Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΤΑΝΤΙΑ...: ...Βογκητά αντί για μελέτη. Φοιτητές απαιτούν... οπές του σεξ !!!!!!!


Υποτίθεται ότι είναι πολιτικά ορθοί και αφυπνισμένοι και «συμβάλλουν στη διαφοροποίηση της πανεπιστημιούπολης»
Ο Guido Westerwelle(*) έχει πιθανώς μαζικά υποτιμήσει την κατάσταση όταν παραπονιόταν για την «ύστερη ρωμαϊκή παρακμή» στη Γερμανία. Απόδειξη αυτού είναι μια πρόταση που ορισμένοι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Augsburg υπέβαλαν τώρα στη συνεδρίαση της συνέλευσης. Απαιτούν την κατασκευή των λεγόμενων «Gloryholes» - αυτές είναι «τρύπες στον τοίχο με σκοπό τις ανώνυμες σεξουαλικές επαφές», όπως ανέφερε η πύλη «Presse Augsburg».

Κυριολεκτικά, η αίτηση αναφέρει: «Τρεις τέτοιου είδους τρύπες "δόξας" πρόκειται να κατασκευαστούν στο κέντρο της αίθουσας διαλέξεων απέναντι από την είσοδο, όπου βρίσκονται σήμερα οι πίνακες πληροφοριών. Αυτές πρόκειται να ανεγερθούν από το Τμήμα Χώρου και Κατασκευών και να καθαρίζονται από του υπευθύνους καθαριότητας του κτιρίου. Επιπλέον, πρέπει να είναι ηχομονωτικές και αδιαφανείς. Οι "οπές της δόξας", όπως ονομάζονται, θα πρέπει να σχεδιάζονται έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν χωρίς εμπόδια - το ύψος θα πρέπει να είναι ρυθμιζόμενο, θα πρέπει να υπάρχουν λαβές τοίχου όπου θα μπορεί κανείς να κρατηθεί. Τα φώτα θα πρέπει να είναι ρυθμιζόμενα και θα πρέπει να τοποθετηθεί πιθανή επένδυση για το γόνατο. Επιπλέον, τα προφυλακτικά, τα μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, τα λιπαντικά και τα απολυμαντικά και τα απολυμαντικά μαντηλάκια πρέπει να παρέχονται δωρεάν στις οπές δόξας. Χρειάζονται επίσης κάδοι απορριμμάτων».

«Με την πρώτη ματιά, η πρόταση ακούγεται σαν σάτιρα», γράφει η «Bild». Ωστόσο δεν είναι, όπως είπε ένας υπάλληλος του πανεπιστημίου στην εφημερίδα: «Οι υποψήφιοι είναι τόσο 'woke', και δεν το εννοούν καθόλου ως αστείο». Η ασυνήθιστη πρωτοβουλία εισήχθη από αρκετούς φοιτητές που δραστηριοποιούνται στο "Queer Department" του Πανεπιστημίου του Augsburg, όπου υπερασπίζονται τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες. Άλλοι παρατηρητές, από την άλλη πλευρά, θεωρούν την πρόταση σάτιρα. Αυτό που είναι πραγματικά κακό είναι ότι είναι αδύνατο πλέον να γίνει διάκριση μεταξύ αλήθειας και σάτιρας στις ημέρες μας.

https://www.freemalaysiatoday.com/category/opinion/2021/11/03/are-we-in-the-grip-of-a-stupidity-pandemic/

Με αυτό το αίτημα, στοχεύουν να ανταποκριθούν στην υψηλή ζήτηση (;;!!!), γράφουν οι φοιτητές στην αιτιολόγησή τους: Σε έναν «τοίχο ευχών» της Γενικής Φοιτητικής Επιτροπής, οι εν λόγω τρύπες ήταν από τις πιο συχνά εκφρασμένες επιθυμίες.(!!!!!!!)

Η πρόταση συνεχίζει: «Η κατασκευή των "gloryholes" επιτρέπει στο πανεπιστήμιο να κατανοήσει τον εαυτό του ως χώρο κριτικό της ετεροκανονικότητας, δεδομένου ότι το "kink" πρέπει να γίνει κατανοητό ως μια μη-ετεροκανονική πρακτική».

Το "Kink" είναι ένας αγγλικός όρος για "αποκλίνουσες σεξουαλικές προτιμήσεις και φαντασιώσεις". Επειδή τέτοιες προτιμήσεις και φαντασιώσεις δεν βιώνονται μόνο από ετεροφυλόφιλους φοιτητές, οι "gloryholes" θα μπορούσαν επίσης με κάποιο τρόπο να «συμβάλουν στη διαφοροποίηση στην πανεπιστημιούπολη, καθώς η λόξα θα μπορούσε επίσης να βιωθεί και μέσα στο πανεπιστήμιο», όπως λέει το κείμενο. Το σεξ μπορεί επίσης να ευνοήσει τη χαλάρωση. Η οποία, με τη σειρά της, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια πιο θετική ατμόσφαιρα εργασίας στην πανεπιστημιούπολη.

Και αυτό στη γενέτειρά μου, το Augsburg, το οποίο πάντα θεωρούνταν ιδιαίτερα συντηρητικό.

Τα νέα από το Augsburg συνδυάζονται με ένα κείμενο στην "Münchner Merkur" σχετικά με μια έκθεση κατάρτισης στη Βαυαρία. Οι διοργανωτές και οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν ενοχληθεί. Περισσότερες από 60 εταιρείες προσέφεραν πολλές θέσεις μαθητείας. Αλλά η ανταπόκριση από τους νέους ήταν χαμηλή. "Δυστυχώς, έχουμε περισσότερους εκθέτες παρά ενδιαφερόμενους φοιτητές" (!!!!!!!!!!!!!!!!!), δήλωσε ένας υπάλληλος της έκθεσης στο Münchner Blatt: "Οι νέοι δεν θέλουν να εργαστούν πια".


https://www.facebook.com/KalimeraEllada.gr/photos/a.776825249038817/1639719682749365/?type=3

Εκπρόσωποι εταιρειών όπως η BMW και ο Dragoslav Corilic, επικεφαλής εκπαίδευσης στα καταστήματα Obi στη νότια Βαυαρία, απογοητεύτηκαν από το χαμηλό ενδιαφέρον των νέων, σύμφωνα με την "Münchner Merkur". "Δυστυχώς, πρέπει να ειπωθεί ότι οι νέοι δεν θέλουν πλέον να εργάζονται", είπε ο Corilic. Όταν μιλάει στα σχολεία, τα μισά αγόρια απαντούν στην ερώτησή του για το τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν: «επαγγελματίες ποδοσφαιριστές». Από τα κορίτσια, ακούει "influencer" και να "ταξιδεύουν πολύ και χαλαρώνουν στο σπίτι". 

https://www.youtube.com/watch?v=dVQRYGvj1bA&ab_channel=LOL%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CF%82


Και όσοι δεν εργάζονται λαμβάνουν χρήματα από το κράτος, παραπονιέται ο Corilic: "Είναι απογοητευτικό, αν και ο Obi, αλλά και οι άλλοι πάροχοι, πληρώνουν ήδη πολύ καλά χρήματα σε μαθητείες, έχουν καλές ώρες εργασίας, δεν μπορούμε να βρούμε άλλους νέους και έχουμε επείγουσα ανάγκη".

Σε εθνικό επίπεδο, συνολικά 228.000 θέσεις κατάρτισης παρέμειναν κενές μέχρι τον Ιούλιο του 2023. Μόλις πρόσφατα, ανέφερα στην ιστοσελίδα μου ότι παρά την έλλειψη εργαζομένων, εκατοντάδες χιλιάδες νέοι δεν κάνουν τίποτα (δείτε εδώ: https://reitschuster.de/post/trotz-arbeitskraeftemangel-hunderttausend-jugendliche-tun-nichts/).

Όσο αδρανές κι αν είναι να θρηνούμε για τη «νεολαία» – γιατί όλες οι γενιές μετά τον Σωκράτη το έχουν κάνει προφανώς – θα ήταν αφελές να υποτιμήσουμε την τάση να μην κάνουμε τίποτε. Οφείλεται κυρίως στη μαζική ευημερία από τη μία πλευρά και στο κράτος πρόνοιας από την άλλη. 

Εκείνοι που βρίσκουν τα πάντα έτοιμα τείνουν να σκέφτονται περισσότερο τις «τρύπες του σεξ» παρά τη δική τους επαγγελματική πρόοδο.

Ενημέρωση ***
Σύμφωνα με το "Presse Augsburg", η πρόταση απορρίφθηκε από τη Συνέλευση των Φοιτητών αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά από έντονη συζήτηση - αν και υπήρχαν αρκετές φωνές υπέρ της

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μονοπωλιακή εφημερίδα στο Augsburg, η "Augsburger Allgemeine", προφανώς κοιμήθηκε στο όλο θέμα ή σκόπιμα ήθελε να το αποκρύψει από τους αναγνώστες της - το ανέφερε μόνο αφού η μικρή πύλη "Presse Augsburg" είχε ήδη δημοσιεύσει γι' αυτό. Σεβασμός στους συναδέλφους από την πύλη, κανένας σεβασμός για τους συναδέλφους από το "Augsburger Allgemeine", όπου κάποτε ολοκλήρωσα τη δημοσιογραφική μου εκπαίδευση.


ΠΗΓΗ: https://reitschuster.de/post/stoehnen-statt-studieren-studenten-fordern-sex-loecher/


Μετάφραση: Μαριγώ Ζαραφοπούλα



(*) Guido Westerwelle: τέως αντικαγκελάριος της Γερμανίας


https://www.etsy.com/uk/market/kill_stupid_people



https://www.creativefabrica.com/product/stupidity-kills-but-not-fast-enough/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!