Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Τί στά ΚΟΜΜΑΤΙΑ ήθελες μέ τόν ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ της Γιουγκοσλαυΐας, που η "κυρία του" ενέχεται σέ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ παρακολουθήσεις;

 


Τί δουλειά είχε να συναντηθεί με τον αποκαθηλωμένο Άγγλο, του οποίου η σύζυγος έχει ύποπτες δραστηριότητες που άπτονται μάλιστα συστημάτων παρακολουθήσεως;


Είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όντως απόλυτη άγνοια της πραγματικότητος, είτε η συνάντηση του με τον Τόνι Μπλερ έχει τεράστιο παρασκήνιο.

Ούτως, ή άλλως, η συγκεκριμένη συνάντηση θα έπρεπε να αποφευχθεί από τον Έλληνα πρωθυπουργό, τον κάθε Έλληνα πρωθυπουργό, διότι η σύζυγος του Μπλέρ, έχει προβεί στην κατάπτυστη ενέργεια να υπερασπίσει Βρετανούς με περιουσία, στην κατεχόμενη Κύπρο, την οποία φυσικά απέκτησαν παράνομα, καθώς ήταν προϊόν της εισβολής και κατοχής του νησιού.

Υπάρχει όμως άλλο ένα εξαιρετικά σκοτεινό σημείο που ρίχνει βαριά σκιά στην συγκεκριμένη συνάντηση. Η σύζυγος του Τόνι Μπλερ, Σέρι, είναι νομική σύμβουλος της εταιρείας παρακολουθήσεων 'NSO' η οποία διαθέτει το λογισμικό Pegasus, το οποίο μάλιστα διερευνάται από την Κομισσιόν!

Η συγκεκριμένη εταιρεία αντιμετωπίζει πολλαπλές διώξεις, διότι έχει αποδειχθεί πως το λογισμικό της χρησιμοποιήθηκε για παράνομες παρακολουθήσεις από πολλά καθεστώτα, κατά αντιφρονούντων, δημοσιογράφων, ακόμα και πρώην συζύγων! 

Κραυγαλέα περίπτωση, αυτή των Εμιράτων, που επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγες ώρες υπήρξε συνάντηση του Μητσοτάκη με τον εκεί Εμίρη!

Δύο τινά συμβαίνουν. 

Είτε ο Μητσοτάκης είναι εκτός τόπου και χρόνου πραγματικά, είτε όντως οι καταγγελίες σύσσωμης της αντιπολίτευσης για «παρακράτος Μητσοτάκη» έχουν ισχυρή βάση...


1 σχόλιο:

  1. Παρακαμπτοντας το γεγονος οτι αυτο το σκουπιδι της κοινωνιας ο Μπλερ, ειναι και παιδοφιλος και πουστης και εγκληματιας πολεμου ομου μετα του υϊου Μπους και καταδικασμενος και και και, σημερα εχει γινει ο αγγελιαφορος του ισραηλ.
    https://www.pek.com/2022/02/09/the-side-of-tony-blair-you-did-not-know-about/

    Οποτε μην αναρωτιεστε ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ εχει η αλεπου στο παζαρι.
    Στην προκειμενη περιπτωση ειναι δυο οι αλεπουδες ή μαλλον ο "δικος" μας ειναι μια ξεπουπουλιασμενη κοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!