Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Απολυμένη νοσοκόμα αποκαλύπτει εκθέτοντας μαζικούς θανάτους από τα εμβόλια.


Από τον Frank Bergman
1 Ιανουαρίου 2024


Μια νοσοκόμα από την Καλιφόρνια, η οποία απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να συμμορφωθεί με την εντολή εμβολιασμού του νοσοκομείου της, αποκάλυψε μια σημαντική συγκάλυψη θανάτων που σχετίζονται με τις ενέσεις mRNA Covid.

Η νοσοκόμα της μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) της Καλιφόρνιας Gail Macrae μιλάει για να προειδοποιήσει το κοινό ότι παραπλανώνται σχετικά με τα εμβόλια και τον πραγματικό αριθμό ασθενών με Covid.

Η Macrae κατηγορεί το νοσοκομείο όπου εργαζόταν για παραβίαση της ιατρικής δεοντολογίας.

Είπε ότι αυτή η παραβίαση, η οποία πιστεύει ότι συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα και πέραν αυτής, έχει οδηγήσει σε αυξημένη βλάβη στους ασθενείς.

Η Macrae εργάστηκε στο νοσοκομείο Kaiser Permanente στη Santa Rosa από το 2015 έως το 2021.

Ωστόσο, απολύθηκε επειδή δεν συμμορφώθηκε με την εντολή εμβολιασμού του προσωπικού.

Μετά την κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19, η Macrae είδε μια δραματική αύξηση των νοσηλειών και των θανάτων.

Λέει ότι οι ασθενείς υπέφεραν από παρενέργειες που δεν είχε δει ποτέ πριν.

Εν τω μεταξύ, οι αποδεδειγμένες και συνιστώμενες θεραπείες απαγορεύτηκαν και τα συστήματα τήρησης αρχείων χειραγωγήθηκαν για να συσκοτίσουν τους τραυματισμούς που σχετίζονται με τα εμβόλια και τις περιπτώσεις μόλυνσης, είπε.

Αποκάλυψε ότι οι αξιωματούχοι του νοσοκομείου διέταξαν το προσωπικό να καλύψει τους θανάτους που σχετίζονται με τον εμβολιασμό, συχνά αναφέροντας τους πλήρως εμβολιασμένους νεκρούς ασθενείς ως «ανεμβολίαστους» και επισημαίνοντας την αιτία ως «Covid».

Το προσωπικό του νοσοκομείου αντιμετώπισε απειλές για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια, αποκάλυψε η Macrae.

Δήλωσε επίσης ότι οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα αντιμετώπισαν αντίποινα επειδή αντιτάχθηκαν στα πρωτόκολλα απομόνωσης των ασθενών και αρνήθηκαν στις οικογένειες την πρόσβαση και τη συμβολή στις θεραπείες τους.

Σύμφωνα με την Macrae, τους πρώτους μήνες της πανδημίας τα νοσοκομεία ήταν σχεδόν άδεια καθώς σταμάτησαν οι εκλεκτικές διαδικασίες - μια σκηνή που έρχεται σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των μέσων ενημέρωσης για υπερφορτωμένη χωρητικότητα.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της χειμερινής αύξησης των νοσηλειών 2020-2021 λόγω φυσιολογικών αναπνευστικών προβλημάτων, είπε ότι «ούτε μία φορά» δεν πλημμύρισαν τα νοσοκομεία.

Αυτή ήταν μια παρατήρηση που επιβεβαίωσε με συναδέλφους της σε όλη την πολιτεία.

Ωστόσο, είπε ότι οι αξιωματούχοι του νοσοκομείου προώθησαν το αφήγημα ότι οι εγκαταστάσεις είχαν κατακλυστεί από ασθενείς με Covid.

«Στο κοινό έλεγαν ψέμματα», είπε.

«Έτσι, αυτό άνοιξε πραγματικά τα μάτια μου στο γεγονός ότι συνέβαιναν πράγματα που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν».

Η Macrae ανέφερε την εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων απομόνωσης για ασθενείς με COVID-19 που απαγόρευαν τις επισκέψεις από οικογένειες ασθενών και υποστηρικτές.

Ισχυρίστηκε ότι αυτές οι περιοριστικές πολιτικές διευκόλυναν την ανεξέλεγκτη «κινδυνολογία από τα μέσα ενημέρωσης», ενώ αφαίρεσαν ένα σύστημα υποστήριξης που θα παρείχε ένα μαξιλάρι κατά του διοικητικού εξαναγκασμού.

Παρά το γεγονός ότι η COVID-19 είναι «η πιο φλεγμονώδης διαδικασία νόσου που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα», το έμπειρο προσωπικό του νοσοκομείου αποκλείστηκε από τη χορήγηση στεροειδών - «η καλύτερη θεραπεία για μια φλεγμονώδη διαδικασία», δήλωσε ο Macrae.

"Έτσι, για την κυβέρνηση και το CDC [Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων] και αυτούς τους οργανισμούς τριών γραμμάτων να πουν στους επαγγελματίες ότι δεν μπορούσαν να χορηγήσουν στεροειδή ... ήταν απολύτως εγκληματικό», είπε.

Η Καλιφόρνια δεν ήταν η μόνη πολιτεία που απαγόρευσε τα στεροειδή.

Τα τυπικά αντιφλεγμονώδη όπως τα στεροειδή απαγορεύτηκαν βάσει αυστηρών πρωτοκόλλων σε νοσοκομεία σε όλες τις ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, η ρεμδεσιβίρη, που έχει ήδη κριθεί αναποτελεσματική ως θεραπευτικό μέσο για τον Έμπολα, χορηγήθηκε υπό αυστηρά πρωτόκολλα.

Ωστόσο, τα στοιχεία έδειξαν ότι «προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό», δήλωσε η Macrae.

Πρόσθεσε ότι τα αντιιικά, γενικά, δεν λειτουργούν «περισσότερο από δύο ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων».

Η Macrae πρότεινε ότι φταίνε τα κίνητρα κέρδους.

Αποκάλυψε ότι «κάθε μία από αυτές τις δόσεις ήταν πάνω από 3.000 δολλάρια».

Με όλες αυτές τις νέες περιοριστικές πολιτικές και πρωτόκολλα, η Macrae είπε: «Κάθε μέρα ένοιωθα σαν να παραβίαζα τον όρκο μου ως ασκούμενη».

Μόλις εισήχθησαν τα εμβόλια COVID-19 στις αρχές του 2021, η Macrae ανέφερε άμεση και δραστική μετατόπιση των εισαγωγών σε νοσοκομεία.

Αποκάλυψε ότι το νοσοκομείο της είδε μια εκπληκτική «αύξηση 300% στις νοσηλείες».

Το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν συγκλονισμένο εν μέσω ασυνήθιστων συνθηκών ασθενών, εξήγησε.

Η Macrae είπε ότι οι ειδοποιήσεις "code blue" - όταν κάποιος σταματά να αναπνέει ή σταματά η καρδιά του - οι οποίες συνέβαιναν ίσως μία φορά ανά βάρδια, αρχίζουν να συμβαίνουν έως και 10 φορές ανά βάρδια.

«Τους καλούσαν πάντα στο χαμηλότερο επίπεδο του νοσοκομείου, όπου είχαμε μια κλινική εμβολιασμού», είπε.

Δύο νοσοκόμες που χορηγούσαν απευθείας τα εμβόλια - συνάδελφοι που γνώρισε μέσω μιας ομάδας υποστήριξης επαγγελματιών στην κοινότητά της - δήλωσαν ότι έβλεπαν μεταξύ 10 και 20 επεισόδια αναφυλακτικού σοκ κάθε μέρα.

Είπαν στην Macrae ότι απειλήθηκαν με απόλυση εάν μιλούσαν δημόσια για την κατάσταση.

Μια μέρα κοντά στα τέλη Ιουνίου 2021 καθώς εργαζόταν σε 16ωρη βάρδια χωρισμένη μεταξύ δύο μονάδων, η Macrae είπε ότι έλαβε μια αναφορά ότι κάθε ασθενής και στις δύο μονάδες - 60 συνολικά - είχε ασυνήθιστους τραυματισμούς που πιθανότατα ήταν αποτέλεσμα των εμβολίων mRNA Covid.

Περιέγραψε ασυνήθιστους θρόμβους αίματος, αιμορραγίες, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και την παράλυση του Bell που αυξήθηκε σε συχνότητα κατά τους πρώτους μήνες της εκστρατείας εμβολιασμού.

«Υπήρχαν όλες αυτές οι περίεργες περιφερικές αγγειακές διαταραχές πήξης», είπε, «και κυριολεκτικά, δεν είχα καν ακούσει για αυτές ή δεν τις είχα δει ποτέ πριν».

Είδε ακόμη και τέσσερεις περιπτώσεις συνδρόμου Guillain-Barré «ταχείας έναρξης», σε σύγκριση με μόνο δύο περιπτώσεις σε όλα τα προηγούμενα χρόνια εμπειρίας της ως νοσοκόμα οξείας φροντίδας.

Η Macrae ρώτησε δύο από αυτούς τους ασθενείς τι πίστευαν ότι προκάλεσε την κατάστασή τους και είπαν ότι είχαν λάβει τα εμβόλια COVID-19 «εντός 24 ωρών από την έναρξη» των συμπτωμάτων τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το νοσοκομείο και ο Τύπος υποστήριξαν ότι ήταν οι ανεμβολίαστοι που γέμιζαν τα νοσοκομεία, είπε.

Το σύστημα χαρτογράφησης του νοσοκομείου ήταν επίσης στημένο για να μην δείχνει λοιμώξεις μετά τον εμβολιασμό, δήλωσε η Macrae.

«Κάθε ασθενής που διαγνώστηκε με COVID το διάγραμμα θα συμπληρωνόταν αυτόματα ως "ανεμβολίαστος".

«Αν κάποιος προσπαθούσε να το αλλάξει, η μόνη άλλη επιλογή ήταν "άγνωστη κατάσταση εμβολιασμού"».

Αυτό ήταν ένα χαρακτηριστικό του λογισμικού Epic που χρησιμοποιείται σε όλα τα νοσοκομεία Kaiser Permanente, δήλωσε η Macrae, ένας περιορισμός που επιβεβαιώνεται από άλλους.

«Έχω μιλήσει με νοσηλευτές σε όλη τη χώρα που είδαν την απάτη των συστημάτων χαρτογράφησης», είπε.

Η Macrae είπε ότι το προσωπικό στο νοσοκομείο της αποθαρρύνθηκε από το να βγάλει λογικά συμπεράσματα ή να υποβάλει εκθέσεις, λέγοντας ότι ο διευθυντής της είπε: «Δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε αυτά γιατί δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτοί [οι πυροβολισμοί] είναι η αιτία».

«οσαν να μας περνούσαν χειροπέδες, να μας κολλούσαν με ταινία στο στόμα και να μας απειλούσαν με κακό», είπε.

Η Macrae είπε ότι μόνο περίπου το 30% των συναδέλφων της είδαν αυτό που έβλεπε - ή ήταν πρόθυμοι να το πουν.

Τον Αύγουστο του 2021, η Macrae είπε ότι η πίεση στο προσωπικό του νοσοκομείου να κάνει το εμβόλιο εντάθηκε.

Έδειξε στον εργοδότη της το αίμα της, αποδεικνύοντας ότι είχε φυσική ανοσία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τους μήνες που προηγήθηκαν, είπε ότι εκείνοι που αρνήθηκαν τα εμβόλια - είτε το προσωπικό είτε οι ασθενείς - συχνά «υποτιμήθηκαν, διασύρθηκαν ή υπονομεύτηκαν» με διάφορους τρόπους.

Τον Σεπτέμβριο, η Macrae επέδωσε επίσημα στον διευθυντή της και στον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού του νοσοκομείου «ένορκες βεβαιώσεις αλήθειας και γεγονότων», είπε.

Τα έγγραφα αποτελούνταν από συμβολαιογραφικές δηλώσεις και δύο εξετάσεις αίματος που αποδείκνυαν τη φυσική ανοσία της και επικαλούνταν πολιτειακούς, ομοσπονδιακούς και διεθνείς νόμους σχετικά με το δικαίωμά της να απορρίψει το «προϊόν πειραματικής χρήσης».

«Δεν ήθελα να υποβάλω θρησκευτική εξαίρεση», είπε.

Συμπεριέλαβε «πάνω από 70 άρθρα που δείχνουν ότι η φυσική ανοσία ήταν εξίσου αποτελεσματική ή πιο αποτελεσματική από αυτά τα εμβόλια πειραματικής χρήσης».

Την επόμενη μέρα η Macrae τέθηκε σε άδεια και μέσα σε μια εβδομάδα απολύθηκε.

Εκτιμά ότι τουλάχιστον 25 άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις της - μαζί με χιλιάδες ιατρούς σε όλη την Καλιφόρνια - υπέστησαν παρόμοια μοίρα.

Μέχρι τη στιγμή που έφυγε, η Macrae εκτίμησε ότι περισσότερο από το 90% των ασθενών που νοσηλεύονταν στη μονάδα της ήταν πλήρως εμβολιασμένοι.

Η Macrae είπε ότι ο εξοστρακισμός δεν έχει σταματήσει, εκφράζοντας τη λύπη της για το γεγονός ότι εξακολουθεί να δέχεται αντιδράσεις από ανθρώπους που την κατηγορούν ότι πληρώνεται για να επικρίνει το ιατρικό σύστημα ή την αποκαλούν «τέρας».

«Δεχόμαστε τόσο εξονυχιστικό έλεγχο από όλους αυτούς τους αρνητές που απλά δεν θέλουν να δουν την αλήθεια», είπε.

«Δεν ξέρω τι να τους πω.

«Είναι πραγματικά λογικό να κοιτάς ανθρώπους σαν εμένα και με κάποιο τρόπο να πείθεις τον εαυτό σου ότι το κάνω αυτό για κάποιο απώτερο κίνητρο;»

Η Macrae πιστώνει την πίστη της και τον σύζυγό της - επίσημα πολιτικό μηχανικό, τώρα φοιτητή νομικής σχολής που της έδωσαν τη δύναμη που χρειαζόταν για να περάσει τα τελευταία χρόνια.

Η Macrae δήλωσε ότι ανησυχεί για το μέλλον της ιατρικής σε αυτή τη χώρα «επειδή έχουμε ποινικοποιήσει και πειθαρχήσει όλους τους επαγγελματίες» που ήταν πρόθυμοι να «προστατεύσουν τους ασθενείς και τις οικογένειές μας».

«Δεν θα πήγαινα ένα μέλος της οικογένειάς μου σε νοσοκομείο», είπε.

«Είναι πλέον ένα επικίνδυνο μέρος».

Η Macrae είπε ότι η αισιόδοξη πλευρά της «θέλει να πιστέψει ότι αυτό το ιατρικό σύστημα πρόκειται να καταρρεύσει και θα ξαναχτίσουμε κάτι βασισμένο στην ηθική και ακέραια ανθρώπινη αλληλεπίδραση, η οποία αισθάνομαι ότι έχει λίγο πολύ απομακρυνθεί από αυτά τα συστήματα».

Η Macrae και αρκετοί επαγγελματίες του ιατρικού τομέα, συμπεριλαμβανομένης της Δρ Christiane Northrup, ίδρυσαν την οργάνωση Stand Firm Now, για να συγκεντρώσουν μαρτυρίες εμπειρογνωμόνων από ιατρούς σε συμβολαιογραφικές ένορκες βεβαιώσεις που θα «είναι προσβάσιμες σε κάθε δικηγόρο στον κόσμο», είπε.

«Αυτό είναι που λείπει από τα δικαστήρια», είπε, αναφερόμενη σε αγωγές - συμπεριλαμβανομένης μιας που κατατέθηκε για λογαριασμό της από τους γιατρούς πρώτης γραμμής της Αμερικής - που έχουν απορριφθεί από «δικαστές που ασκούν επίσης το επάγγελμα από την έδρα».

Οι συμβολαιογραφικές μαρτυρίες θα επιτρέψουν στους διαδίκους να «ενισχύσουν σωστά» τις υποθέσεις τους με την «ποιότητα και την ποσότητα των αποδεικτικών στοιχείων που απαιτούνται για να πείσουν τον δικαστή να ξεκινήσει έρευνα», είπε.

Χωρίς τέτοια στοιχεία, οι δικαστές σκέφτονται: «Όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας και παραπληροφόρηση», είπε.

Η Macrae κατέθεσε πρόσφατα αγωγή ως δικηγόρος εναντίον επτά ατόμων που εργάζονταν για την Kaiser Permanente, εναντίον αξιωματικών υγείας της πολιτείας και της κομητείας και εναντίον του συνδικαλιστικού εκπροσώπου της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι απέτυχε να την εκπροσωπήσει όταν το νοσοκομείο της έδωσε εντολή για το πειραματικό φάρμακο.

Η αγωγή απορρίφθηκε, αλλά τώρα βρίσκεται σε έφεση σε ομοσπονδιακό επίπεδο, σύμφωνα με την Macrae.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό», είπε, σημειώνοντας ότι η κατάθεση εναντίον ατόμων αντί εταιρειών «αλλάζει τη νομική δικαιοδοσία».

Η Macrae δήλωσε ότι συνάπτει συμβάσεις με ανθρώπους σε όλη τη χώρα για να ξεκινήσει η συνεργασία και η ανάπτυξη ενός «νέου ιδιωτικού, παράλληλου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης έξω από τη νομική αντίληψη των υπηρεσιών τριών γραμμάτων που μας αναγκάζουν συνεχώς να διαπράττουμε εγκλήματα κατά του όρκου που πήραμε».

«Πρέπει να απομακρυνθούμε από τη δικαιοδοσία της διεφθαρμένης ομοσπονδιακής κυβέρνησης και των ρυθμιστικών οργανισμών που έχουν καταστρέψει το ιατρικό σύστημα», είπε.

Πρόσθεσε ότι θα υπάρξει μια διαδικασία για τη διασφάλιση της «ηθικής και δεοντολογικής συμμόρφωσης» στο νέο σύστημα.

(ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ)


ΠΗΓΗ: https://slaynews.com/wp-content/uploads/2024/01/gail-macrae-fired-nurse-whistleblower-vaccine-deaths.jpg


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάνω από 200 μέλη της υπηρεσίας, βετεράνοι δεσμεύονται να καταστήσουν τους στρατιωτικούς ηγέτες υπόλογους για την εντολή εμβολιασμού
231 νυν και πρώην στρατιωτικοί υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή υποσχόμενοι να καταστήσουν υπόλογους όσους εφάρμοσαν την εντολή εμβολίου COVID-19.

https://www.theepochtimes.com/us/over-200-service-members-veterans-pledge-to-hold-military-leaders-accountable-for-vaccine-mandate-5555817?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2024-01-01&src_cmp=gv-2024-01-
01&utm_medium=email&est=Q1BK1esz4fQszTFf6EM8FmSvC6UsKGjIxzQvFwhn3l7f3BlBOj6z88zbzvU%3D




Αρχαία προσέγγιση για την ανακούφιση της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και της αιμορραγίας του αμφιβληστροειδούς
Μάθετε πώς η παραδοσιακή κινεζική ιατρική βλέπει και αντιμετωπίζει αυτή την κοινή πάθηση των ματιών.
https://www.theepochtimes.com/health/ancient-approach-for-alleviating-macular-degeneration-and-retinal-hemorrhage-5550906?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2024-01-01&src_cmp=gv-2024-01-01&utm_medium=email&est=AWbWnc2SpIGG%2FsDYmK%2BfCnwOofXYcNZebkMtWhkK49yFyRBPrRdARB3tbMI%3D




14ωρη διαλείπουσα νηστεία: Μια διαχειρίσιμη προσέγγιση για την απώλεια βάρους, τη βελτίωση της διάθεσης και τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου
Αυτή η προσέγγιση μπορεί επίσης να ωφελήσει τα άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνια αϋπνία και άγχος.
https://www.theepochtimes.com/health/14-hour-intermittent-fasting-a-manageable-approach-for-losing-weight-improving-mood-and-enhancing-sleep-quality-5554448?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2024-01-02&src_cmp=mb-2024-01-02&utm_medium=email&est=gWznCe231tQuDrBZbB%2FXiYwYHDYE5ygQN%2BHNLahCgaYgeGzVc2Pm3%2FugKRU%3D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!