Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

ΒΙΝΤΕΟ: Μπορείτε να κάψετε μια αμερικανική σημαία, αλλά αν παραμορφώσετε την ομοφυλοφιλική σημαία, το καθεστώς θα σας ρίξει στη φυλακή ...




Στην Αμερική, μπορείτε να φτύσετε βετεράνους του Βιετνάμ, να αφοδεύσετε στη σημαία των ΗΠΑ, να απειλήσετε τη ζωή των δικαστών του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, να χλευάσετε τον Χριστιανισμό και να κάψετε ολοσχερώς ολόκληρες πόλεις  στο όνομα ενός εγκληματία καρριέρας. 

Αλλά αν τολμήσετε να ποδοπατήσετε τη σημαία του ουράνιου τόξου, ω, θα το πληρώσετε ακριβά, κύριε.

Αυτό ανακαλύπτουν τρεις έφηβοι στην Ουάσιγκτον με άδικο, ανήθικο και σκληρό τρόπο, καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργήματος για ασέβεια προς την εθνική "θρησκεία" των ομοφυλοφίλων.

Το βράδυ της Τετάρτης, μόλις λίγες ώρες αφότου το Spokane, Ουάσινγκτον είχε δώσει στην τοιχογραφία υπερηφάνειας LGBTQ+++ ένα νέο χεράκι μπογιάς, τρεις έφηβοι άφησαν το στίγμα τους - κυριολεκτικά. 

Ο Ruslan Turko, 19 ετών, μαζί με δύο άλλους ανήλικους εφήβους, άφησαν σημάδια από σκούτερ. 

Για αυτό το ειδεχθές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για «βανδαλισμό» 1ου βαθμού, ένα κακούργημα που θα μπορούσε να τους οδηγήσει έως και 10 χρόνια στη φυλακή

Και αν αυτό δεν είναι αρκετή τιμωρία - και φυσικά, δεν είναι - οι εισαγγελείς ήθελαν εγγύηση 15.000 δολλαρίων για αυτούς τους εκκολαπτόμενους κατά συρροή δολοφόνους.




Προφανώς, είναι επίσης παράνομο να μην γιορτάσετε και να μην ενστερνιστείτε και εσείς τον 'kinky' ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής.



Ένας ενήλικας και μια ομάδα ανηλίκων κατηγορούνται ότι βανδάλισαν την τοιχογραφία του Spokane Pride στο κέντρο της πόλης και φώναξαν ομοφοβικές προσβολές στους ανθρώπους.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση πιθανής αιτίας, μάρτυρες έξω από το Irish Grille του O'Doherty στη λεωφόρο Spokane Falls και στην οδό Howard είδαν μια ομάδα περίπου τεσσάρων ατόμων ντυμένων στα μαύρα με σκούτερ Lime να κάνουν σκόπιμα σημάδια ολίσθησης στην τοιχογραφία γύρω στις 9 μ.μ. στις 5 Ιουνίου.

Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι ορισμένα από τα εμπλεκόμενα άτομα φώναζαν: «F**k you f****t» και «Go to hell».

Από πότε είναι παράνομο στην Αμερική να λες "F**k you fa**ot" και "go to hell";

Δυστυχώς, αυτό το είδος δικαστικής παραφροσύνης έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. 

Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο, ένας έφηβος από τη Φλόριντα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κακουργηματικό βανδαλισμό επειδή άφησε σημάδια καύσης ελαστικών σε μια διασταύρωση δρόμου βαμμένη στα χρώματα της σημαίας υπερηφάνειας LGBT. Τι φρίκη! Ας ελπίσουμε ότι μπήκε στη λίστα "Most Wanted" του FBI.




Εν τω μεταξύ, η αριστερά μπορεί να πυρπολήσει την Παλιά Δόξα – την σημαία για την οποία άνδρες και γυναίκες έχουν κυριολεκτικά θυσιάσει τη ζωή τους – χωρίς να ανοίξει ρουθούνι

Στην πραγματικότητα, για έναν αριστερό μαρξιστή, το κάψιμο της σημαίας, το φτύσιμο, ακόμη και η αφόδευση παντού θεωρείται σήμα τιμής, ανεξάρτητα από το πόσο βαθιά αυτές οι ενέργειες πληγώνουν τους βετεράνους και τους νομοταγείς Αμερικανούς που αγαπούν βαθιά τη χώρα τους.



Καίνε ακόμη και τη σημαία στις 4 Ιουλίου, ως πρόσθετη απόλαυση στις μπριζόλες.



Το κάψιμο της αμερικανικής σημαίας είναι η #1 κίνηση για τους Δημοκρατικούς.

 

Και όταν η Αριστερά δεν καίει τη σημαία των ΗΠΑ, την χλευάζει.





Αλλά τολμήστε ακόμη και να ρίξετε μια ματιά στη σημαία του ουράνιου τόξου με λάθος τρόπο - ένα σύμβολο των σεξουαλικών προτιμήσεων αυτών των ανθρώπων - και θα ριχτείτε στο γκουλάγκ τόσο γρήγορα, που θα σας πιάσει ίλιγγος.

Ο Sean Davis, ο συντάκτης του The Federalist, το έθεσε πολύ καλύτερα:

«Μπορείς να κάψεις μια αμερικανική σημαία, αλλά αν παραμορφώσεις την ομοφυλοφιλική σημαία, το καθεστώς θα σε βάλει φυλακή».



Αυτός ο τύπος αναγκαστικής, κυβερνητικής εντολής συμπεριφοράς είναι παρόμοιος με τη θρησκευτική τυραννία επιπέδου Ταλιμπάν. 

Είναι η αριστερή εκδοχή του νόμου της Σαρία και θα πρέπει να ονομάζεται «νόμος του ουράνιου τόξου». 

Αυτό είναι το πόσο απίστευτα επικίνδυνο και ασφυκτικό έχει γίνει το κίνημα LGBTQ+++ – όλα σχεδιασμένα. 

Δεν επρόκειτο ποτέ απλώς για να «περπατούν χέρι-χέρι δημόσια» και για τις φορολογικές ελαφρύνσεις. 

Το κίνημα LBGTQ+++, όπως όλα στην αριστερά, αφορά την εξουσία, τον έλεγχο και τη ρύθμιση των σκέψεων και της συμπεριφοράς, όπως ο τυπικός ισλαμιστής ριζοσπάστης. 

Τι ακολουθεί; 

Θα αρχίσει η κυβέρνηση να πετάει λευκούς που δεν σέβονται την ομοφυλοφιλική σημαία από τις στέγες;


ΠΗΓΗ: VIDEO: You can burn an American flag, but if you deface the gay flag, the regime will put you in prison... - Revolver News


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!