Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Χμ...Κορίτσια που κ α κ ο π ο ι ή θ η κ α ν από τήν 't r a n s' μετάβαση, μοιράζονται τίς ιστορίες τους, στήν νέα ταινία «The Detransition Diaries».

Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε  ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΤΡΙΛΕΠΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ',
ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!
Η Helena Kerschner μιλώντας στό 'τρέϊλερ'  του 'The Detransition Diaries', στό 'YouTube'

Matt Lamb, LifeSiteNews
Τετάρτη 3η Αυγούστου

Η νέα ταινία θα αποκαλύψει τις πραγματικές βλάβες  στα άτομα που παίρνουν 'τρανς' φάρμακα, ή ακρωτηριάζουν το σώμα τους.

(LifeSiteNews) – Μια νέα ταινία από το «The Center for Bioethics and Culture Network» (CBCN)  έρχεται να τονίσει τις βλάβες που προκαλούνται από τον  ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων, μέσω φαρμάκων και χειρουργικών επεμβάσεων στα άτομα με δυσφορία φύλου. 


Η ταινία αφηγείται  τις ιστορίες ανθρώπων που έχουν «επανέλθει στο φύλο τους», αφού έζησαν για κάποιο καιρό ως άτομα με σύγχυση φύλου. 

Το 'τρέϊλερ' της ταινίας κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, ενώ η ίδια η ταινία, που ονομάζεται «The Detransition Diaries: Saving Our Sisters», βγαίνει αυτό το φθινόπωρο.

Η ταινία, σύμφωνα με το 'CBCN', «είναι ένα 'ντοκιμαντέρ', που αφηγείται τις ιστορίες τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες ένιωθαν ότι το ψυχικό τραύμα και η δυσφορία τους θα διορθωθούν όταν μεταβούν ιατρικά από γυναίκα σε άνδρα». 

Στο 'The Detransition Diaries', σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο στο 'YouTube', «θα συναντήσετε τήν Helena, τήν Cat και τήν Grace, οι οποίες προέρχονταν από διαφορετικά υπόβαθρα αλλά έκαναν παρόμοιους αγώνες». 

Μη θέλοντας να ζήσουν σε αυτόν τον κόσμο ως γυναίκες, όλες άρχισαν την ιατρική μετάβαση παίρνοντας τεστοστερόνη, ενώ η μία έφτασε στο σημείο να κάνει και διπλή μαστεκτομή. 

Όλες άλλαξαν το όνομά τους τα μαλλιά τους, τις αντωνυμίες τους, πιστεύοντας ότι αυτό θα τις βοηθούσε και θα τις απάλλασσε από την πίεση και τις αυτοκτονικές ιδέες τους. 

Τίποτα δέν θά μπορούσε νά είναι πιό μακριά από τήν αλήθεια.

 «Αυτή η ταινία είναι ένας διεισδυτικός έλεγχος και μια ψύχραιμη προσέγγιση στο  τι πραγματικά συμβαίνει στα παρασκήνια της βιομηχανίας του φύλου», έγραψε το 'CBCN'. 

Η Helena Kerschner άρχισε να κάνει ενέσεις τεστοστερόνης αμέσως μετά τα 18 της, με τη βοήθεια μίας υπαλλήλου της 'Planned Parenthood'. 

Για εκείνη προσωπικά η διαδικτυακή πίεση από το Tumblr την έκανε να πιστέψει ότι ήταν στην πραγματικότητα άνδρας. 

«Η ιδεολογία του φύλου είναι πολύ εμφανής εκεί», δήλωσε στη συνέντευξή της.  

Υπάρχουν πολλά «κοινωνικά κίνητρα» για να αλλάξετε τις αντωνυμίες σας, να αγκαλιάσετε την ιδεολογία του φύλου ώστε να παραμείνετε σε αυτές τις διαδικτυακές κοινότητες, δηλώνει η Kerschner. «Η ζωή μου έγινε  μια ολοκληρωτική καταστροφή», δηλώνει στο τρέϊλερ.

Μια άλλη γυναίκα, η Grace, ομολογεί ότ

ι μετά από την τρανς εγχείρηση το μετάνιωσε αμέσως. Είχε αφαιρέσει και τους δύο μαστούς της το 2017. 

«Αναμφισβήτητα μετάνιωσα μόλις το έκανα»

«Δεν αισθάνομαι καθόλου καλύτερα», λέει η Grace αργότερα στο 'τρέϊλερ'. Καθώς πολιτικοί όπως ο Πρόεδρος Τζό Μπάϊντεν μαζί με 'LGBT' ακτιβιστές πιέζουν να εξασφαλίσουν ότι τα παιδιά μπορούν να ακρωτηριάσουν με χημικό και χειρουργικό τρόπο το σώμα τους, οι «μετανιωμένοι της μετάβασης» εξακολουθούν να μοιράζονται με το κοινό τις προσωπικές τους ιστορίες.

(Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=NVhUoiXGWx8)

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

The Center for Bioethics and Culture Network

Το The Detransition Diaries είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ που αφηγείται τις ιστορίες τριών νεαρών γυναικών, οι οποίες  παραπλανήθηκαν και πίστεψαν ότι οι πληγές και η δυσφορία τους θα διορθωνόταν όταν μεταβούν ιατρικά από γυναίκα σε άνδρα.

Πηγή: lifesitenews.com

Μαμά Μπαμπάς & Παιδιά

https://tasthyras.wordpress.com/2022/08/24/%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-trans-%ce%bc%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!