Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Δέκα νέες μελέτες σχετικά με τους κινδύνους για την υγεία από το 5G





Ο Π.Ο.Υ. ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι τα ραδιοκύματα κινητής τηλεφωνίας δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία.
 

Ο γιατρός Δρ Joseph Mercola το βλέπει διαφορετικά και αναφέρει νέες μελέτες στις οποίες αναφέρονται οι κίνδυνοι αυτής της τεχνολογίας για τον άνθρωπο, τα ζώα και τα φυτά.



Κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «πανδημίας» του κορωνοϊού, το δίκτυο 5G επεκτάθηκε ΚΡΥΦΑ σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι κίνδυνοι που θέτει αυτή η τεχνολογία φυσικά αγνοήθηκαν και αποσιωπήθηκαν. 

Ακόμη χειρότερα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) προώθησε πρόσφατα μια νέα έκθεση υποστηρίζοντας ότι «τα ραδιοκύματα κινητής τηλεφωνίας δεν αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη υγεία».

Αυτή υποτίθεται ότι είναι μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση 28 ετών Έρευνες έχουν δείξει. Οι συντάκτες της μελέτης έλαβαν υπόψη περισσότερες από 5000 μελέτες, εκ των οποίων 63 που δημοσιεύθηκαν μεταξύ 1994 και 2022 συμπεριλήφθηκαν στην ανάλυση. Οι μη σχετικές μελέτες δεν ελήφθησαν υπόψη, κάτι που είναι σύνηθες στις συστηματικές ανασκοπήσεις, ανακοίνωσε ο Π.Ο.Υ..

Ο Δρ Joseph Mercola, από την άλλη πλευρά, αναφέρει σε άρθρο σχετικά με μελέτες που δημοσιεύθηκαν μεταξύ 2022 και 2024 που τονίζουν τους κινδύνους για την υγεία της τεχνολογίας 5G. Δ

ημοσίευσε το άρθρο του τον Απρίλιο του 2024, αλλά λόγω του επείγοντος χαρακτήρα και της εκρηκτικότητας του θέματος, το έκανε ξανά διαθέσιμο στις 6 Οκτωβρίου. 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτή η έρευνα έρχεται σε αντίθεση με τις κατευθυντήριες γραμμές της Διεθνούς Επιτροπής για την Προστασία από τις Μη Ιοντίζουσες Ακτινοβολίες και δείχνει διάφορες επιβλαβείς βιολογικές επιπτώσεις της ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων (RFR) στους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου καρκίνου.

Κατά την τελευταία δεκαετία, ο Mercola έχει εργαστεί εκτενώς για το θέμα, συζητώντας τα στοιχεία της βιολογικής βλάβης που προκαλείται από μη ιονίζοντα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) και ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RFR) από ασύρματες τεχνολογίες. 

Το αποτέλεσμα: Το 5G είναι επικίνδυνο. Έτσι, μεταξύ άλλων, αυτή η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει νευρολογικές βλάβες και ψυχιατρικά προβλήματα, υπογραμμίζοντας τις επιπτώσεις στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένου του αυξημένου κινδύνου ασθενειών όπως η άνοια μέσω μηχανισμών όπως η βλάβη της νευροσίνης.

Μια μελέτη του Δεκεμβρίου 2023 απεικονίζει τις επιβλαβείς επιδράσεις του 5G-RFR στο σπέρμα αρουραίων, δίνοντας έμφαση στον μειωμένο αριθμό και ποιότητα σπέρματος, με τη μελατονίνη να παρέχει προστατευτικό αποτέλεσμα. 

Έρευνα από τον Φεβρουάριο του 2024 δείχνει σημαντικές αλλαγές στο μικροβίωμα των κοπράνων και στα προφίλ μεταβολώματος σε ποντίκια που εκτέθηκαν σε 5G-RFR, υποδηλώνοντας ευρύτερες επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής ευεξίας και της ανοσολογικής λειτουργίας.

Το συνημμένο βίντεο δείχνει μια συνέντευξη που έδωσε ο Mercola τον Φεβρουάριο του 2020. Σε αυτό, μιλά για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδιά - τι είναι, ποιες είναι οι μεγαλύτερες πηγές έκθεσης, πώς αυτά τα πεδία επηρεάζουν την ανθρώπινη βιολογία και πώς να ελαχιστοποιήσετε την έκθεσή σας. 

Ο γιατρός συζητά επίσης πώς η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών χειρίζεται την αλήθεια για να κρατήσει τον πληθυσμό στο σκοτάδι σχετικά με τους κινδύνους.

Το 2020, μετά από τρία χρόνια έρευνας, ο Mercola δημοσίευσε το βιβλίο του "EMF * D". Σε αυτό, εξέτασε «τα συντριπτικά στοιχεία που δείχνουν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία είναι ένας κρυμμένος κίνδυνος για την υγεία που απλά δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί».


«Ενώ η βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας πιστεύει ότι ο μόνος τύπος ακτινοβολίας που μπορεί να προκαλέσει βλάβη είναι η ιονίζουσα ακτινοβολία - για παράδειγμα, οι ακτίνες Χ - οι ερευνητές έχουν προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι η μη ιονίζουσα και μη θερμαντική ακτινοβολία μπορεί επίσης να θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την ανθρώπινη υγεία, αλλά και για την υγεία των φυτών και των ζώων», προειδοποιεί ο Mercola.





ΠΗΓΗ: Zehn neue Studien über Gesundheitsrisiken von 5G - Transition News (transition-news.org)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μελέτη του Π.Ο.Υ.: Τα ραδιοκύματα κινητής τηλεφωνίας δεν αποτελούν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία
Αυτό λέγεται ότι ήταν το αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης ανασκόπησης 28 ετών έρευνας. Οι συντάκτες της μελέτης έλαβαν υπόψη περισσότερες από 5000 μελέτες, εκ των οποίων 63 που δημοσιεύθηκαν μεταξύ 1994 και 2022 συμπεριλήφθηκαν στην ανάλυση. Δεν ελήφθησαν υπόψη μη σχετικές μελέτες, κάτι που είναι σύνηθες στις συστηματικές ανασκοπήσεις.





Η επίδραση της έκθεσης σε πεδία ραδιοσυχνοτήτων στον κίνδυνο καρκίνου στον γενικό και ενεργό πληθυσμό: Μια συστηματική ανασκόπηση των μελετών παρατήρησης σε ανθρώπους - Μέρος Ι: Τα αποτελέσματα που ερευνήθηκαν περισσότερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!