Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ζήτησε από την Amazon να κρύψει κρίσιμα βιβλία εμβολίων κατά τη διάρκεια της πανδημίας



Η Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων αποκαλύπτει ότι πάνω από 40 τίτλοι προστέθηκαν σε μια λίστα επιτυχιών


Αποκαλύφθηκε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεσε την Amazon να κρύψει βιβλία προς πώληση στην πλατφόρμα της που ήταν επικριτικά για τα εμβόλια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν από την Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων και την Υποεπιτροπή για την Οπλοποίηση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης σε έγγραφα που δείχνουν ότι η Amazon μείωσε την προβολή των τίτλων που η κυβέρνηση θεώρησε υπερβολικά επικριτικούς για τις μεγάλες φαρμακευτικές ενέσεις.

Τα έγγραφα δείχνουν ότι ορισμένα βιβλία ήταν απλώς γενικά επικριτικά για τα εμβόλια, με αρκετά γραμμένα από επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Μερικά ήταν ακόμη και μόνο ανασκοπήσεις επιστημονικών μελετών.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνέταξε μια λίστα "Μην προωθείτε", στην οποία προστέθηκαν περισσότεροι από 40 τίτλοι.

Σε μια σειρά από 'X' αναρτήσεις, ο πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής Jim Jordan εξήγησε πώς τα εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Amazon που περιέχουν υπαλλήλους αποκάλυψαν ότι «η ώθηση για αυτό το αίτημα είναι η κριτική από την κυβέρνηση Μπάιντεν».


Στόχευσαν ακόμη και ένα παιδικό βιβλίο που θεώρησαν πολύ φιλικό προς τους ανεμβολίαστους.

«Μην αφήσετε την κυβέρνηση Μπάιντεν να σας πει ότι η εκστρατεία λογοκρισίας αφορούσε ανησυχίες για παραπληροφόρηση που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε ο Jordan.

Παρότρυνε περαιτέρω: «Κυνηγούσαν και τα ΒΙΒΛΙΑ. Αυτό αφορά –και ανέκαθεν αφορούσε– την καταστολή των δυσμενών απόψεων, όχι τις υποτιθέμενες προκλήσεις των νέων τεχνολογιών».
 
Υπάρχει μια βαθιά ειρωνεία που συνδέεται με αυτή την ιστορία στο ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τους Ρεπουμπλικάνους ότι προσπαθούν να «απαγορεύσουν» βιβλία σε εθνικό επίπεδο.
 


Ενώ σχεδόν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis εξέφραζε την αντίθεσή του στις σχολικές βιβλιοθήκες που έφεραν βιβλία σεξουαλικού περιεχομένου που απευθύνονται σε παιδιά, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν εργαζόταν ενεργά για τη λογοκρισία βιβλίων για ενήλικες.

ΠΗΓΗ: Biden Admin. Asked Amazon To Hide Vaccine Critical Books During The Pandemic - modernity


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Εκρηκτική μελέτη που αφαιρέθηκε κάποτε από το Lancet εντός 24 ωρών, τώρα αξιολογείται από ομοτίμους και δημόσια: αποκαλύπτει το 74% των θανάτων που συνδέονται άμεσα με το εμβόλιο COVID-19

Explosive Study Once Removed by Lancet within 24 Hours, Now Peer-Reviewed and Public: Reveals 74% of Deaths Directly Linked to COVID-19 Shot | The Gateway Pundit | by Jim Hᴏft


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!