Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Π α ρ α κ ρ α τ ι κ ο ί ΑΠΕΙΛΟΥΝ & σ τ ο χ ο π ο ι ο ύ ν τήν ερευνητική ομάδα, του Ελληνικού μη επανδρωμένου αεροχήματος, ('UAV') στό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο....


Παρακρατικοί απειλούν & στοχοποιούν την ερευνητική ομάδα του Ελληνικού μη επανδρωμένου αεροχήματος (UAV) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

”Φοιτήτριες” και οι ”φοιτητές” του τμήματος Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων Μηχανικών, πραγματοποίησαν παρέμβαση στην κοσμητεία της σχολής με αίτημα να σταματήσει η έρευνα για το ΝΑΤΟ, τον ελληνικό στρατό αλλά και για τους σκοπούς της ”κρατικής καταστολής”!


Η 'ΜΙΤ' εσωτερικού, που εκπροσωπείται μέσω συγκεκριμένων παρατάξεων, και μολύνει τα ελληνικά πανεπιστήμια, θα προσπαθήσει λέει να μπλοκάρει την ελληνική αμυντική βιομηχανία!

Μάλιστα, μετά τις επιχειρήσεις τρομοκράτησης της ερευνητικής ομάδας του Ελληνικού μη επανδρωμένου αεροχήματος (UAV) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, τώρα στοχοποιείται απο τους παρακρατικούς & η ενημερωτική ιστοσελίδα που δημοσιοποίησε το θέμα.

Η προκλητική σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Όσον αφορά το ζήτημα του πανεπιστημίου, το ΑΠΘ έχει υπογράψει 16 μνημόνια με τον ελληνικό στρατό που αφορούν ερευνητικά προγράμματα, αλλαγές σε προγράμματα σπουδών, πρακτικές ασκήσεις και άλλα.

Ιδιαίτερα σοβαρό στη σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών είναι το κομμάτι της πολεμικής έρευνας, με εργαστήρια του Πολυτεχνείου, εντός και εκτός σχολών, να στεγάζουν και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού στρατού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η έρευνα για ανάπτυξη UAV, μια υπόθεση πολλών χρόνων με διάφορα προγράμματα και μοντέλα, στην οποία ανέκαθεν συμμετείχαν ως χρηματοδότες και συνεργάτες πολεμικές εταιρίες με σταθερό πελατολόγιο στρατούς, αστυνομίες και ιδιωτικές πολεμικές επιχειρήσεις, όπως η IDE και η ALTUS-LSA. 

Το ΑΠΘ τηρεί ευλαβικά και συνολικότερα τον στόχο σύνδεσης πανεπιστημίου με την πολεμική έρευνα για την θωράκιση της ελληνικής πολεμικής μηχανής, με εκδηλώσεις ηγετικών στελεχών του στη ΔΕΘ μαζί με εμπόρους όπλων και πρώην πράκτορες της ΚΥΠ.

για τη συνέχεια directus

https://infognomonpolitics.gr/2022/08/parakratikoi-apeiloun-stochopoioun-tin-erevnitiki-omada-tou-ellinikou-mi-epandromenou-aerochimatos-uav-sto-aristoteleio-panepistimio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!