Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Ο Yuval Harari, ο υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης του WEF, υπαινίσσεται ότι ο Trump θα εκλεγεί, αλλά τότε τι;

Αυτό θα εξοργίσει απολύτως τους οπαδούς του, σχεδόν εξασφαλίζοντας ότι κάποιοι θα πάρουν τα όπλα και θα σφαγιαστούν σε κάποια μορφή εμφυλίου πολέμου χαμηλού βαθμού.


Μια παγίδα έχει ήδη στηθεί για τον Trump και κατ' επέκταση για όλους τους οπαδούς του

Ο σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και φερέφωνο της παγκοσμιοποίησης Yuval Harari έχει κάνει μερικά πολύ ενδιαφέροντα σχόλια για τον Donald Trump.

Ο Harari λέει ότι πιστεύει ότι είναι «πολύ πιθανό» ο Trump να εκλεγεί τον Νοέμβριο και ότι ένα τέτοιο περιστατικό θα ήταν το «θανάσιμο χτύπημα» στην παγκοσμιοποίηση.

(ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ)

Έχω πει στο παρελθόν ότι ένας τρόπος με τον οποίο οι εγκληματίες του βαθέος κράτους που διοικούν την κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορούσαν να υποδαυλίσουν βίαιες πολιτικές αναταραχές, μέχρι και τον Εμφύλιο Πόλεμο, θα ήταν να επιτρέψουν στον Trump να «εκλεγεί», αλλά στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τον στρατό των ΗΠΑ για να τον εμποδίσουν να αναλάβει καθήκοντα. Τώρα, ένα mainstream εταιρικό μέσο ενημέρωσης ανακοινώνει ανοιχτά ένα σχέδιο για να χτυπήσει τη δεύτερη προσπάθεια του Trump να γίνει πρόεδρος είναι ήδη σε εξέλιξη.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από ένα άρθρο του Modernity News που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Ένας πρώην αξιωματούχος του Στέητ Ντηπάρτμεντ προειδοποίησε ότι οι γνώστες του βαθέως κράτους και στοιχεία του στρατού σχεδιάζουν να εκτροχιάσουν την προεδρία του Trump εάν κερδίσει τις εκλογές.

Την Κυριακή, το NBC News ανέφερε ότι «ένα χαλαρό δίκτυο ομάδων δημοσίου συμφέροντος και νομοθετών» σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει νόμους και άλλες τακτικές για να εμποδίσει τον Trump να ασκήσει εξουσία την πρώτη ημέρα της επιστροφής του στο Οβάλ Γραφείο.

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτοί οι μυημένοι θα κάνουν τα πάντα «για να αποτρέψουν οποιεσδήποτε προσπάθειες επέκτασης της προεδρικής εξουσίας», ακόμη και αν ο Trump έχει λάβει εντολή να το πράξει από τον αμερικανικό λαό.

Και εκφράζουν όλο και πιο ανοιχτά τα σχέδιά τους.

Το άρθρο του NBC News αναφέρει:

Όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια δήλωσαν στο NBC News ότι μελετούν τις προηγούμενες ενέργειες του Trump και τις πολιτικές θέσεις του 2024, ώστε να είναι έτοιμοι εάν κερδίσει τον Νοέμβριο. Αυτό περιλαμβάνει την προετοιμασία για την ανάληψη νομικής δράσης και την αποστολή επιστολών στους διορισμένους από τον Trump εξηγώντας τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσουν εάν υπονομεύσουν τους συνταγματικούς κανόνες».

Οι επικριτές λένε ότι το σχέδιο αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να παρακάμψει ο στρατός τη συνταγματική εξουσία του Trump ως προέδρου.

Ο Mike Benz, εκτελεστικός διευθυντής του Foundation for Freedom Online και πρώην αξιωματούχος του Στέητ Ντηπάρτμεντ, δημοσίευσε ένα σχόλιο στο X που αναφέρει:

«Μην ξεχνάτε ποτέ αυτό το tweet για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αυτό είναι ένα ομολογημένο σχέδιο, εκ των προτέρων, για τον στρατό να μην παρατηρεί πλέον τη στρατιωτική αλυσίδα διοίκησης. Αυτή είναι μια στρατιωτική κυβέρνηση. Αυτό είναι ένα σχέδιο για τον τερματισμό της πολιτικής διακυβέρνησης».

Σε μια άλλη ανάρτηση στο X, ο σχολιαστής Michael Malice πρότεινε ότι το σχέδιο ισοδυναμούσε με «προδοσία».

Άλλοι συμφώνησαν ότι η συνωμοσία ισοδυναμούσε με σαφή ένδειξη ότι το κατεστημένο ήταν έτοιμο να καταφύγει στην προδοσία για να εμποδίσει τον Trump να εκπληρώσει κάθε είδους δημοκρατική εντολή.

Ένας άλλος ερωτώμενος επεσήμανε ότι η γυναίκα που πιστώνεται με την οργάνωση αυτού του σχεδίου, η Mary B. McCord, συντονίζει μια «προσπάθεια να αφαιρέσει από τον Trump την εξουσία του ως αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων».


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Αυτό το άρθρο είναι μια προσπάθεια του βαθέως κράτους να εξαπατήσει τους Αμερικανούς υποστηρικτές του Trump την ίδια μέρα που ανοίγουν οι εκλογές της Αϊόβα και αρχίζει ο εκλογικός κύκλος.

Πιστεύω ότι ο Trump χρησιμοποιείται ως ραδιενεργός αχυράνθρωπος, είτε το γνωρίζει είτε όχι, για να διαιρέσει περαιτέρω τη χώρα και να κρατήσει την προσοχή μας επικεντρωμένη στο παράδειγμα αριστεράς-δεξιάς, αντί για το πού ανήκει, στους παγκοσμιοποιημένους ανθρώπους του χρήματος που διοικούν τους πολιτικούς, τον στρατό, το εκπαιδευτικό ίδρυμα, το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, τους κορυφαίους θρησκευτικούς ηγέτες, τις μεγάλες εταιρείες και τα μέσα ενημέρωσης.

Επειδή έχουν ήδη διεισδύσει και κατακτήσει όλους τους παραπάνω θεσμούς, οι παγκοσμιοποιητές στο βαθύ κράτος πιστεύουν ότι τώρα είναι η ώρα να επιτρέψουν σε έναν πολιτικό γνωστό για το «Πρώτα η Αμερική» να αναδειχθεί. Εάν γνωρίζετε ότι έχετε ήδη πάρει τον έλεγχο της στρατιωτικής δομής διοίκησης των ΗΠΑ, του FBI, της CIA, της NSA και ολόκληρης της ομοσπονδιακής γραφειοκρατίας, δεν θα ήταν λογικό να επιτρέψετε στον Donald Trump να τρέξει και ίσως ακόμη και να «κερδίσει», προσελκύοντας έτσι όλο τον αμερικανικό λαό που μοιράζεται το όραμά του κατά της παγκοσμιοποίησης; 

Χωρίς καν να το γνωρίζει, ο Trump θα οδηγήσει τους οπαδούς του σε σφαγή, όπως έκανε στις 6 Ιανουαρίου.

Και ποιος καλύτερος τρόπος για να προσελκύσουμε τους υποστηρικτές του Trump και να τους παρουσιάσουμε ως κακούς και βίαιους από το να εμποδίσουμε τον Trump να αναλάβει καθήκοντα ή να ασκήσει πλήρως τα καθήκοντα του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων; Αυτό θα εξοργίσει απολύτως τους οπαδούς του, σχεδόν εξασφαλίζοντας ότι κάποιοι θα πάρουν τα όπλα και θα σφαγιαστούν σε κάποια μορφή εμφυλίου πολέμου χαμηλού βαθμού. Το δόλωμα προετοιμάζεται. Αυτό θα δώσει επίσης στο βαθύ κράτος το πρόσχημα να συλλάβει μη βίαιους υποστηρικτές του Trump, λέγοντας ότι αποτελούν κίνδυνο για την κοινωνία και κίνδυνο για τη «δημοκρατία». Θα κατηγορήσουν τους οπαδούς τους Trump για την ίδια την αμαρτία για την οποία οι ίδιοι είναι ένοχοι.

Αυτό είναι λοιπόν το συμπέρασμα μου από αυτό το συγκλονιστικό άρθρο του NBC News. Οι παγκοσμιοποιητές κατακτητές στην Ουάσιγκτον παίρνουν σειρά, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια κρίση κάποιου είδους, που έχει προγραμματιστεί να κλιμακωθεί καθώς μπαίνουμε βαθύτερα στην προεκλογική περίοδο. 

Είναι πάντα ευκολότερο να διεκδικείς δικτατορικές εξουσίες όταν υπάρχει μια κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» για να αποσπάσεις την προσοχή των ανθρώπων και να τους κάνεις να πιστεύουν ότι η κυβέρνηση εργάζεται για να τους προστατεύσει από επικείμενο κίνδυνο. Το κοινό "τρώει" το παραμύθι κάθε φορά.

Μην τους αφήσετε να σας προκαλέσουν φόβο ή άγχος, καθώς τέτοια συναισθήματα παίζουν απευθείας στα χέρια τους. Αφήστε αυτές τις αποκαλύψεις να σας κάνουν να προετοιμαστείτε, διανοητικά, σωματικά και πνευματικά, αλλά ποτέ να μην φοβάστε. Ο Απόστολος Παύλος έγραψε στην πρώτη επιστολή του προς τον Τιμόθεο ότι ο Κύριος δεν μας έδωσε «πνεύμα φόβου», αλλά δύναμης, αγάπης και σωφροσύνης. Θα μπορούσε να πει «ένα πνεύμα», αλλά είπε «το πνεύμα», που μου λέει ότι μιλούσε για ένα συγκεκριμένο πνεύμα, ένα πνεύμα που προέρχεται από τον εχθρό της ψυχής μας.

Προσευχηθείτε να μην εξαπατηθείτε από όλες τις μηχανορραφίες του πονηρού που ακόμη και τώρα σχεδιάζονται πίσω από κλειστές πόρτες.


ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2024/01/15/wef-globalist-yuval-harari-hints-that-trump-will-get-elected-but-then-what/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Τραμπ δίνει ενωτικό τόνο, επαινεί τους ανταγωνιστές στην ομιλία νίκης στην Αϊόβα
«Είτε πρόκειται για Ρεπουμπλικάνους είτε για Δημοκρατικούς, φιλελεύθερους ή συντηρητικούς, θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσαμε να ενωθούμε και να ισιώσουμε τον κόσμο».
https://www.theepochtimes.com/us/trump-strikes-unifying-tone-praises-competitors-in-iowa-victory-speech-5566718?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2024-01-16&src_cmp=gv-2024-01-16&utm_medium=email&est=43AkjihwdbXsChUvviHa2EfC2gls%2FSPj%2BuiaDHemE5qMg14e9FM7Iz30iMU%3D

1 σχόλιο:

  1. Τα έχει πει ο Τζώρτς Σόρος. Δεν θέλει να υπάρχει με τίποτα Ντόναλτ Τράμπ και θα ήθελε να μην είναι υποψήφιος ο Ρον Ντε Σάντις. Σαφέστατος.
    Θα του αφαιρέσει το διεθνές σύστημα αρμοδιότητες γιατί έτσι τα έχουν κανονισμένα οι Δημοκρατικοί και το φερέφωνο του WEF o Χαρίρι που κάνει τον λαγό και τον ψευδοπροφήτη χαρακτηρίζει τον Ντόναλτ Τράμπ αχυράνθρωπο άλλων. Ποιος ο Χαρίρι, ο αχυράνθρωπος του Κλάους Σβαμπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!