Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

(ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ) Μια νέα έκθεση αποκαλύπτει ότι πάνω από 100.000 Χριστιανοί έχουν δολοφονηθεί στη Νιγηρία από τις συνεχιζόμενες διώξεις. (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Νιγηρία έχει γίνει εστία χριστιανικών διώξεων, με δολοφονίες, αρπαγές γης και άλλες μορφές τιμωρίας που θέτουν τους πιστούς της Βίβλου σε μια πραγματικά επισφαλή κατάσταση.

Ο Jeff King, πρόεδρος του International Christian Concern (ICC) και ένας από τους πιο καταρτισμένους εμπειρογνώμονες στον κόσμο για τη θρησκευτική ελευθερία και τις διώξεις, δήλωσε στο CBN Digital ότι η πρόσφατη έκθεση του οργανισμού του «2023 Persecutors of the Year» διερευνά το πλήρες εύρος του προβλήματος.

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στη Νιγηρία, αλλά φανταστείτε αυτό: τα τελευταία 20 χρόνια, πιθανώς περίπου 100.000 Χριστιανοί έχουν δολοφονηθεί», δήλωσε ο King. Τρεισήμισι εκατομμύρια Χριστιανοί, τα εδάφη τους έχουν αφαιρεθεί από αυτούς και η κυβέρνηση δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτε».


Είπε ότι προσπαθεί να αφυπνίσει τους αξιωματούχους στην Ουάσινγκτον για αυτή την πραγματικότητα τις τελευταίες δύο δεκαετίες, σημειώνοντας ότι «σχεδόν τίποτε δεν συμβαίνει» για να σταματήσει το χάος.

Όσο για τον πόνο και τα βάσανα που αντιμετωπίζουν οι Χριστιανοί στη Νιγηρία, είπε ότι «οι ριζοσπάστες ισλαμιστές... είναι ενσωματωμένοι στην κυβέρνηση». Είπε ότι αυτά τα άτομα και οι ομάδες «κατέχουν τα όργανα του κράτους», συμπεριλαμβανομένου του στρατού, της υπηρεσίας πληροφοριών και της αστυνομίας, γεγονός που εμποδίζει περαιτέρω οποιαδήποτε πρόοδο.

Μία από τις ειρωνείες που περιβάλλουν τη Νιγηρία είναι ο τεράστιος Χριστιανικός πληθυσμός, με σχεδόν τους μισούς κατοίκους να ισχυρίζονται ότι είναι πιστοί της Βίβλου. Ένα τόσο μεγάλο ποσοστό Χριστιανών κάνει το πρόβλημα των διώξεων να φαίνεται συγκεχυμένο για τους ξένους, καθώς θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί γιατί ένα τόσο μεγάλο ποσοστό ανθρώπων πέφτει θύμα εξτρεμιστών. Ωστόσο, ο King δήλωσε ότι τα γεωγραφικά και πληθυσμιακά ζητήματα βρίσκονται στον πυρήνα του ζητήματος.


ΠΗΓΗ: https://endtimeheadlines.org/2023/11/watch-new-report-reveals-that-over-100000-christians-have-been-murdered-in-nigeria-persecution/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!