Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

”Καμπανάκι” από διεθνή ΜΜΕ: Πακιστανοί διπλωμάτες & μετανάστες ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ γιά σεξουαλικές παρενοχλήσεις σέ ΟΛΗ την Ε υ ρ ώ π η ! – Τό ελληνικό κράτος ακόμα να ξυπνήσει!.... ( Αφού έχει ....ΑΛΛΕΣ "Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ", πώς νά ξυπνήσει ντέ; )

 


Ο Υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν Bilawal Bhutto Zardari ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ευρώπη τη Δευτέρα λόγω των τεράστιων πλημμυρών στη περιοχή Σίντ. 

Το ευρωπαϊκό του ταξίδι θα γινόταν για να ενισχύσει τις σχέσεις με τη Γερμανία, τη Δανία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία. Οι Ευρωπαίοι ήθελαν επίσης να συζητήσουν διάφορες απειλές από παράνομους και εξτρεμιστές Πακιστανούς.


Αν όλα είχαν πάει καλά, ο Μπούτο θα βρισκόταν στην Ευρώπη σε μια εποχή που Πακιστανοί διπλωμάτες κάνουν ειδήσεις σε όλη την ήπειρο, για σεξουαλική παρενόχληση καθώς και εμπορία ανθρώπων. Και, δεν είναι μόνο οι διπλωμάτες, ακόμη και οι Πακιστανοί υπήκοοι στην Ευρώπη κάνουν τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όλους τους λάθος λόγους.

Την περασμένη εβδομάδα ο Mirza Salman Babar Baig, γενικός πρόξενος του Πακιστάν στη Βαρκελώνη, ανακλήθηκε από την Ισπανία και τέθηκε σε αναστολή λόγω κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση.

Η πακιστανική εφημερίδα The Nation ανέφερε, ότι ένας τοπικός υπάλληλος του προξενείου της Βαρκελώνης υπέβαλε καταγγελία σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση κατά του γενικού προξένου του Πακιστάν. 

Κατέθεσε χωριστά υπόθεση στο ισπανικό τμήμα δικαιοσύνης, το οποίο διαβίβασε την καταγγελία στον πακιστανό πρεσβευτή Shujat Rathore στη Μαδρίτη.

Η καταγγέλλουσα ισχυρίστηκε, ότι η Baig συνήθιζε να της στέλνει μηνύματα που της αποτελούσαν παρενόχληση. 

Πρόσθεσε ότι κάποτε ο γενικός πρόξενος επιχείρησε ακόμη και σεξουαλική επίθεση εναντίον της σε ξενοδοχείο της Βαρκελώνης. Το Υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν διεξάγει τώρα έρευνα εναντίον του Baig.

Λίγες μέρες πριν από την υπόθεση της Βαρκελώνης, ένας άλλος Πακιστανός διπλωμάτης στην Ευρώπη βρισκόταν υπό σάρωση για καταγγελίες για λαθρεμπόριο ανθρώπων. 

Ο Πακιστανός διπλωμάτης Dr Israr Husain, που εργαζόταν ως πρόσθετος γραμματέας στην Ευρώπη, φέρεται να προσπάθησε να πείσει τις ευρωπαϊκές πρεσβείες στο Ισλαμαμπάντ να σφραγίσουν παράνομα βίζες για τους Πακιστανούς.

Μεταξύ των πολλών παράνομων συναλλαγών του, ο διπλωμάτης Husain είχε προσπαθήσει κάποτε να κερδίσει παράνομη είσοδο για μια ομάδα Qawwals από το Πακιστάν μαζί με άλλους δέκα Πακιστανούς. 

Υποσχέθηκε σε ολόκληρη την ομάδα ότι θα τους παρείχε ακόμη και άδειες εργασίας και παραμονής στην Πράγα – την πρωτεύουσα της Τσεχικής Δημοκρατίας. 

Ο Husain συγκέντρωσε έως και 1,5 εκατομμύριο Rs από κάθε άτομο για τις άδειες εργασίας, αλλά τους άφησε σε χλωρό κλαρί. Αυτή η ομάδα Πακιστανών χρειάστηκε τελικά να ζητήσει άσυλο.

Σε μια λεπτομερή καταγγελία εναντίον του διπλωμάτη, ο πληροφοριοδότης Tariq Javid Khan λέει ότι λόγω των δραστηριοτήτων του στο λαθρεμπόριο ανθρώπων, ο διπλωμάτης είναι «persona non grata σε πολλές από τις χώρες στις προηγούμενες αναρτήσεις του». 

Λέει ότι ο πρεσβευτής της Τσεχικής Δημοκρατίας στο Πακιστάν και ο πρεσβευτής του Πακιστάν στην Πράγα υπέβαλαν επίσης επίσημες καταγγελίες στο γραφείο εξωτερικών του Πακιστάν σχετικά με την παράνομη συμπεριφορά του Χουσεΐν.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν διέταξε διερευνητική έρευνα και για την υπόθεση εμπορίας ανθρώπων του διπλωμάτη.

Εάν οι διπλωμάτες του Ισλαμαμπάντ πιαστούν να αμαυρώνουν τη φήμη της χώρας τους στην Ευρώπη, οι Πακιστανοί υπήκοοι δεν μένουν πολύ πίσω. 

Πριν από μερικούς μήνες, τα hashtag “Pakistani Perverts” και “Pakistani Get Out” ήταν τάσεις για εβδομάδες στο Twitter. 

Ο λόγος – οι άνθρωποι στην Τουρκία έπιασαν Πακιστανούς άνδρες να κάνουν ακατάλληλα βίντεο με παιδιά και γυναίκες. 

Πολλοί Πακιστανοί κινηματογραφήθηκαν να καταδιώκουν Τουρκάλες σε εμπορικά κέντρα και δρόμους.

Η ληστρική στάση των Πακιστανών ανδρών δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε στην πατρίδα τους. Η Express Tribune σημείωσε την περιφρόνηση που εξέφρασαν οι Τούρκοι για τους Πακιστανούς ταξιδιώτες στη χώρα τους. 

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε δύο Πακιστανούς που έβγαλαν κρυφά φωτογραφίες γυναικών και τις ανέβαζαν στο Διαδίκτυο. Σε άλλες περιπτώσεις, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν Πακιστανούς και για εγκληματικές δραστηριότητες.

Μέχρι στιγμής, σχεδόν όλη η Ευρώπη ανησυχεί για την αυξανόμενη συμμετοχή Πακιστανών μεταναστών στον εξτρεμισμό και τη βία. Έχει υπολογιστεί ότι οι παράνομοι Πακιστανοί επιδίδονται σε βία σχεδόν κάθε μήνα κάπου στην Ευρώπη. 

Με σχεδόν 40.000 Πακιστανούς άνδρες να κάνουν το δρόμο τους προς την ήπειρο κάθε χρόνο, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και οι ευρωπαϊκοί πολίτες ανησυχούν.

Και όλα αυτά, την στιγμή που στην Αθήνα, πακιστανοί κάνουν πορείες, βιάζουν και προχωρούν σε εγκληματικές πράξεις συνεχώς!

https://directus.gr/kabanaki-apo-diethni-mme-pakistanoi-diplomates-metanastes-katigorountai-gia-sexoualikes-parenochliseis-se-oli-tin-evropi-to-elliniko-kratos-akoma-na-xypnisei/

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!