Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Ο ...«πατέρας της εκκλησίας» Παύλος Μαρινάκης, αποφάνθηκε ότι η ομοφυλοφιλία δέν είναι ....αμαρτία!! Πού είστε ωρέ δεσποτάδες; ( βίντεο )


Ο εκπρόσωπος του Μητσοτάκη Παύλος Μαρινάκης αποφάνθηκε ότι ο Απόστολος Παύλος, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο Μέγας Βασίλειος, η συμφωνία των Πατέρων σε ολόκληρη την Αγία Γραφή είναι μειοψηφία (!!!) και δεν εκφράζουν την Ορθόδοξη Πίστη μας!

Το νεογνό της Νέας Δικτατορίας Παύλος Μαρινάκης δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμαρτία, είναι σεξουαλικός προσανατολισμός!!! 

Οι ψευτοπροοδευτικοί ιεράρχες με την διγλωσσία τους άφησαν την πίσω πόρτα ανοιχτή στον Μαρινάκη και τους ομοίους του για να κουνάνε με τις ασχετοσύνες τους το δάχτυλο στην Εκκλησία. 

Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος μίλησε για δύο φύλα μεν, πάρα πολλούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς δε!! 

Ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ σε νεότερη συνέντευξη μίλησε για «σεξουαλικό προσανατολισμό», «σεξουαλική ταυτότητα», και μαζί και «αμαρτία», για να μην μείνει κανείς δυσαρεστημένος. 

Πώς γίνεται μία «σεξουαλική ταυτότητα» να είναι και αμαρτία;

Γι’ αυτό και ο αχαρακτήριστος εκπρόσωπος της αμερικανόδουλης κυβέρνησης πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους ανθρώπους! 

Να υποθέσουμε δηλαδή ότι για αυτόν τον λόγο περιβάλλουν με νομοθετικό κύρος την ανωμαλία; Για να μην προσβάλουν τους ομοφυλόφιλους; 

Ας περιβάλουν τότε με νομοθετικό κύρος και τους φόνους, τους βιασμούς, τις ληστείες, τους εμπρησμούς, τις τρομοκρατικές επιθέσεις, για να μην προσβάλλονται οι δολοφόνοι, οι βιαστές, οι ληστές, οι πυρομανείς και οι τρομοκράτες!!


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2024/01/19/%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9/

11 σχόλια:

  1. ΔΕΝ χρειάζεται να είναι κάποιος σοφός ή ιδιαίτερα έξυπνος ή ιδιαίτερα μορφωμένος, για να καταλάβει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΚΟΙΝΗΣ-ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ (διότι ΔΕΝ ταιριάζουν τα γεννητικά όργανα δυο ανθρώπων του ΙΔΙΟΥ φύλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σας ταλανίζουν πάθη; Πέφτετε στην μια μετά την άλλη αμαρτία; Βασανίζεστε από τύψεις; Τώρα πια όλα ανήκουν στο παρελθόν! Ελάτε σε επαφή με τα στελέχη μας κι αυτά θα σας καθοδηγήσουν. Εμπιστευτείτε στη ΝΔ την ψυχή σας! Με κάθε ψήφο δωρεάν το δεύτερο συγχωροχάρτι! Στείλτε μήνυμα τώρα στο 666-ΚΟΛΑΣΗ!" το νέο σλόγκαν.

    Χωρίς πλάκα τώρα. Θα μπορούσε ο εν λόγω κύριος να μας συστηθεί με ποια ιδιότητα εκφράζεται δημοσίως και από την θέση που βρίσκεται για ζητήματα που δεν άπτονται της αρμοδιότητας του;

    Πού καταντήσαμε και πού κατάντησε η άφωνη και προσκυνημένη Ιεραρχία μας, να επιτρέπει στον κάθε τυχάρπαστο, άσχετο και ημιμαθή να "θεολογεί"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούκλα μου, σου έχω πεί ότι ζωγραφίζεις κυριολεκτικά όταν γράφεις;
      Άν δέν στό είπα, στό λέω τώρα!
      "Οι πινελιές σου" έχουν απίθανα "χρώματα" καί ποικιλλία!
      Ώστε σέ αυτούς τούς μεγαλοπαπάρες τούς νουδούληδες νά εμπιστευθούμε (!!!) τίς ψυχές μας;
      Καί ο "επίσκοπος" ....α υ θ ε ν τ ί α διά πάσαν νόσον καί διά πάσαν @α@α@ίαν είναι αυτός ο κρεμανταλάς ο Μαρινάκης;
      Γελάνε καί τά πλακόστρωτα μέ δαύτους!
      Νά 'σαι καλά, έκανα καινούργιο σηκώτι σήμερα, αστέρι μου!

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου ΘΥΜΩΜΕΝΕ, καλημέρα!

      Μου άρεσε πολύ το Επίσκοπος Αυθεντία/Μαρινάκης!!! :⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D

      Να σου πω, στις επόμενες εκλογές του έχω ένα σλόγκαν πολύ σένιο και πιασάρικο:

      "Παύλος Μαρινάκης - Εγγύηση στην Άφεση".

      Καλό;;; Εμένα μου εμπνέει πολλή σιγουριά και αξιοπιστία, πάντως.
      Κάτι σαν εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος αυτοκινήτων ή εγγύηση στο service, ένα πράγμα.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι τους θέλουμε τους πνευματικούς; Ορίστε, η ΝΔ μας τα έχει όλα στο πιάτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Muslim immigrant tears down Christian cross from church in UK. They hate us.
    https://twitter.com/RadioGenoa/status/1748990824715554993

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα γιά τήν Ελλάδα θά αρχίσουν τόν Μάρτιο 2024.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος πού ξέρει από σεξουαλικούς προσανατολισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν κατοχυρώνει το δικαίωμα γάμου των ομοφυλοφίλων, και κάθε κράτος είναι ελεύθερο να νομοθετεί όπως επιθυμεί για το θέμα αυτό, σύμφωνα με την 2010 απόφαση τού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
    Ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν αποτελεί δικαίωμα· νομικά, κοινωνιολογικά, βιολογικά, ανθρωπολογικά και πνευματικά πρόκειται για στρέβλωση τής πραγματικότητας.
    Το σύμφωνο συμβίωσης υπερκαλύπτει νομικά το θέμα και η υιοθεσία είναι εκτός συζήτησης!
    Αν όμως υπερψηφιστεί ο γάμος-έκτρωμα τότε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα αναγκάσει την Ελλάδα να επιτρέψει νομοθετικά και την υιοθεσία, ανεξάρτητα τού τί θα συμπεριλάβει στο παρόν νομοσχέδιο ο πονηρός Κούλης. Γι' αυτούς τούς λόγους δεν είναι καλό για την ελληνική κοινωνία να υπερψηφιστεί τέτοιο νομοσχέδιο, όπως κι αν αυτό διατυπωθεί.

    Όσο για την ομοφυλοφιλία την ίδια, επιτέλους ας μάθουν οι πολίτες κάτω από ποιες συνθήκες πολιτικής πίεσης και ακτιβισμού παρά επιστημονικής αναθεώρησης μεταβλήθηκε σταδιακά το περιεχόμενο των εγχειριδίων DSM και ICD, αρχικά μεταφέροντας την κατηγοριοποίηση τής ομοφυλοφιλίας από σοβαρή διαταραχή σε δυσφορία ταυτότητας φύλου και τελικά αφαίρεσή της από ψυχική ασθένεια.
    Ταυτόχρονα υπήρξε τεράστια πολιτική πίεση και νομικοί καταναγκασμοί αλλά και φασιστικός ακτιβισμός εναντίων όσων επιστημόνων διεξήγαγαν έρευνα στο χώρο αυτό με κατάληξη την σχεδόν παντελή απουσία νέων επιστημονικών ερευνών περί τής ομοφυλοφιλίας και διεμφυλικών διαταραχών.
    Οι μόνες - δήθεν επιστημονικές - "έρευνες" που επιτρέπονται πλέον να δημοσιεύονται είναι όσες ακολουθούν το πολιτικό και ακτιβιστικό αφήγημα και ιδεολόγημα.
    Τέτοιος φασισμός και λογοκρισία δεν έχει υπάρξει στο δυτικό κόσμο από την εποχή τού σταλινικού καθεστώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επικίνδυνα ανθελληνικά παιχνίδια από τους ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πολιτικούς μας

    GreekSwissRadio
    ΤΑΣΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
    https://m.youtube.com/watch?v=ArGWHzgUEHk

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!