Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Στοιχεία σχετικά με τις προσγειώσεις της NASA στο φεγγάρι, ανεξήγητες ατέλειες: Τι είναι πραγματικότητα; Τι είναι ψευδαίσθηση;


Global Research, 16 Ιανουαρίου 2024

Παρακάτω είναι η προσεκτικά ερευνημένη ανάλυση του Mark Keenan βασισμένη στο βιβλίο του με τίτλο Moon Landing 2023 – Science or Science-fiction?

Στις πρόσφατες εξελίξεις, ένα αμερικανικό διαστημικό σκάφος συμμετείχε στην πρώτη αμερικανική προσπάθεια προσγείωσης στη Σελήνη σε περισσότερα από 50 χρόνια.

«Καταδικασμένο... στην πορεία σύγκρουσης με τη Γη»;

Αναφέρθηκε από τον Independent:

«Η ιδιωτική αποστολή της διαστημικής εταιρείας Astrobotic με έδρα το Πίτσμπουργκ, που ονομάστηκε Peregrine Mission One, ξεκίνησε από τη Γη την περασμένη Δευτέρα [ 8 Ιανουαρίου 2024] και είχε προγραμματιστεί να προσεδαφιστεί στη σεληνιακή επιφάνεια στις 23 Φεβρουαρίου.

Αλλά μια διαρροή καυσίμου σφράγισε τη μοίρα του και περίπου 30 ώρες μετά την εκτόξευση, η εταιρεία παραδέχτηκε ότι το διαστημικό σκάφος δεν είχε «καμμία πιθανότητα» να επιτύχει μια ομαλή προσγείωση στη Σελήνη.

Στην τελευταία της ενημέρωση για το διαστημικό σκάφος, η εταιρεία δήλωσε ότι ήταν «σε πορεία προς τη Γη» και ότι «πιθανότατα» θα καεί κατά την επανείσοδο.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στον The Independent.

***

Εισαγωγή

Αυτό το άρθρο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο βιβλίο μου Moon Landing 2023 – Science or Science-fiction? και αποτελεί συνέχεια των θεμάτων που περιγράφονται λεπτομερώς στο πρόσφατο άρθρο μου Moon Landing 2023 – Science or Science Fiction?

Σε εκείνο το πρόσφατο άρθρο, περιέγραψα ότι:

  • Ο Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας της Ινδίας (ISRO) ισχυρίζεται ότι προσγειώθηκε στο φεγγάρι στις 23 Αυγούστου 2023, ωστόσο, υπάρχει έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για αυτόν τον ισχυρισμό.
  • Μας παρουσιάστηκε βίντεο που τραβήχτηκε από το διαστημικό σκάφος ISRO ενώ βρισκόταν σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι, αλλά το υλικό μοιάζει με CGI. Η ασπρόμαυρη εικόνα του διαστημικού οχήματος στο φεγγάρι μοιάζει περισσότερο με λίγα μέτρα άγονης ερήμου που θα μπορούσε εξίσου εύκολα να είναι η Νεβάδα ή ένα σκηνικό ταινιών του Χόλλυγουντ. Η ασπρόμαυρη εικόνα του ISRO και το βίντεο που μοιάζει με CGI της υποτιθέμενης προσσελήνωσής τους δεν αποτελούν απόδειξη για τίποτα.
  • Το ISRO δεν παρέχει καμμία οπτική απόδειξη - κανένα σημείο αναφοράς στην εικόνα ή σύντομο βίντεο που θα δικαιολογούσε τον ισχυρισμό τους ότι προσγείωσαν ένα διαστημικό σκάφος στο φεγγάρι. Φαίνεται ότι τίποτα από όσα παρουσιάστηκαν δεν μας επέτρεψε να επαληθεύσουμε αυτή την προσγείωση στο φεγγάρι ως ένα γεγονός που «συνέβη πραγματικά». Γιατί το ISRO δεν τοποθέτησε ούτε μία κάμερα στραμμένη προς τη Γη για να μας δώσει μερικές υψηλής ποιότητας εικόνες και βίντεο της Γης από το φεγγάρι ή από το διάστημα που θα παρείχαν αποδείξεις; Αναμένεται να πιστέψουμε ότι μπορούν να βάλουν ένα φασματόμετρο στο φεγγάρι για να δοκιμάσουν την επιφάνεια, μαζί με τη συσκευή για αρκετά πρόσθετα επιστημονικά πειράματα, αλλά δεν θα μπορούσαν να βάλουν ούτε μία κάμερα υψηλής ποιότητας στο όχημα ή το ρόβερ και να το στρέψουν προς τη Γη.
  • Η «προσγείωση στο φεγγάρι» του ISRO είχε ως αποτέλεσμα μια σειρά από βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο γελοιοποιώντας το έργο.
  • Και δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι έχουν εντοπίσει πλαστά και ανωμαλίες στα πλάνα της NASA που δείχνουν ότι οι προσγειώσεις του Apollo της NASA ήταν πλαστές, εναπόκειται στον ISRO και σε όλες τις διαστημικές υπηρεσίες να παράσχουν σαφείς αποδείξεις για οποιαδήποτε υποτιθέμενη προσγείωση στο φεγγάρι.

Σε αυτό το άρθρο, εγώ:

  • εξερευνώ μερικά από τα ανεξήγητα ελαττώματα στα στοιχεία για τις προσγειώσεις της NASA στο φεγγάρι.
  • παρέχω λεπτομερείς μεθόδους, τεχνολογίες και τεχνικά τεχνάσματα που χρησιμοποιεί το Χόλλυγουντ για να προσομοιώσει το διάστημα και τη μηδενική βαρύτητα στις ταινίες.
  • και εξετάζω τεχνικά τεχνάσματα και τεχνολογία επαυξημένης εικονικής πραγματικότητας που οι διαστημικές υπηρεσίες, όπως η NASA, φαίνεται να έχουν χρησιμοποιήσει για να «πλαστογραφήσουν» το διάστημα και τη μηδενική βαρύτητα, καθώς και ζωντανές ροές βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Οι αποστολές της NASA στο φεγγάρι φέρεται να κόστισαν στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, και ως εκ τούτου στον Αμερικανό φορολογούμενο, περίπου 2400 δισεκατομμύρια δολλάρια, αλλά το μόνο που έχει να δείξει η NASA είναι προφανώς κάποια σκόνη φεγγαριού και μερικοί μικροί βράχοι που ισχυρίζονται ότι προήλθαν από το φεγγάρι.

Αυτά είναι πολλά χρήματα για να αποκτήσετε μερικές πέτρες. Μας λένε επίσης ότι «όλοι οι βράχοι του φεγγαριού κλάπηκαν, συμπεριλαμβανομένου του χρηματοκιβωτίου στο οποίο βρίσκονταν» στα κεντρικά γραφεία της NASA. Μετά από αιτήματα για την ελευθερία της πληροφόρησης στην Αμερική, η NASA παραδέχτηκε ότι είχε χάσει πρωτότυπα βίντεο, φωνητικά δεδομένα, δεδομένα βιοϊατρικής παρακολούθησης και δεδομένα τηλεμετρίας για την παρακολούθηση της θέσης και της λειτουργίας του διαστημοπλοίου και πρωτότυπα σχέδια / σχέδια για τις σεληνιακές μονάδες, τις διαστημικές στολές και τα σεληνιακά ρόβερ και για όλους τους πυραύλους Saturn V πολλαπλών τμημάτων [1]. Είναι να απορεί, συνεπώς, κανείς που τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξε μια αυξανόμενη συναίνεση ότι η NASA πλαστογράφησε τις αποστολές του Apollo στο φεγγάρι τη δεκαετία του 1960 - και ότι ήταν μόνο μια τηλεοπτική εκπομπή;

Σκιές στο φεγγάρι που δείχνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις

Από αναλυτική άποψη, ας εξετάσουμε τις φωτογραφικές ανωμαλίες στις φωτογραφίες της NASA των αστροναυτών στο φεγγάρι. Αυτές οι ανωμαλίες πρέπει να αναλυθούν με κατανόηση του φωτισμού και της σκιάς.

Όταν τα αντικείμενα φωτίζονται αποκλειστικά από τον ήλιο, όπως λέγεται ότι είναι όλες οι σκηνές στο φεγγάρι, τότε όλες οι σκιές, ανεξάρτητα από το τοπίο, θα τρέχουν παράλληλα μεταξύ τους. Ωστόσο, στις παραπάνω φωτογραφίες των προσγειώσεων στο φεγγάρι που ελήφθησαν από μια αρχειακή τοποθεσία της NASA, οι σκιές δείχνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αποδεικνύοντας ότι υπήρχαν δύο διαφορετικές πηγές φωτισμού - είναι σαφές ότι οι σκηνές φωτίστηκαν με τεχνητό φως. Μία από τις σκιές είναι του αστροναύτη. Και η άλλη σκιά φαίνεται να είναι ενός πόλου. Υπάρχουν επιπλέον παραδείγματα αυτού του λάθους από τη NASA. Το επιχείρημα ότι οι σκιές μπορούν να δείχνουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις σε ανώμαλο έδαφος δεν εξηγεί τις σημαντικές διαφορές που παρατηρούνται.

Η NASA έφερε τρία σεληνιακά οχήματα στο φεγγάρι, αλλά ποτέ δεν έφερε τηλεσκόπιο για να δει και να φωτογραφίσει τη Γη


Επιπλέον, θα νομίζατε ότι η θέα των αστεριών θα ήταν υπέροχη από το φεγγάρι, ωστόσο, δεν υπάρχουν αστέρια σε καμμία από τις εικόνες ή τα βίντεο από το φεγγάρι - ποτέ. Όταν ρωτήθηκε για τα αστέρια στη συνέντευξη Τύπου μετά την πτήση της NASA, ήταν η μόνη ερώτηση στην οποία ο Armstrong απάντησε με απουσία μνήμης. Επιπλέον, οδηγούμαστε να πιστεύουμε ότι κατά τη διάρκεια αρκετών αποστολών στο φεγγάρι η NASA έφερε τρία σεληνιακά οχήματα που κόστισαν 60 εκατομμύρια δολλάρια το καθένα, αλλά ποτέ δεν έφερε ούτε ένα τηλεσκοπικό τηλεσκόπιο για να δει και να φωτογραφίσει τα αστέρια ή τη Γη. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Επιπλέον, υπάρχει η ανωμαλία στο βίντεο της NASA με τη σημαία των ΗΠΑ να φυσάει τον άνεμο, δύο φορές, στο φεγγάρι «χωρίς ατμόσφαιρα». Επιπλέον, όταν τα πλάνα των αστροναυτών που περπατούν και πηδούν στο φεγγάρι διπλασιάζονται σε ταχύτητα, είναι σαφές ότι περπατούν στη βαρύτητα της Γης και δεν εγκαταλείπουν περισσότερο το έδαφος από ό, τι στη Γη. Υπάρχουν πολλά ντοκυμανταίρ που εκθέτουν αυτές και άλλες ανωμαλίες[2]. Επιπλέον, πώς χωρούσε το σεληνιακό αμαξίδιο μέσα στο διαστημόπλοιο; Και γιατί δεν υπήρχε κρατήρας έκρηξης κάτω από τη μονάδα προσεδάφισης. Η πραγματικότητα είναι ότι, υπάρχουν πολύ περισσότερα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι ο άνθρωπος δεν πήγε ποτέ στο φεγγάρι παρά το αντίστροφο.

Αστροναύτες της NASA περπατούν στη βαρύτητα της Γης – Η ταχύτητα του βίντεο φαίνεται να έχει επιβραδυνθεί και προσαρμοστεί

Ένας ανεξάρτητος ερευνητής παρήγαγε ολοκληρωμένη ανάλυση βίντεο[3], στην οποία εξετάζεται λεπτομερώς η αργή κίνηση των αστροναυτών στη Σελήνη, καθώς και πολλές άλλες μυστηριώδεις και αμφισβητήσιμες πτυχές του βίντεο της αποστολής Apollo Moon. Αυτό περιλαμβάνει ανάλυση της άμμου που πέφτει από τα χέρια του αστροναύτη κατά τη διάρκεια των πειραμάτων του Apollo. Είχε να πει τα εξής:

«Μέτρησα την ταχύτητα της πτώσης αντικειμένων... στα τηλεοπτικά πλάνα του Apollo... Και, με βάση την αξιολόγησή μου για το πώς το βίντεο καταγράφηκε και μεταβλήθηκε σε αργή κίνηση, οι μετρήσεις είναι ακριβώς συνεπείς με τη βαρύτητα της Γης. (😏😄) Οι μετρήσεις μου μπορούν να αναπαραχθούν από ανεξάρτητους επιστήμονες και δίνω σαφή αναφορά στο υλικό πηγής, έτσι ώστε αυτό να μπορεί να γίνει με τη λιγότερη προσπάθεια».

Ένας άλλος ανεξάρτητος ερευνητής δήλωσε:

Οι "αστροναύτες" του Apollo φαίνεται να κινούνται σαν κάτω από το νερό, περπατώντας κατά μήκος του πυθμένα της θάλασσας. Όλα σε αργή κίνηση. Ακόμα και όταν πηδούν προς τα πάνω, όλα φαίνονται σε αργή κίνηση. Αλλά δεν υπάρχει επιστημονική βάση για αυτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος που περπατά ή κινείται σε έναν πλανήτη ή φεγγάρι χαμηλής βαρύτητας να κινείται σε αργή κίνηση όπως αυτός. Τουλάχιστον όχι ενώ πηδάει προς τα πάνω. Τι τους επιβράδυνε; Υποτίθεται ότι κινούνται σε περιβάλλον χαμηλής βαρύτητας, χωρίς ατμόσφαιρα. Τι υπάρχει για να τους επιβραδύνει; ... Το πρόβλημα είναι ότι τα αντικείμενα που πέφτουν ελεύθερα σε χαμηλή βαρύτητα θα κινούνται πιο αργά από ό, τι στη γη, αλλά άλλες κινήσεις θα κινούνται με κανονική ή ίσως ακόμη μεγαλύτερη από την κανονική ταχύτητα. Αυτό πρέπει να παρουσίασε έναν τεχνολογικό εφιάλτη για έναν κινηματογραφιστή της δεκαετίας του 1960.

Έτσι, η πιθανή λύση ήταν να δημιουργηθεί και να κυκλοφορήσει μια μεγάλη κινηματογραφική ταινία λίγο πριν από το Apollo 11 που δείχνει τους ανθρώπους στο διάστημα και στο φεγγάρι, όλοι κινούνται σε αργή κίνηση και να πει στο κοινό ότι αυτή είναι η πιο τεχνολογικά ακριβής ταινία που έγινε ποτέ για τα διαστημικά ταξείδια. Θα περιελάμβαναν ακόμη και μια σύντομη σκηνή που θα έδειχνε άνδρες να περπατούν στο φεγγάρι, επίσης σε αργή κίνηση φυσικά... Αυτή η ταινία, φυσικά, ήταν το 2001: A Space Odyssey».


Ακόμη και η NASA παραδέχεται ότι όλες οι εικόνες της NASA από τη Γη είναι CGI σύνθετα

Επιπλέον, απίστευτο, φαίνεται ότι όλες οι εικόνες της Γης, που υποτίθεται ότι ελήφθησαν από το διάστημα από τη NASA, είναι στην πραγματικότητα CGI (Computer Generated Image) σύνθετα. Η NASA παραδέχεται ακόμη και στην ιστοσελίδα της ότι οι εικόνες της NASA από την υδρόγειο γη είναι σύνθετες εικόνες που παράγονται από υπολογιστή, δηλαδή σύνθετες πολλαπλές εικόνες που λαμβάνονται από δορυφόρους ή (ισχυρίζονται) από τον διεθνή διαστημικό σταθμό.

Δείτε τις εικόνες της NASA από τη Γη στο weblink[4], αυτές οι εικόνες είναι σαφώς παραγόμενες από υπολογιστή. Αναμένεται να πιστέψουμε ότι η NASA μπορεί να στείλει ανιχνευτές με κάμερες υψηλής ευκρίνειας για να τραβήξουν φωτογραφίες του Δία, του Άρη, του Κρόνου κ.λπ., αλλά δεν μπορούν να γυρίσουν την κάμερα για να τραβήξουν μια πλήρη φωτογραφία της Γης; Το ακόλουθο κείμενο παρατίθεται από την ιστοσελίδα της NASA:

"Τα σύνθετα υλικά εικόνας είναι η συγχώνευση πολλών εικόνων μαζί που λαμβάνονται σε μια αλληλεπικαλυπτόμενη ακολουθία. Οι εικόνες αυτής της συλλογής διαθέτουν διάφορα σύνθετα υλικά από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που λαμβάνονται από διάφορα όμορφα χαρακτηριστικά γύρω από τη Γη. Οι πράσινοι δείκτες στο χάρτη υποδεικνύουν τις τοποθεσίες όλων των σύνθετων υλικών που αναφέρονται σε αυτή τη συλλογή και το αναπτυσσόμενο μενού παρακάτω παρουσιάζει επίσης όλα τα διαθέσιμα σύνθετα υλικά εικόνας." - NASA[5]

Η νέα εικόνα είναι μια σύνθεση έξι ξεχωριστών τροχιών που ελήφθησαν στις 23 Ιανουαρίου 2012 από τον δορυφόρο Suomi National Polar-orbiting Partnership. Και οι δύο αυτές νέες εικόνες «μπλε μαρμάρου» είναι εικόνες που ελήφθησαν από ένα νέο όργανο που πετάει στο Suomi NPP, το Visible Infrared Imaging Radiometer Suite (VIIRS)." – NASA[6]

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μου δεν μπόρεσα να βρω ούτε μία εικόνα της «ολόκληρης» Γης ως σφαίρας που δεν ήταν σύνθετη CGI ή δεν υπόκειται σε αλλοίωση, δηλαδή δεν υπάρχει «πραγματική» εικόνα ολόκληρης της Γης που να λαμβάνεται από το «διάστημα». Σίγουρα με τις αποστολές της NASA στο φεγγάρι και τις υποτιθέμενες εκτοξεύσεις ανιχνευτών στο «βαθύ διάστημα» θα πρέπει να υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες εικόνες.

Φωτογραφίες Earthrise της NASA - Ισχυρισμοί για φωτογραφική αλλοίωση

Οι διάσημες φωτογραφίες «Earthrise», οι οποίες ισχυρίζονται ότι δείχνουν τη Γη να ανεβαίνει πάνω από τον ορίζοντα του φεγγαριού, φέρεται να τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 11 το 1969. Η επίσημη ιστοσελίδα της NASA αναφέρει: «Τραβηγμένη στο Apollo 8 από τον Bill Anders, αυτή η εικονική εικόνα δείχνει τη Γη να κρυφοκοιτάζει πέρα από τη σεληνιακή επιφάνεια καθώς το πρώτο επανδρωμένο διαστημικό σκάφος έκανε τον περίπλου της Σελήνης». [7] Ωστόσο, διάφοροι ερευνητές και φωτογραφικοί εμπειρογνώμονες έχουν παράσχει στοιχεία ότι οι φωτογραφίες της NASA έχουν αλλοιωθεί [8]. Αυτές οι αναλύσεις δείχνουν ενδεικτικά σημάδια όπου τμήματα μιας φωτογραφίας αντιγράφηκαν από άλλη πηγή και επικολλήθηκαν, και τμήματα μιας φωτογραφίας έχουν επεξεργαστεί ξανά και όπου μια γη σε σχήμα σφαίρας έχει επικολληθεί στη φωτογραφία.

Ο παλιός και ο νέος τρόπος για ψεύτικο χώρο

"Το διάστημα ίσως το τελευταίο σύνορο, αλλά είναι φτιαγμένο σε ένα υπόγειο του Χόλλυγουντ..." (!!!!!!!!!!!!) - Στίχοι από το τραγούδι Californication από το συγκρότημα Red Hot Chilli Peppers

Φαίνεται ότι, παραδοσιακά, οι σκηνές ταινιών μηδενικής βαρύτητας του Χόλλυγουντ θα γυρίζονταν επίσης σε ένα αεροπλάνο KC-135 που εκδόθηκε από τη NASA με το παρατσούκλι «εμετός-κομήτης». Το αεροπλάνο θα μείωνε στην κορυφή του ελλειπτικού τόξου σε περίπου 32.000 πόδια, με αποτέλεσμα περίπου 20 δευτερόλεπτα έλλειψης βαρύτητας.

Σημειώνω επίσης μια παρουσίαση βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τα πολύπλοκα και έξυπνα σχεδιαστικά κόλπα που χρησιμοποιούνται στις εξέδρες ταινιών του Χόλλυγουντ που προσομοιώνουν τη μηδενική βαρύτητα[9]. Αυτές οι εξέδρες περιλαμβάνουν «κάθετους διαδρόμους» χτισμένους προς τα πάνω σαν καμινάδες.


Οι ηθοποιοί αιωρούνται σε καλώδια από την κορυφή του διαδρόμου και η κάμερα κοιτάζει προς τα πάνω - αυτό εμποδίζει το κοινό να δει το κόλπο για το πώς γίνεται αυτό. Η κάμερα κοιτάζει τον ηθοποιό και φαίνεται σαν ο ηθοποιός να επιπλέει στο διάδρομο σε μηδενική βαρύτητα. Στη συνέχεια, τα καλώδια επεξεργάζονται από το βίντεο χρησιμοποιώντας τεχνολογία CGI.


Σημειώστε ότι τα βίντεο από το εσωτερικό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) έχουν επίσης αυτό το σκηνικό που μοιάζει με διάδρομο. Η παρακάτω εικόνα είναι ένα screengrab βίντεο από τον ISS. Η ποιότητα δεν είναι premium, αλλά μπορείτε να δείτε καθαρά την εμφάνιση της ρύθμισης που μοιάζει με διάδρομο στην παρακάτω εικόνα. Επιπλέον, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να φανεί καθαρά ότι τα καλώδια συνδέονται με τον ηθοποιό ISS (AstroNOT) που φοράει ιμάντα. Καθώς σκύβει, τα ρούχα του φαίνονται να προεξέχουν σε δύο σημεία όπου δύο καλώδια τον κρεμούν.




Φαίνεται ότι αυτό είναι ένα από τα διάφορα λάθη που έχει κάνει η NASA στις ζωντανές ροές βίντεο από τον ISS. Είναι απίθανο να βρείτε τέτοια βίντεο μέσω αναζητήσεων στις μεγάλες εταιρικές πλατφόρμες, όπως google, Facebook, twitter κ.λπ., καθώς όλες οι μεγάλες πλατφόρμες χρησιμοποιούν αλγόριθμους για να αποφασίσουν ποιες πληροφορίες θα σας παρουσιαστούν και ποιες όχι.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των δεκαετιών πολλοί άνθρωποι έχουν κατεβάσει τέτοια βίντεο. Όπως λέει και η παροιμία «η γάτα βγήκε από τον σάκκο» (😹) – η NASA μας λέει ψέμματα. Αυτή η λογοκρισία των εταιρικών μέσων ενημέρωσης ήταν επίσης διαδεδομένη σε σχέση με την ψεύτικη πανδημία Covid-19 και τη φάρσα του CO2 για το κλίμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τα βιβλία No Worry, No Virus και Transcending the Climate Deception – Towards Real Sustainability.

Τεχνολογία επαυξημένης εικονικής πραγματικότητας - γίνεται δύσκολο να διακρίνουμε τι είναι «πραγματικό» και τι είναι πραγματικό βίντεο εικόνας που δημιουργείται από υπολογιστή (CGI)

Φαίνεται επίσης ότι η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας έχει προχωρήσει τόσο πολύ που έχουμε εισέλθει τώρα σε μια εποχή κατά την οποία οι διαστημικές υπηρεσίες, όπως η NASA, θα είναι σε θέση να παράγουν πολύ ρεαλιστικά CGI και λίγοι άνθρωποι θα είναι σε θέση να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ της ψευδαίσθησης «πραγματικού βίντεο» και της ψευδαίσθησης «εικόνων που δημιουργούνται από υπολογιστή». Η NASA, παρεμπιπτόντως, λαμβάνει χρηματοδότηση άνω των 60 εκατομμυρίων δολλαρίων ημερησίως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ / τον Αμερικανό φορολογούμενο [10] και σίγουρα μπορεί να αντέξει οικονομικά τις τελευταίες τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας. Σύμφωνα με την παρουσίαση της έρευνας[11]:

«Το 2012, η NASA κουράστηκε να προσποιείται έλλειψη βαρύτητας χρησιμοποιώντας το μηδενικό επίπεδο G και άρχισε να προσελκύει εταιρείες που ειδικεύονται στην επαυξημένη εικονική πραγματικότητα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι θα μπορούσαν να προσποιηθούν την έλλειψη βαρύτητας και τα αιωρούμενα αντικείμενα σε πραγματικό χρόνο... Βρήκαν μια εταιρεία που ονομάζεται Telemetrics... και η κυβέρνησή μας (των ΗΠΑ) έχει συμβόλαιο με αυτούς τους ανθρώπους... στην τηλεμετρία, βασικά αυτό που κάνουν είναι να συγκεντρώνουν εκπομπές σε πραγματικό χρόνο και είναι σε θέση να δημιουργήσουν σύνολα, πόλεις, οτιδήποτε θέλετε σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας και να το κάνουν να φαίνεται απολύτως 100% πραγματικό ... εδώ βλέπουμε (στην ιστοσελίδα Telemetrics το δελτίο ειδήσεων): "Η τηλεμετρία παρέχει την τελευταία τεχνολογία ρομποτικής κάμερας στην κυβερνητική τηλεόραση της NASA στον έλεγχο της αποστολής". Γιατί πρέπει να πλαστογραφήσετε σετ εικονικής πραγματικότητας στον έλεγχο αποστολής στο Διαστημικό Κέντρο Johnson; Νομίζω ότι γνωρίζουμε την απάντηση σε αυτό όταν είδαμε τον Tim Peake στην μπλε οθόνη».


Το αίτημα για πληροφορίες από το Διαστημικό Κέντρο Johnson που εμφανίζεται παρακάτω, αναφέρει ότι "το John Space Center (JSC) ζητά πιθανές υπηρεσίες για... προηγμένες διεπαφές ανθρώπου-υπολογιστή... οι υπηρεσίες παρέχονται επί του παρόντος στο πλαίσιο της σύμβασης υπηρεσιών ευφυών συστημάτων αυτοματισμού... για την υποστήριξη του Τμήματος Λογισμικού, Ρομποτικής και Προσομοίωσης (SRSD) στο JSC.", και παρατίθεται στο www.spaceref.com[12].


Εάν παρακολουθήσετε το βίντεο που αναφέρεται στο Endnote 11 μέχρι το τέλος, θα δείτε σαφή παραδείγματα της τεχνολογίας επαυξημένης εικονικής πραγματικότητας που δεν λειτουργεί σωστά και ο ηθοποιός του ISS «φαίνεται» στα πλάνα ζωντανής ροής να αρπάζει αντικείμενα στο βίντεο που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Σε αυτό το παράδειγμα, ένα γάντι εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιείται για να αρπάξει αντικείμενα που φαινομενικά αιωρούνται στον πραγματικό χώρο, αλλά «στην πραγματικότητα» αυτά τα αντικείμενα δεν είναι πραγματικά, είναι αντικείμενα εικονικής πραγματικότητας που επικαλύπτονται στην πραγματική ροή βίντεο.

Η προκύπτουσα παρουσίαση βίντεο φαίνεται αρκετά γελοία και αυτού του είδους οι δυσλειτουργίες στις παρουσιάσεις του ISS αποτελούν σαφή ένδειξη της φάρσας εικονικής πραγματικότητας. Τα βίντεο αυτών των δυσλειτουργιών και λαθών έχουν γίνει δύσκολο να βρεθούν μέσω αναζητήσεων στο διαδίκτυο. Ωστόσο, φαίνεται ότι έρχεται μια στιγμή με αυτήν την τεχνολογία όταν οι περισσότεροι από εμάς δεν θα είμαστε σε θέση να πούμε τη διαφορά μεταξύ του τι είναι πραγματικό βίντεο και τι είναι CGI κατασκευασμένη ψευδαίσθηση.


Επιπλέον, υπάρχουν βίντεο ντοκυμανταίρ διαθέσιμα στο διαδίκτυο που εκθέτουν τη χρήση της τεχνολογίας μπλε οθόνης από τη NASA για να πλαστογραφήσει τις δραστηριότητες στον ISS[13]. Επιπλέον, μέσω τηλεοπτικών προγραμμάτων ενημερωνόμαστε τακτικά για διάφορα φαινόμενα, όπως εικόνες από την επιφάνεια του Άρη, μεταδόσεις από διαστημικό σκάφος καθώς ταξιδεύει στο ηλιακό σύστημα, πλανήτες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα, μαύρες τρύπες κ.λπ. Ωστόσο, τα μόνα στοιχεία που έχουμε για όλα αυτά είναι αυτά που μας λέει η NASA.

Τα αρχαία βεδικά κείμενα δηλώνουν ότι είναι αδύνατο για το ανθρώπινο είδος να ταξιδέψει σωματικά στο φεγγάρι

Πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η NASA λέει ψέμματα για την προσγείωση στο φεγγάρι και ότι ήταν απλώς μια τηλεοπτική εκπομπή - μετά από αυτή τη συνειδητοποίηση, γιατί να πιστέψετε ένα μόνο πράγμα που μας λέει η NASA για το διάστημα και το σύμπαν στο οποίο ζούμε;

Το 26 κιλών σεληνιακό ρόβερ του ISRO ονομάζεται Pragyaan (μια σανσκριτική λέξη για τη σοφία). Ωστόσο, με βάση τα αμφίβολα στοιχεία που έχει παράσχει το ISRO, δεν νομίζω επίσης ότι είναι «σοφό» να δεχτούμε τους ισχυρισμούς του ISRO για προσγείωση στο φεγγάρι. Δεδομένης της σημαντικής δημοσιότητας που έλαβε το γεγονός στα εταιρικά ειδησεογραφικά δίκτυα, πολλοί άνθρωποι στην Ινδία και παγκοσμίως, γιορτάζουν την προσγείωση του ISRO στο φεγγάρι, ωστόσο, άλλοι γνωρίζουν ότι τα αρχαία βεδικά κείμενα (που συχνά συνδέονται με την αρχαία Ινδία) περιγράφουν ότι είναι αδύνατο για την ανθρωπότητα να προσγειωθεί φυσικά στο φεγγάρι.

Σημειώνω παρακάτω τα γραπτά του A.C Bhaktivedanta Swami Srila Prabhupada, ενός διάσημου πνευματικού ηγέτη και μελετητή που μετέφρασε πολλά από τα βεδικά κείμενα από τα σανσκριτικά στα αγγλικά. Ο Srila Prabhupada απέρριψε τις αναφορές για τις προσγειώσεις της NASA το 1969 στο φεγγάρι δηλώνοντας ότι «ποτέ δεν πήγαν στον πλανήτη του φεγγαριού» και σε σχέση με τους λεγόμενους βράχους του φεγγαριού ότι «Είναι απλά εξαπάτηση. Το βρήκαν στην Αριζόνα... και εργαστηριακές εργασίες.». Δήλωσε επίσης:

«Οι σπούτνικ ή οι λεγόμενοι τεχνητοί πλανήτες κατασκευασμένοι από μηχανικές διατάξεις δεν θα μπορέσουν ποτέ να μεταφέρουν ανθρώπους στο διαπλανητικό διάστημα. Ακόμη και αυτοί δεν μπορούν να πάνε στο τόσο πολυδιαφημισμένο φεγγάρι ».

Ψεύτικες προσγειώσεις στο φεγγάρι - Μέρος ενός παραδείγματος της άθεης ψεύτικης επιστήμης

Επιπλέον, τα αρχαία βεδικά κείμενα περιγράφουν την τρέχουσα εποχή στην ανθρώπινη ιστορία ως «Kali-yuga» - μια εποχή που κυριαρχείται από ψευδαισθήσεις μεγάλης κλίμακας, εξαπάτηση, ψέμματα και δαιμονικές επιδιώξεις. Σε αυτή τη σημερινή κοινωνία Kali-yuga υπάρχει πολλή πλαστογραφία και εξαπάτηση. Ωστόσο, η αμφισβήτηση της κυρίαρχης αφήγησης είναι σχεδόν αδιανόητη για τις «συνδεδεμένες» μάζες που υπνωτίζονται από τα κυρίαρχα μεγα-εταιρικά μέσα ενημέρωσης και την επιστημονική ορθοδοξία που πλασάρουν ψεύτικη επιστήμη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνολική ατζέντα και γιατί υπάρχει τέτοια μεγάλης κλίμακας καλά χρηματοδοτούμενη εξαπάτηση στην τρέχουσα κοινωνία, δείτε επίσης τα βιβλία μου: Godless Fake Science and Moon Landing 2023 – Science or Science Fiction? και CO2 Climate Hoax – How Bankers Hijacked the Real Environment Movement. Επιπλέον, η ψεύτικη πανδημία Covid-19 ήταν μια άλλη κατασκευασμένη εξαπάτηση στην οποία οι μεγάλες εταιρείες πούλησαν δισεκατομμύρια εμβόλια. Όπως περιέγραψα στο βιβλίο μου No Worry No Virus, για ανθρώπους που εδώ και δεκαετίες εμπιστεύονται τα κυρίαρχα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να συνειδητοποιήσουν και να αποδεχτούν πλήρως ότι ο Covid-19 ήταν μια ψεύτικη πανδημία είναι σχεδόν αδύνατο.

Στο βιβλίο Godless Fake Science περιγράφω ότι μεγάλο μέρος της επιστημονικής αφήγησης που έχουμε διδαχθεί από τα σχολικά μας χρόνια και μετά, βασίζεται στο ψέμμα και ότι ο ίδιος ο θεσμός της «επιστήμης» έχει με πολλούς τρόπους σφετεριστεί από οικονομικά συμφέροντα που επιδιώκουν να προωθήσουν τη δική τους αφήγηση και ατζέντα. Τις τελευταίες δεκαετίες, αυτό που πολλοί πιστεύουν ότι είναι επιστήμη στην πραγματικότητα πληρώνεται διαφημιστικές αφηγήσεις και διαφημίσεις από βιομηχανίες τρισεκατομμυρίων δολλαρίων που συνθέτουν τη δική τους επιστήμη. Αυτό περιλαμβάνει πολλούς τομείς, όπως η επιστήμη του κλίματος· την ψεύτικη πανδημία Covid-19· τον βιοφαρμακευτικό τομέα· και νεοδαρβινική εξέλιξη. Η σύγχρονη επιστήμη, όπως η οικονομία, οι τράπεζες και τα εταιρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχει γίνει μέρος ενός παραδείγματος που φέρει η εξαπάτηση και η εταιρική απληστία, και που ζωγραφίζει τον Θεό έξω από την εικόνα.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Mark Gerard Keenan είναι πρώην επιστήμονας στο Τμήμα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Τμήμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών. Είναι συγγραφέας των βιβλίων:

Τα ηλεκτρονικά βιβλία του Mark σε μορφή PDF είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του εδώ.

Σημειώσεις

[1] Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_11_missing_tapes

[2] Για παράδειγμα, ένα βίντεο με τίτλο: A Funny Thing Happened on the Way to the Moon at https://www.youtube.com/watch?v=bdQHKf48Mfw

[3] Πηγές:

https://krishna.org/proof-of-faked-apollo-footage/

http://krishnatube.com/video/1502/Make-Believe-NASA-Moon-Missions-Part-1

http://krishnatube.com/video/1505/Make-Believe-NASA-Moon-Missions-Part-2

https://www.youtube.com/watch?v=3pXW7rROu54

https://krishnatube.com/video/1502/make-believe-smoke-mirrors-part-1-apollo-moon-hoax-proof-vfx-analysis/

[4] Πηγή: https://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/image_feature_2159.html

[5] Πηγή: https://eol.jsc.nasa.gov/Collections/Composites/

[6] Πηγές: https://www.nasa.gov/topics/earth/features/viirs-globe-east.html

https://sos.noaa.gov/catalog/datasets/polar-orbiting-aqua-satellite-and-modis-swath/

[7] Πηγή: https://www.nasa.gov/image-feature/apollo-8-earthrise

[8] Πηγή: http://www.zephaniah.eu/index_htm_files/Hoax%20Earthrise%20Photos%20Released%20by%20NASA.pdf

[9] Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=EjQx9wI4y9w

[10] Πηγή: https://www.space.com/biden-nasa-2022-budget-request-science-artemis

[11] Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=pPCP5n37JwE&feature=youtu.be

[12] Πηγή: https://spaceref.com/status-report/nasa-jsc-software-robotics-and-space-systems-services-request-for-information/

[13] Για παράδειγμα, ένα βίντεο με τίτλο Η NASA χρησιμοποιεί τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας για να πλαστογραφήσει το πλήρωμα του ISS σε βίντεο


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 



Προσγείωση στη Σελήνη 2023 – Επιστήμη ή επιστημονική φαντασία;

Από τον Mark Gerard Keenan

ΑΣΊΝ: B0CMHPDMZC

ΕκδότηςΑνεξάρτητη δημοσίευση (2 Νοεμβρίου 2023)

ΓλώσσαΑγγλικά

Μαλακό εξώφυλλο93 σελίδες

ISBN-13979-8866274680

Ο Οργανισμός Διαστημικής Έρευνας της Ινδίας (ISRO) ισχυρίζεται ότι το διαστημικό σκάφος Chandrayaan Mission-3 προσγειώθηκε στο φεγγάρι τον Αύγουστο του 2023. Δεδομένου ότι εκατομμύρια άνθρωποι ισχυρίζονται ότι οι προσγειώσεις της NASA στο φεγγάρι ήταν πλαστές, ο συγγραφέας εξετάζει τα στοιχεία για τους ισχυρισμούς του ISRO και της NASA και εκθέτει τις απάτες προσγείωσης στο φεγγάρι. Παρά το γεγονός ότι έχει λάβει 2400 δισεκατομμύρια δολλάρια από τα χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ, η NASA λέει ακόμη ότι «έχασε» όλα τα δεδομένα τεχνολογίας και τηλεμετρίας.

Βλέπουμε πώς το Χόλλυγουντ και οι διαστημικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν τεχνικά τεχνάσματα, ψεύτικη επιστήμη και επαυξημένη εικονική πραγματικότητα για να πλαστογραφήσουν το διάστημα και τη μηδενική βαρύτητα, και να διαδώσει την έννοια των διαστημικών ταξειδιών και το ηλιοκεντρικό δόγμα του πλανήτη. Τα θέματα των δορυφόρων, της επίπεδης γης, της βεδικής κοσμολογίας, του τεκτονισμού, του φίλτρου γνώσης στη σύγχρονη επιστήμη, της λογοκρισίας στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και των αθεϊστικών δυνάμεων πίσω από την εξαπάτηση περιγράφονται λεπτομερώς. Σε αυτόν τον πνευματικό πόλεμο μεταξύ αλήθειας και ψευδαίσθησης, ο συγγραφέας αναφέρεται στις αρχαίες Βέδες – το αληθινό πνεύμα της επιστήμης που είναι η βάση όλης της γνώσης.

Κάντε κλικ εδώ για αγορά.



ΠΗΓΗ: https://www.globalresearch.ca/nasa-advanced-virtual-reality-what-reality-what-illusion/5842596



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

3 σχόλια:

  1. Το αν πραγματικά πάτησαν (πιθανότατα δεν!) στο φεγγάρι είναι ξεχωριστό από την τηλεοπτική κάλυψη που είναι ΣΙΓΟΥΡΑ σκηνοθεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι είχαν μαλλιά ακόμα, μόλις τά ...έχασαν γιά πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα!!:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!