Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑ! Τά αυτοκίνητα στις Η.Π.Α. μετά τό 2026, θά… απενεργοποιούνται αυτόματα! – Έλεγχος σέ όλο το εύρος της ιδιωτικής ζωής!!!

 


Ένα σύστημα ασφυκτικού ελέγχου της ζωής των πολιτών απλώνεται παντού σε όλο το εύρος της ιδιωτικής δραστηριότητας και έτσι πλέον εκτός από τα χρήματά τους οι κεντρικές εξουσίες θα έχουν πρόσβαση και στα αυτοκίνητά τους τα οποία θα μπορούν να τα… απενεργοποιούν όποτε το κρίνουν απαραίτητο!


Συγκεκριμένα ο βουλευτής του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τόμας Μάσι, προσπάθησε με τροπολογία να ακυρώσει το νόμο για το «kill switch» που απαιτεί όλα τα νέα οχήματα που πωλούνται μετά το 2026 να είναι εξοπλισμένα με ειδική τεχνολογία που θα τα απενεργοποιεί αυτόματα!

Η τροπολογία αυτή για την ακύρωση της διάταξης απορρίφθηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων με ψήφους 229-201.


Όπως αναφέρει ο βουλευτής:

«Για την τρίτη τροπολογία μου, κράτησα το καλύτερο για το τέλος. Γνωρίζω ότι είστε όλοι σας ενθουσιασμένοι με αυτό.

Το ονομάζουμε “Τροποποίηση του διακόπτη (ασφαλείας)”.

Το άρθρο 24220 του νόμου για τις επενδύσεις σε θέσεις εργασίας υποδομής, απαιτεί  όλα τα οχήματα που κατασκευάζονται πρόσφατα, να είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία παρακολούθησης της απόδοσής σας κατά την οδήγηση και να αποτρέπουν την λειτουργία του οχήματος, εάν το αυτοκίνητο κρίνει ότι δεν κάνετε  πολύ καλή δουλειά στην οδήγηση!

Και ανησυχώ λίγο για αυτό. Το δικό μου αυτοκίνητο έχει τέτοια τεχνολογία που μου λέει ότι πρέπει να πάρω καφέ ή κάτι (για να ξυπνήσω).

Αλλά το να επιτρέπει στο αυτοκίνητο να απενεργοποιηθεί μόνο του, πιστεύω ότι είναι ενοχλητικό.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Αυτό υποτίθεται ότι θα εφαρμοστεί μέχρι το 2026. Και δεν ξέρω για όλους εσάς, αλλά  θα ήθελα να ξέρω πότε (μπορώ) να βάλω την οικογένειά μου στο αυτοκίνητο για να κάνουμε ένα ταξίδι κάπου, χωρίς να με αποκλείσει το αυτοκίνητο»!

https://koukfamily.blogspot.com/2023/11/2026.html#5 σχόλια:

 1. Τούς έχει κυριεύσει όλους ό Διάβολος.Θέλουν όλους τούς ανθρώπους ντέ καί καλά νά τούς κυβερνά ό Σατανάς καί νά τούς ελέγχει
  απόλυτα...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όσοι ακούσατε καί είδατε τό βίντεο, ο Αμερικανός βουλευτής αναφέρει τό σοβαρότατο αυτό πρόβλημα μέ τόν 'διακόπτη θανάτου'! ΑΚΟΥΣΑΤΕ;
  ΚΙLL SWITCH!!!!!
  Kαταλάβατε ή όχι;
  Από απόσταση καί μάλιστα ΜΕΓΑΛΗ, θά σας σβήνουν τήν μηχανή του αυτοκινήτου σας!!!!!
  Σας αρέσει αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!
  ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΙΟΛΑΣ!
  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΑΣΟΣ!
  ΒΡΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΚΕΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οί """"άνθρωποι"""" αυτού τού είδους, τούς χρειάζεται
  ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ...τουλάχιστον.
  Εχουν τόσο αρρωστημένα μυαλά πού ψάχνουν τρόπους νά κάνουν ΜΟΝΟ τό κακό...!
  (εξ αποστάσεως κιόλας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!