Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

ΑΙΦΝΙΔΙΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ- Η Αυστραλία δημιουργεί το μεγαλύτερο μητρώο αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής στον κόσμο για να λύσει το «μυστήριο» του εμβολίου mRNA COVID-19.

Από τον Δρ. William Makis
Global Research, 09 Ιανουαρίου 2024


Κάθε χρόνο 25.000 Αυστραλοί βιώνουν καρδιακή ανακοπή.

«ΤΟ 90% ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 25.000 ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ». (Δρ Elizabeth Paratz - Baker Heart & Diabetes Institute)

«Αν είσαι νέος, είναι πιο πιθανό ότι ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ».

Δελτίο Τύπου του Australian Heart Foundation 22 Δεκεμβρίου 2023:

Αυστραλοί επιστήμονες θα δημιουργήσουν το μεγαλύτερο μητρώο αιφνίδιων θανάτων από καρδιακή ανακοπή στον κόσμο, σε μια μεγάλη προσπάθεια να λύσουν ένα από τα πιο φευγαλέα και τρομακτικά μυστήρια (!!!!!) των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Ξεκινώντας από τη Victoria, το έργο, που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Καρδιάς και με επικεφαλής τη Δρ Elizabeth Paratz του Baker Heart & Diabetes Institute, θα συνδυάσει και θα εξετάσει δεδομένα καρδιακής ανακοπής από δύο μεγάλες και υπάρχουσες βάσεις δεδομένων.

Το νέο υπερ-μητρώο, που ονομάζεται CODEX-SD και συνδέει ασθενοφόρα και εγκληματολογικά δεδομένα, θα δώσει για πρώτη φορά στους ερευνητές μία πιο προσεκτική ματιά στο τι προκαλεί αιφνίδιες καρδιακές ανακοπές και τι θα μπορούσε να γίνει για να τις σταματήσει.

Η βάση δεδομένων θα παρέχει ένα ενιαίο μέρος για την καταγραφή των δεδομένων του έθνους σχετικά με τις καρδιακές ανακοπές για να βοηθήσει επίσης τους ερευνητές να εξετάσουν σπάνιες καταστάσεις, να εντοπίσουν τάσεις και να κατανοήσουν καλύτερα τις καρδιακές εμπειρίες των υποεκπροσωπούμενων πληθυσμών.

Η Δρ Paratz δήλωσε ότι ο CODEX-SD θα βοηθήσει τους ερευνητές να εντοπίσουν τι περαιτέρω δουλειά πρέπει να γίνει για να ξεκλειδώσουν τα γενετικά μυστήρια που έχουν καταστήσει την αιφνίδια καρδιακή ανακοπή κύρια αιτία θανάτου για άτομα ηλικίας 50 ετών και κάτω στην Αυστραλία.

Μια καρδιακή ανακοπή συμβαίνει όταν η καρδιά ενός ατόμου σταματά ξαφνικά να αντλεί αίμα αποτελεσματικά σε όλο το σώμα και μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε, οποτεδήποτε και είναι συχνά θανατηφόρα χωρίς άμεση και κατάλληλη παρέμβαση από τους παρευρισκόμενους.

Κάθε χρόνο στην Αυστραλία, 25.000 άνθρωποι βιώνουν εξωνοσοκομειακές καρδιακές ανακοπές και σε περίπου 30 έως 40% των περιπτώσεων, οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν τι το προκάλεσε.

«Υπάρχουν πολύ λίγες άλλες συνθήκες όπως αυτή, όπου στο τέλος των εκτεταμένων ερευνών επιστρέφουμε στην οικογένεια και λέμε ότι δεν υπάρχει σαφής λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός», δήλωσε η Δρ Paratz.

«Αυτή η έλλειψη κλεισίματος καθιστά απίστευτα δύσκολο για τις οικογένειες, αλλά και με την έλλειψη γνώσης ποιος άλλος μπορεί να κινδυνεύει στην οικογένεια προσθέτει ένα άλλο στρώμα αγωνίας.

«Το 90% των ανθρώπων που υποφέρουν από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή πεθαίνουν, οπότε αν μπορούμε να κάνουμε διείσδυση σε αυτή τη στατιστική – και πρέπει να το κάνουμε – ένα όφελος, και το πιο σημαντικό, είναι ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κρατήσουμε τις οικογένειες ενωμένες», είπε.

Bryan Maris; σε σούπερ φόρμα, σούπερ υγιής και ποδηλάτης κατηγορίας Α

Το μητρώο έχει την πλήρη υποστήριξη της Jessica Maris, η οποία έχασε τραγικά τον σύζυγό της Bryan σε ηλικία 31 ετών από αιφνίδια καρδιακή ανακοπή.

Ο Bryan ήταν εξαιρετικά γυμνασμένος, εξαιρετικά υγιής και ήταν ποδηλάτης κατηγορίας Α.

Νωρίς ένα πρωινό του Ιανουαρίου, η Jessica τάϊζε την τριών μηνών κόρη τους Avie Rose όταν άκουσε έναν θόρυβο στην κρεββατοκάμαρα.

«Ακουγόταν σαν βήχας από τον Bryan, φώναξα τον Bryan αλλά δεν υπήρχε απάντηση, οπότε όταν τελείωσα το τάϊσμα της Avie, πήγα στην κρεββατοκάμαρά μας και ο Bryan ήταν στο κρεββάτι με τα χέρια ψηλά δίπλα στο κεφάλι του, σε ασφυκτική γωνία», είπε η κ. Maris.

«Έσπρωξα τον Bryan, αλλά δεν απάντησε. Δεν κουνιόταν και τα χείλη του ήταν ελαφρώς μπλε, οπότε κάλεσα ασθενοφόρο».

Δυστυχώς, ο Bryan δεν μπόρεσε να αναβιώσει.

Στην οικογένεια Maris είπαν από τότε ότι ήταν πιθανό ότι ο Bryan είχε σύνδρομο Brugada. Μια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει γρήγορους, ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς που μπορεί να οδηγήσει σε λιποθυμία ή, σε σοβαρές περιπτώσεις, καρδιακή ανακοπή.

Ο Bryan Maris πέθανε στον ύπνο του στις 4 Ιανουαρίου 2015.


Η δική μου εκτίμηση... 

Πρόκειται για μια πολύ καλά χρηματοδοτούμενη και εκτεταμένη προσπάθεια για την ομαλοποίηση των καρδιακών τραυματισμών και των αιφνίδιων καρδιακών θανάτων του εμβολίου mRNA COVID-19.

Μόλις έχουν έτοιμες τις δικαιολογίες τους – θα βάλουν την κυρίαρχη δομή του ιατρικού κατεστημένου (τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στον κόσμο, καρδιολόγους) να πουλήσει ψέμματα στις οικογένειες των θυμάτων.

Ποιος θα αμφισβητήσει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων αιφνίδιου καρδιακού θανάτου στον κόσμο και τους ειδικούς της;

Παρατηρήστε ότι στο παραπάνω βίντεο καθώς και στο δελτίο τύπου, δεν χρησιμοποιούν πρόσφατη περίπτωση αιφνίδιου καρδιακού θανάτου.

Αντ' αυτού, χρησιμοποιούν την περίπτωση του Bryan Maris (επαγγελματίας ποδηλάτης) από το 2015.

Γιατί αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν ένα πρόσφατο κρούσμα; Επειδή όλοι θα ρωτούσαν αν αυτό το άτομο ήταν εμβολιασμένο με COVID-19.


Δεδομένου ότι αυτό το έργο αποτελεί μέρος μιας προμελετημένης προσπάθειας συγκάλυψης αιφνίδιων καρδιακών θανάτων που προκαλούνται από εμβόλιο mRNA COVID-19, το οποίο από μόνο του είναι έγκλημα, όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό το έργο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ποινικές κατηγορίες και πολύ μεγάλο χρόνο φυλάκισης.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Δρ William Makis είναι Καναδός ιατρός με εμπειρία στην Ακτινολογία, την Ογκολογία και την Ανοσολογία. Μετάλλιο Γενικού Κυβερνήτη, Υπότροφος του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Συγγραφέας 100+ ιατρικών δημοσιεύσεων με κριτές.


ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/australia-building-world-largest-sudden-cardiac-arrest-registry-solve-mystery-covid-19-mrna-vaccine-sudden-cardiac-deaths/5845476


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!