Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Νεαροί Αμερικανοί αστυνομικοί, πεθαίνουν ...."ξ α φ ν ι κ ά" ! – ΤΡΕΙΣ μέσα σέ ΕΠΤΑ ημέρες!!!!!!!........


Τί μεταδίδεται…

Η κοινότητα επιβολής του νόμου στην Μασσαχουσέτη των ΗΠΑ, βυθίστηκε στο πένθος μετά τον ξαφνικό (...) θάνατο αρκετών τοπικών αξιωματικών την περασμένη εβδομάδα.


Η αστυνομία της Πολιτείας της Μασαχουσέτης αφιέρωσε μια ανάρτηση στο Facebook την Τετάρτη σε τρεις πεσόντες αξιωματικούς «όλοι από τις κοινότητες της Νότιας Ακτής» που «πέθαναν ξαφνικά τις τελευταίες επτά ημέρες».


Η ανάρτηση τόνισε ιδιαίτερα τον θάνατο του 25χρονου αξιωματικού John F. Santos από το Τμήμα Σερίφη της κομητείας Plymouth, ο οποίος πέθανε «αφού υπέκυψε σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα».

Ένας άλλος αξιωματικός, ο Sean Patrick Besarick , 48 ετών, “πέθανε απροσδόκητα” στις 29 Δεκεμβρίου σύμφωνα με μια νεκρολογία.

Επίσης ο αστυνόμος Κρίστοφερ Άλαν Ντέιβις , 42 ετών, «έφυγε ξαφνικά από την ζωή».

«Ο Ντέιβις, σε ηλικία 42 ετών, πέθανε ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Μπρόκτον γύρω στις 21:45 το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου», ανέφερε το DailyVoice.com εκ μέρους του αρχηγού της αστυνομίας του Στόουτον.

photo facebook

el.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%bd%ce%b5%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!