Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Πολιτικοί εγκαταλείπουν το πλοίο: Η ΛΙΣΤΑ της Mary Talley Bowden μεγαλώνει: 44 υποψήφιοι, 26 εκλεγμένοι αξιωματούχοι, 18 πολιτείες, δεσμεύονται εφεξής στην ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ COVID και την αποδοχή δωρεών από τις φαρμακευτικές.


https://twitter.com/roystoncartoons/status/1544409627625938945

Η απίστευτη μεταστροφή, της Δρ Mary Talley Bowden

Η Mary Talley Bowden, MD, έχει τώρα 44 υποψηφίους, 26 εκλεγμένους αξιωματούχους, από 18 πολιτείες, οι οποίοι δηλώνουν δημόσια ότι τα «εμβόλια Covid» πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά. «Πολλοί δεσμεύονται επίσης να μην λάβουν δωρεές από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες». [Λίστα που συνδέεται στο Tweet παραπάνω]

«Ρωτήστε τους εκπροσώπους σας γιατί δεν βρίσκονται σε αυτή τη λίστα». Αυτή είναι  επιτακτική ανάγκη, για εμάς.

Πάνω από 17.000 γιατροί αποτελούν έναν υποστηρικτικό στρατό.

Λατρεύω την «απλή» ιδέα της Δρ Bowden, κερδίζει πραγματική δυναμική. Ο Serge Langο οποίος καταλαβαίνει πώς να χρησιμοποιεί διαχωριστικές γραμμές στη μάχη, μέσω «αρχείων», τεκμηριώνοντας «τι είπαν», καθώς και τι ήξεραν και πότε το γνώριζαν, θα ήταν πολύ ευχαριστημένος με την πρωτοβουλία της Mary Talley Bowden. 


Γερουσιαστές των ΗΠΑ πληρώθηκαν από τη Pharma για να προωθήσουν τα εμβόλια – το βρώμικο νερό στο οποίο κολυμπάμε. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα. Και οι πληρωμές είναι ακόμη μεγαλύτερες.


Το πεδίο που σκοπεύω να καλύψω στη συνέχεια, όσο καλύτερα μπορώ, ή ένα από αυτά σε κάθε περίπτωση, είναι η εξέγερση που βράζει σε όλα τα έθνη, αν και αισθανόμαστε ότι είναι «λίγο πολύ αργά». Ωστόσο, δεν είναι ώρα για να παραιτηθούμε. Σκεφτείτε ποιος κερδίζει, αν παραιτηθούμε όλοι. Πιστεύω ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις. Έχω πάρει αναφορές εδάφους από την Ιταλία ότι ο Σπεράντσα είναι πράγματι πολύ στην καυτή έδρα και μία πραγματική κόλαση ξεσπά γύρω του. Έρχονται ενημερώσεις. Το 2024, το The Truth Barrier (εγώ) ελπίζει να μπορέσει να αναπτυχθεί και να προσλάβει δημοσιογράφους. Αυτή τη στιγμή απλά βαδίζουμε στο νερό. Αλλά ήμουν πολύ απασχολημένη να σχεδιάσω και να δομήσω πώς μπορούμε να αναπτυχθούμε. Έχω παραδώσει το 90% του βιβλίου. Σύντομα η πλήρης προσοχή μου θα επιστρέψει εδώ.

— Celia Farber


COVID ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ—ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

Όποιος επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο τον Μάρτιο του 2020 γνωρίζει ότι ήταν σχεδόν άδεια. Όλες οι συνήθεις επεμβάσεις ακυρώθηκαν. Οι μόνοι άνθρωποι που «πέθαναν από Covid-19» τον Απρίλιο και τον Μάϊο του 2020 πέθαιναν στα γηροκομεία, όχι στα νοσοκομεία. Και πέθαιναν από μοναξιά, πείνα και αφυδάτωση, όχι από τον Covid-19.

Γνωρίζω αρκετούς γιατρούς και νοσηλευτές. Το 2020 ήταν ένα ένδοξο πανηγύρι για αυτούς. Η οικονομική τους κατάσταση άνθισε. Τα αυτοκίνητά τους ήταν γυαλισμένα και σε άριστη κατάσταση. Θα σας πω και κάτι άλλο: μέχρι τον Ιούνιο/Ιούλιο του 2020 όλοι οι γνωστοί μου γιατροί μου είπαν ότι όλη η πανδημία Covid-19 ήταν μια απάτη κολοσσιαίων διαστάσεων. Δυστυχώς, κανένας από αυτούς δεν ήταν διατεθειμένος να το πει δημόσια.

Έτσι, ενώ οι γιατροί παραδέχτηκαν ιδιωτικά το την μεγαλοαπάτη του Covid, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία εμφάνισαν εμφανώς συνεχώς ενημερωμένους αριθμούς θανάτων. Τα καθημερινά πρωτοσέλιδα πάνω από τα μακάβρια κόκκινα  γραφήματα (κίνδυνος, κίνδυνος!) ούρλιαζαν «Ακόμη περισσότερες εκατοντάδες νεκροί χθες!» και «Ο αριθμός των νεκρών από τον Covid-19 φτάνει σε νέο υψηλό ρεκόρ!» Όλα αυτά ήταν ψέμματα. Απροκάλυπτα, κραυγαλέα ψέμματα.

Ποτέ δεν μας είπαν ότι οι μόνοι υπερβολικοί θάνατοι συνέβησαν σε διάστημα μόλις έξι εβδομάδων και μόνο στα γηροκομεία. Αντ' αυτού, μας είπαν ότι μεγάλος αριθμός υπερβολικών θανάτων από τον Covid-19 συνέχισε να συμβαίνει στα υπερφορτωμένα νοσοκομεία μας καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Τίποτε από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Ήταν όλα ψέμματα.

Ποτέ δεν μας είπαν ότι αυτοί που πέθαιναν ήταν μόνο οι πολύ ηλικιωμένοι και πολύ άρρωστοι. Αντ' αυτού, μας είπαν ότι άνθρωποι όλων των ηλικιών πέθαιναν, ακόμη και οι νέοι και υγιείς. Τίποτε από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Ήταν όλα ψέμματα.

—Paul Weston (άρθρο που συνδέεται παρακάτω, στον πρώτο σύνδεσμο.)

Το τελευταίο από το Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω του Peter Halligan. Η ανάρτησή του στο Substack έχει τίτλο:

Το άρθρο του Ηνωμένου Βασιλείου εκτοξεύει και τα δύο βαρέλια στο MSM του Ηνωμένου Βασιλείου και την κυβέρνηση για ψέμματα σχετικά με την πανδημία C19 το πρώτο εξάμηνο του 2020 - αύριο θα περιγράψει λεπτομερώς τα εγκλήματα του Matt Hancock και το σκάνδαλο Midazolam , μπορείτε να το διαβάσετε εδώ και μέρος του δημοσιεύεται παρακάτω:

Ένας οδηγός για αρχάριους για την μεγαλοαπάτη του Covid, Μέρος 4: The Great Care Home Cull - The Conservative Woman


Μπορείτε να διαβάσετε την εισαγωγή και το Μέρος 1 εδώ. Μέρος 2 εδώ, Μέρος 3 εδώ.


Ποτέ δεν μας είπαν ότι τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν κατά μέσο όρο ή κάτω από τον μέσο όρο μεταξύ Ιουνίου 2020 και Ιανουαρίου 2021. Αντ ' αυτού, μας είπαν ότι υπήρχαν χιλιάδες θάνατοι Covid που συμβαίνουν κάθε εβδομάδα μεταξύ αυτών των ημερομηνιών. Τίποτε από αυτά δεν ήταν αλήθεια. Ήταν όλα ψέμματα. "


Ακολουθεί ένα ή δύο teaser για το τι είναι πιθανό να έρθει:

Από τον Ιανουάριο του 2022:

Δικηγόρος του Ηνωμένου Βασιλείου Clare Wills Harrison: Εντολές μιδαζολάμης και το μονοπάτι φροντίδας του Λίβερπουλ - Europe Reloaded

https://www.europereloaded.com/uk-lawyer-clare-wills-harrison-midazolam-orders-and-the-liverpool-care-pathway/

Από τον Αύγουστο του 2022:

(100) Eugenics - UK style - του Peter Halligan (substack.com)

https://peterhalligan.substack.com/p/eugenics-uk-style

Μαζικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων – από τον Δεκέμβριο του 2022

(100) Κόστος του Ηνωμένου Βασιλείου C19 = 376 δισεκατομμύρια λίρες στερλίνες (μέχρι στιγμής) - περίπου 18% του ΑΕγχΠ χωρίς ανάλυση κόστους/οφέλους - πού είναι οι ομάδες πολιτικών δικαιωμάτων; (substack.com)

https://peterhalligan.substack.com/p/uk-cost-of-c19-376-billion-pounds

Από τον Μάρτιο του 2023:

https://peterhalligan.substack.com/p/did-the-uk-government-kill-20000

(100) Αληθεύει ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σκότωσε 20.000 ηλικιωμένους ασθενείς με μιδαζολάμη + μορφίνη και διατύπωσε ψευδείς ισχυρισμούς ότι το C19 είχε ποσοστό θνησιμότητας 26% στις αρχές του 2020; (substack.com)

Η σφαγή των ηλικιωμένων και των αναπήρων δεν σταμάτησε εκεί. Ακολουθεί ένα άρθρο που δείχνει τη συνέχισή του στην κυκλοφορία της θανατηφόρας ένεσης C19 της Οξφόρδης / AstraZeneca:

Θάνατος με θανατηφόρα ένεση στο Ηνωμένο Βασίλειο, που χορηγείται από γιατρούς σύμφωνα με τις οδηγίες πολιτικών και «ειδικών» – 187.500 με «εμβόλια» C19 και περισσότερα από 100.000 με μιδαζολάμη + μορφίνη; Κρυφά. (substack.com)

https://peterhalligan.substack.com/p/death-by-lethal-injection-in-the

Και μια αναφορά στην εσκεμμένη απάτη που διαπράττεται από τις υγειονομικές «αρχές» και τους στατιστικολόγους για να παραποιήσουν τις βλάβες:

Και έτσι, για τη συγκάλυψη:

Από τον Ιανουάριο του 2022:

https://notrickszone.com/2022/01/21/analysis-by-german-prof-thousands-of-hidden-deaths-daily-may-be-greatest-medical-debacle-in-human-history/

Ανάλυση από τον Γερμανό καθηγητή: "Χιλιάδες κρυμμένοι θάνατοι καθημερινά" ... Ενδεχομένως να είναι η μεγαλύτερη ιατρική πανωλεθρία στην ανθρώπινη ιστορία (notrickszone.com)

«Συγκλονιστικά δεδομένα θνησιμότητας από τη Γερμανία, την Αυστρία, το Ισραήλ, την Αγγλία: χιλιάδες θάνατοι εκτός Covid μετά το εμβόλιο συγκαλύφθηκαν – κατηγοριοποιήθηκαν λανθασμένα ως μη εμβολιασμένοι θάνατοι...» εξαιρετικά ανησυχητική κατάσταση»

(με τη βοήθεια των Martin Neil και Norman Fenton)

Από τον Αύγουστο του 2023:

https://peterhalligan.substack.com/p/the-professor-of-evidence-based-medicine

Ο Καθηγητής Τεκμηριωμένης Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλώνει ότι ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΛΙΣ το 2% των ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ - ένας υποαναφερόμενος παράγοντας 50!!! (substack.com)

Οι πολιτικοί έχουν συσπειρωθεί για τη 

γενοκτονία. Υπάρχει ένα πέπλο σιωπής για τη 

δολοφονία και την επίθεση των ηλικιωμένων 

και των αναπήρων –

Τα αγγλόφωνα έθνη ήταν οι χειρότεροι εκφραστές αυτής της δολοφονικής σφαγής - μια «διαλογή» που επιβλήθηκε από τον ΠΟΥ σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας που ανέτρεψε δεκαετίες αντιμετώπισης της πανδημίας στο όνομα της πολιτικής ιδεολογίας μιας αίρεσης, στόχος της οποίας είναι να κάνει ενέσεις στους ανθρώπους με τοξίνες ενώ πεθαίνουν από φυματίωση, ελονοσία και HIV-AIDS - όλες αυτές είναι πανδημίες δεκαετιών που ο ΠΟΥ απέτυχε να επιλύσει.

Η «Τραγωδία της Βουλής των Κοινοτήτων» είναι τώρα η «Απομάκρυνση της Βουλής των Κοινοτήτων».

(κάτω) Η Βουλή των Κοινοτήτων 

παρακολουθεί (!!!!!!!!!!!!!) μια ομιλία για τους 

θανάτους εκατοντάδων χιλιάδων Βρετανών.


(κάτω) Η Βουλή των Κοινοτήτων συζητά τα έξοδα των βουλευτών

– Peter Halligan, Peter's Newsletter






Διάσημο απόσπασμα του Victor Hugo:


«Η Αγγλία έχει δύο βιβλία, τη Βίβλο και τον Σαίξπηρ. Η Αγγλία έφτιαξε τον Σαίξπηρ, αλλά η Βίβλος έφτιαξε την Αγγλία».

Βίκτωρ Ουγκώ



ΠΗΓΗ: https://celiafarber.substack.com/p/politicians-jumping-ship-mary-talley?publication_id=257742&post_id=140169538&isFreemail=true&r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!