Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ο Δρ Mike Yeadon σχολιάζει το "Η γαλλική κυβέρνηση στοχεύει στους "συνωμοσιολόγους" του COVID και τη συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική στο νομοσχέδιο για την καταπολέμηση των ...αιρέσεων" από το The Expose.

https://www.bitchute.com/video/2ysf4O7nnr53/


https://pay.reddit.com/r/StayFreeRussellBrand/comments/13jmrey/dr_mike_yeadon_truth_be_told_london_13052023/

«Ειλικρινά, συχνά νοιώθω ότι ζω στην εποχή του Κάφκα».


Από τον Δρ Michael Yeadon 27 Νοεμβρίου 2023


Ειλικρινά, συχνά νοιώθω ότι ζω στην εποχή του Κάφκα.


Εάν εγκριθεί και από τα δύο σώματα του γαλλικού κοινοβουλίου, θα καταστεί σοβαρό αδίκημα στη Γαλλία να μοιράζεται κανείς ακόμη και τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων και να λέει την αλήθεια για μια ιατρική παρέμβαση, εάν αυτή η γνωμοδότηση θεωρείται ότι έχει ως αποτέλεσμα την προώθηση των ανθρώπων να διακόψουν μια ιατρική πρακτική που είναι αναμφισβήτητα επικίνδυνη.


Το φρικτό πρόβλημα με τέτοιους νόμους είναι ότι, αν εφαρμοστούν με τον τρόπο που σαφώς σκοπεύουν, είναι τα λεγόμενα απόλυτα αδικήματα.


Αν τα διαπράξεις, είσαι ένοχος.


Έτσι, αν επρόκειτο να μοιραστώ την εξειδικευμένη γνώμη μου ως κάποιος με 30+ χρόνια εμπειρίας στην εφηρμοσμένη ανακάλυψη φαρμάκων και ήταν να επισημάνω έναν αριθμό αντικειμενικά καθιερωμένων μηχανισμών τοξικότητας, εάν αυτό προκαλέσει (ή θεωρηθεί πιθανό να προκαλέσει) στους ανθρώπους να μειώσουν εφεξής τις λήψεις ενέσεων mRNA, κάτι που φυσικά είναι η ελπίδα μου, θα μπορούσα να σταλώ στη φυλακή ή / και να μου επιβληθεί πρόστιμο 15.000 στην ΕΕ.


Το βλέπω αυτό ως προμήνυμα. Όχι επειδή θα με αποθαρρύνει με οποιονδήποτε τρόπο από το να μιλήσω όταν βρισκόμαστε στη Γαλλία (όπως συμβαίνει συχνά, έχοντας την τύχη να έχουμε ένα διαμέρισμα εκεί). Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.


Είναι η γενική ανατριχιαστική επίδραση στην ελευθερία του λόγου που είναι το πρόβλημα.


Συχνά υπάρχουν συγκεντρώσεις και για λόγους που δεν καταλαβαίνω, αναγνωρίζομαι συχνότερα όταν περπατάω στη Γαλλία από οπουδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, με πιθανή εξαίρεση το Λονδίνο. Φανταστείτε να είστε απλά ένα μέλος του γαλλικού κοινού που έχει τάση προς την περιέργεια. Θα σας έκαναν επίθεση για την «ψυχική κακή υγεία των θεωρητικών συνωμοσίας» και θα σας είχαν προειδοποιήσει να μην αλληλεπιδράσετε μαζί τους.


Είναι τόσο τρελλό που το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γελάσω.


Παρακαλώ κοιτάξτε τα κοινότοπα χαρακτηριστικά που το άρθρο (αν όχι το νομοσχέδιο) ισχυρίζεται ότι συναντά κανείς συχνά σε αυτούς τους επικίνδυνους, μη συμμορφούμενους ανθρώπους.


Γιατί να μην τραβήξουν εντελώς το σκοινί απειλώντας ότι "Αν δεν ψηφίσετε κανένα από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, μπορεί να μπείτε φυλακή".


Με τις καλύτερες ευχές,

Mike




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/dr-mike-yeadon-comments-on-french



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!