Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Ο Πούτιν στήν Θ. Λειτουργία Χριστουγέννων, στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού, στό Κρεμλίνο. Στόν Ναό των Τσάρων.... περνάει τό μήνυμα καί πασών των Ρωσιών, θά ενώσει όλες τίς Ρωσίες. / Β Ι Ν Τ Ε Ο


Ο Πούτιν στήν Θ. Λειτουργία Χριστουγέννων, στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού στο Κρεμλίνο. 

Στόν Ναό των Τσάρων... περνάει το μήνυμα και πασών των Ρωσιών, θα ενώσει όλες τις Ρωσίες ( Μικρή Ρωσία, Λευκή Ρωσία, Νέα Ρωσία..) .

Ο Πούτιν παρακολουθεί τήν Θ. Λειτουργία των Χριστουγέννων, στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού στο Κρεμλίνο της Μόσχας


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γιορτάζει τα Χριστούγεννα σε λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Κρεμλίνου της Μόσχας «Ο καθεδρικός ναός προς τιμήν του Ευαγγελισμού της Μητέρας του Θεού ήταν η οικιακή εκκλησία της οικογένειας του μεγάλου δουκάτου. Ο πρύτανης του καθεδρικού ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ήταν παραδοσιακά ο εξομολογητής του τσάρου»

Το Πρακτορείο ειδήσεων SM.News. Το TASS μετέδωσε ότι ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν γιορτάζει τα Χριστούγεννα σε μια θεία λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Κρεμλίνο της Μόσχας..

Πέρυσι, ο Ρώσος ηγέτης παραβρέθηκε σε χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην Εκκλησία του Σωτήρα μια κατ’ οίκον εκκλησία στο Νόβο-Ογκάριοβο.

Για δύο συνεχόμενα χρόνια ο Βλαντιμίρ Πούτιν γιόρτασε τα Χριστούγεννα στον Καθεδρικό Ναό της Μεταμόρφωσης στην Αγία Πετρούπολη. 

Αυτός ο ναός κατέχει σημαντική θέση στήν ζωή του προέδρου: εδώ βαφτίστηκε στη βρεφική ηλικία.


Για αρκετά χρόνια, ο αρχηγός του κράτους επισκέφτηκε διάφορα μοναστήρια και εκκλησίες στη Ρωσία: στη Γιακουτία, την Καρελία, τις περιοχές Βορόνεζ, Κοστρόμα, Τβερ, Νίζνι Νόβγκοροντ, Περιφέρεια Κρασνοντάρ.

Αρκετές φορές ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρευρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στη Μόσχα. 

Το 2000 ήταν η Εκκλησία της Ζωοδόχου Τριάδας στο Sparrow Hills, το 2001 ο Πρόεδρος πέρασε τη νύχτα των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!