλλα 100 θέλει περίπου ο ειδικός επί των εγκαταστάσεων του είδους στις ΗΠΑ).

Στο video που ακολουθεί, υπάρχουν και κάποιες  σ κ λ η ρ έ ς    εικόνες, οπότε δείτε το, μέ τήν σχετική προσοχή.

Πηγή newsauto

https://tasthyras.wordpress.com/2022/08/23/%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%82-tesla-%ce%b5%ce%bc%cf%86%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%88%ce%b5-%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%80%ce%ac%ce%ba%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%87%ce%ad%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!