Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

ΟΧΙ άλλο δούλεμα ρέέέέέέέέέ΄!!!!

 Σάλος μέ τήν φωτογραφια του Αδωνι Γεωργιαδη “να διαμαρτύρεται” με πανό 


.....έξω απο το υπουργείο του!!!!



Οι διαμαρτυρίες στήν Ελλάδα έχουν πάει σέ άλλο επίπεδο. 

Εργαζόμενοι πηγαίνουν νά διαμαρτυρηθούν έξω από υπουργείο και καταλήγουν να βγαίνουν φωτογραφίες ....αγκαλιά με τον υπουργό!!!!


Σε ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιαδη διαβάζουμε:

Σήμερα το πρωΐ με υποδέχθηκαν στο @YpYgGR νοσηλεύτριες και λοιπό επικουρικό προσωπικό που είχαμε αξιοποιήσει κατά την περίοδο του covid. 

Ασχέτως του εάν δύναμαι να λύσω οριστικά και όπως θα ήθελαν το αίτημα τους για επαναπρόσληψη, οφείλω να αναγνωρίσω ότι προσέφεραν στο ΕΣΥ σε μία δύσκολη στιγμή και ότι σε ένα κάποιο βαθμό δικαίως αισθάνονται αδικημένες. 

Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι μπορώ στα πλαίσια όμως του Νόμου! Πάντα όμως στο γραφείο μου θα είναι καλοδεχούμενες

Αποτέλεσμα; 

Να παραμιλάνε τα 'Τρολς' στο 'twitter'…

3 σχόλια:

  1. Αθέμιτα και απαξιωτικά παιχνίδια, χωρίς σεβασμό στον άνθρωπο!
    Η ανακοίνωση της διαγραφής του προστίμου από τον λεγάμενο, αν βέβαια γίνει πραγματικότητα, είναι η προσπάθεια επιχρύσωσης του βδελυρού πρόσφατου παρελθόντος και το εφαλτήριο για τα επόμενα σχέδια για τον έλεγχο των πολιτών και της ελευθερίας τους.
    Είναι δυνατόν μια γυναίκα, που βιάστηκε, να πιστέψει στην συγγνώμη του βιαστή της και να τον εμπιστευτεί, όταν ξέρει πως παραμένει αμετανόητος και με την πρώτη ευκαιρία θα την ξαναβιάσει;
    ΑΜΑΣΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΟΞΕΙΑ @@ΛΑΚΥΝΣΗ. ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο @@@ΤΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΩΡΗ ΛΙΝΟΥ,ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ?????

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!