Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΟΡΓΙΖΟΥΝ α π ε ρ ί γ ρ α π τ α Τόν Θεό!

 

Μ ι α ρ έ ς   συμπροσευχές καί ΑΝΙΕΡΕΣ  ακολουθίες στην Σικελία, με αιρετικούς. Ετοιμάζουν το κοιμισμένο ποίμνιο γιά τήν ένωση μέ τόν ΑΡΧΙ - αιρεσιάρχη πάπα. (μέρος α’)

Στην Ιταλία λαμβάνει χώρα ένα όργιο μιαρών συμπροσευχών, ανίερων ακολουθιών και άλλων βδελυρών πράξεων, τα οποία αναμφιβόλως θα αυξηθούν με τον καιρό για να καταστήσουν στις πλαδαρές συνειδήσεις του ακατήχητου ποιμνίου «φυσιολογική» την ένωση μέ τόν αιρεσιάρχη πάπα


Θα ξεκινήσουμε με το Παλέρμο στην Σικελία.

Την Πέμπτη στις 14 Ιουλίου 2022 τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον παπικό ναό της «αγίας Ροζαλίας». Χοροστάτησε ο Γεώργιος (Στράνσκι) επίσκοπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας Τσεχίας και Σλοβακίας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το ιστολόγιο ο επίσκοπος συλλειτούργησε με δύο ιερείς του Παλέρμο, έναν Ρουμάνο (π. Martignacco) και έναν Ρώσσο του πατρ. Μόσχας (π. Andrei).

Το σχετικό δημοσίευμα (μεταφρασμένο στην γκουγκλομετάφραση) αναφέρει ότι στην Θεία Λειτουργία παρέστη και ο «Καθολικός Αρχιεπίσκοπος του Παλέρμο, Corrado Lorefice, συνοδευόμενος από τον εφημέριο του καθεδρικού ναού, Don Filippo Sarullo

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες τελέστηκε από τους Ορθόδοξους και μνημόσυνο στην «αγία Ροζαλία» στο οποίο συμμετείχε και ο παπικόςενώ στο τέλος οι κληρικοί προσκύνησαν τα λείψανα της «αγίας»!!

Η Ροζαλία (1130–1166), ΔΕΝ είναι Αγία της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Επίσης, όπως θα δείτε στο φωτογραφικό υλικό, υπήρχε και εικόνα της «αγίας» την οποία προφανώς προσκύνησε το ακατήχητο και κοιμισμένο ποίμνιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτιαξαν την συγκεκριμένη εικόνα να μοιάζει με Ορθόδοξη για να μπερδευτούν οι πιστοί. Οι εμπνευσμένοι από τα ακάθαρτα πνεύματα οικουμενιστές «παίζουν» συνέχεια με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά για να ενώσουν επιφανειακά στα μάτια του κόσμου τα άμεικτα.

Αυτά τα «ωραία» συμβαίνουν στην γειτονική μας Σικελία και ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι σωστό να γράφω «Θεία Λειτουργία», όχι τουλάχιστον από πλευράς κληρικών οι οποίοι είναι φανερό ότι εμπαίζουν τον Κύριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Архиерейская Божественная литургия состоялась в четверг 14 июля 2022 года в Кафедральном соборе Палермо перед мощами святой Розалии.

В службе приняли участие Русской и Румынской священнослужители западной Сицилии.

Службу возглавил Архиепископ Георгий (Странский), иерарх Православной церкви Чешских земель и Словакии.

Божественная литургия шла беcпрерывно на всех национальных языках представленных Церквей, а также на греческом и итальянском языках. Хоры, пели на своем языке.

В конце Божественной литургии духовенство почтило мощи святой Розалии и была совершена заупокойная лития с освящением колива.

Католический архиепископ Палермо Коррадо Лорефиче в сопровождении настоятела собора дон Филиппо Сарулло присутствовал на литургии.

Μετάφραση γκουγκλ

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 στον Καθεδρικό Ναό του Παλέρμο μπροστά στα λείψανα της Αγίας Ροζαλίας.

Στη λειτουργία παρέστησαν Ρώσοι και Ρουμάνοι κληρικοί της δυτικής Σικελίας.

Τη λειτουργία προέστη ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος (Στράνσκι), ιεράρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Τσεχίας και της Σλοβακίας.

Η Θεία Λειτουργία συνεχίστηκε αδιάκοπα σε όλες τις εθνικές γλώσσες των αντιπροσωπευόμενων Εκκλησιών, καθώς και στα ελληνικά και ιταλικά. Οι χορωδίες τραγούδησαν στη γλώσσα τους.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο κλήρος προσκύνησε τα λείψανα της Αγίας Ροζαλίας και τελέστηκε νεκρώσιμος ακολουθία [σ.σ. μνημόσυνο] με τον αγιασμό του κόλλυβα.

Ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος του Παλέρμο, Corrado Lorefice, συνοδευόμενος από τον πρύτανη του καθεδρικού ναού, Don Filippo Sarullo, παρευρέθηκε στη λειτουργία.

Φωτοφραφίες και κείμενο από Facebook


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

2 σχόλια:

  1. Ν α κοινοποιηθεί από ΟΛΟΥΣ! μήπως και προλάβουμε να σώσουμε κάτι.... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει ούτε μία στο άπειρο να μην επέμβει ο ΧΡΙΣΤΟΣ, να αδιαφορήσει δηλαδή για την διαφύλαξη τις Ορθής Αλήθειάς του από τον φθονερό δ ι ά β ο λ ο και τους υπουργούντας αυτού είται αοράτους είται ορατούς. Πού είναι η Πίστη βρέεεε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!