Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Ο Λεωνίδας Βελής κυκλοφορεί τραγούδι γιά τά 'Ιμια: Είναι ένας ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ γιά τούς τρείς ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, που (τούς) "έφυγαν" !



O Λεωνίδας Βελής αποτελούσε το κορυφαίο όνομα του λαϊκού τραγουδιού τη δεκαετία του ’80 στη χώρα μας, έχοντας ήδη διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στις ΗΠΑ.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Εξ άλλου δεν είναι τυχαίο ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης τον έχρισε διάδοχό του. 


Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και σε μια σπάνια συνέντευξή του μιλάει με καυστικό τρόπο για όλους και για όλα αποκλειστικά στην «Εspresso»…

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθούμε στο τραγούδι σας που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες με τίτλο «Στα Ιμια», σε στίχους του Γιώργου Λεκάκη και μουσική του Θεόφιλου Καλμανίδη.

Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί τραγούδι για τα Ιμια και έγινε και πολύ καθυστερημένα. 

Είναι ένας φόρος τιμής για τα τρία παιδιά στα Ιμια που «έφυγαν» τόσο άδικα. 

[σ.σ. Δέν "έφυγαν", τούς ..."ΦΥΓΑΝΕ"!!!]

Είμαι βαθιά συγκινημένος που αυτό το τραγούδι το λέω εγώ, ευχαριστώ τον Γιώργο Λεκάκη, που είναι ένας άνθρωπος με τεράστια μόρφωση, και τον Θεόφιλο Καλμανίδη για το ταλέντο του. 

Εύχομαι αυτό το τραγούδι να φτάσει στα αυτιά του κόσμου και να μην ξεχάσει ποτέ τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.

[Μικρό μέρος, πολύ μεγαλυτέρας αναρτήσεως από τόν σύνδεσμο:

https://www.olympia.gr/1578230/viral/o-leonidas-velis-kykloforei-tragoydi-gia-ta-imia-einai-enas-foros-timis-gia-ta-tria-paidia-sta-imia-poy-chathikan/ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!