Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Είναι π ρ ο ε ό ρ τ ι α ΜΕΓΑΛΟΥ π ο λ έ μ ο υ ;





Στην Ουκρανία τα πράγματα εξελίσσονται σαν σε …συμφωνική ορχήστρα.
Η Ρωσία στα ανατολικά, στο 1/4 της Ουκρανίας και η Ουκρανία στην ευρωπαϊκή ένωση και στο ΝΑΤΟ, όχι ως η μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης…



Η Τουρκία από την πλευρά της απειλεί ότι θα…απελευθερώσει τα νησιά του Αιγαίου , δηλαδή τήν Ρόδο, τήν Σάμο, τήν Λέσβο, τήν Χίο, όπου …εκατομμύρια Τούρκοι είναι κάθε ημέρα στις παραλίες και καλούν τους συμπατριώτες τους Τούρκους “απελευθερωτές” να έρθουν πριν τον…Τοτό!

Αν η Τουρκία εισβάλει, θα είναι η πρώτη επιθετική πράξη κατά της χριστιανικής Ευρώπης στα πλαίσια του μουσουλμανικού εποικισμού.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ αριθμούν περίπου 600 εκατομμύρια πληθυσμό και το οπλοστάσιό τους δεν έχει απλά πυρηνικά, αλλά οπλικά συστήματα παντελώς απλησίαστα στην αντιμετώπισή τους από Ρωσία και Τουρκία.

Με την προσθήκη των ΗΠΑ και του Ισραήλ το “σοκ και δέος” για Ρωσία και Τουρκία είναι απλά ΑΠΟΛΥΤΟ.

 

Ολοταχώς προς σύρραξη: Ενεργοποιήθηκε η Α/Α ομπρέλα της Σερβίας – Χιλιάδες Σέρβοι στρατιώτες με άρματα μάχης έτοιμοι να μπουν Κόσοβο -Συγκλονιστικές εικόνες

 

Τι γίνεται με τ' αλβανά; Κάτι μεγάλο ετοιμάζουν...

 

Η Λευκορωσία μπαίνει Ουκρανία – Η Ρωσία παρέδωσε πυρηνικές βόμβες στον Α.Λουκασένκο:

Αποκάλυψη από τον Αλεξάντρ Λουκασένκο: “Στρατιωτικά αεροσκάφη της Λευκορωσίας έχουν τροποποιηθεί για να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα”

 

Διάταγμα Β.Πούτιν: 2,04 εκατ. Ρώσοι υπό τα όπλα – Αμερικανός Αξιωματικός: “Τελείωσε η Ουκρανία – H Ρωσία συγκέντρωσε 3 ομάδες μάχης με τεράστια ισχύ πυρός”

 

Από τα ρωσικά σύνορα έως τη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία, οι στρατηγικές ισορροπίες μετατοπίζονται

 

 

«Ενεργειακός Αρμαγεδδών»: Στα 900 ευρώ η μεγαβατώρα στην Γαλλία

 

Προτροπές από το Reuters: “Λίγη θέρμανση, περιορισμένη χρήση φούρνου, και ντους στη δουλειά”


http://ixnos.blogspot.com/2022/08/blog-


post_87.html

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τα λόγια ενός τελευταίου σύγχρονου Αγίου οι δύο προηγούμενοι παγκόσμιοι πόλεμοι παρόλο που αφανίσαν εκατομύρια ανθρώπους θα ομοιάζουν σαν έναν μικρό τσακωμό ενός καφενείου μπροστά στο μακελειό του τρίτου παγκοσμίου πολέμου που μέλει να αρχίσει...
    Ναί καλά διαβάσατε δεν ειναι δικά μου λόγια αυτά αγαπητοί πατριώτες τις ιστοσελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!