Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Αρκεί η Ε.Ε. νά πάρει το "ΟΚ", από τόν Αφέντη... γιά έναν ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ μέχρι τόν τελευταίο Ευρωπαίο!

 


Της Ιωάννας Υψηλάντη


Και όσο εμείς περιμένουμε αραχτοί στους καναπέδες να πέσουν στα κεφάλια μας οι βόμβες, που ετοιμάζουν οι "εταίροι" και οι... "σύμμαχοι" μας, ο Πούτιν, βλέποντας την προβοκάτσια, που έρχεται και τι θα επακολουθήσει, προειδοποιεί:


"Οι εκπρόσωποι των χωρών του ΝΑΤΟ, ειδικά στην Ευρώπη, θα πρέπει να κάνουν έναν απολογισμό στον εαυτό τους με τι ακριβώς παίζουν.


Πρέπει να θυμούνται ότι είναι εξορισμού ένα κράτος με ένα μικρό έδαφος και έναν πολύ πυκνό πληθυσμό.


Πρέπει να έχουν κατά νου αυτόν τον παράγοντα, πριν αναφέρουν ότι θα χτυπήσουν βαθιά στο Ρωσικό έδαφος"
Εξαιρετικά κατανοητή η εξήγηση!


Κατά τ΄άλλα, σήμερα είναι Τετάρτη και κανείς μας δεν φαντάζεται σκηνές Χιροσίμα, στην Ευρώπη. 

Ούτε βλέπει τα προαποφασισμένα προγράμματα των νέων πολεμικών εξοπλισμών, που προωθεί η ΕΕ, για να επιτεθεί στην Ρωσία, στις ζωές και στα εισοδήματα των πολιτών.


Αρκεί η Ε.Ε. να πάρει το "ΟΚ", από τον Αφέντη πέραν του Ατλαντικού, για έναν νέο πόλεμο δι΄αντιπροσώπου και μέχρι τον τελευταίο Ευρωπαίο, για την διατήρηση της παντοκρατορίας του.


Σε 11 ημέρες ψηφίζουμε!

https://www.press-gr.com/2024/05/blog-post_213.html

2 σχόλια:

  1. Υποτίθεται ότι η γηραιά ήπειρος διαθέτει πολίτες με εμπειρία και υψηλή νοημοσύνη, εκτός αν έχουν κάψει εγκέφαλο η περισσότεροι οπότε η τύχη μας θα είναι ανάλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας τα έλεγε πρίν απο 90 χρόνια για τον σιωνισμό, αλλά εσείς σαν γνήσια γκοϊμ, υπερασπιστήκατε τα αφεντικά σας. Τώρα πλέον είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!