Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ο Μπόρις Τζόνσον ισχυρίζεται ότι μια συσκευή ακρόασης βρέθηκε στο μπάνιο του μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου



Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας το αναφέρει αυτό στα απομνημονεύματά του. Η ομάδα ασφαλείας του έκανε την ανακάλυψη όταν έψαξε τις τουαλέτες το 2017.




Ο Μπόρις Τζόνσον ισχυρίζεται στα απομνημονεύματά του «Unleashed» ότι μετά από επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου το 2017, όταν ο Τζόνσον ήταν υπουργός Εξωτερικών, βρέθηκε μια συσκευή ακρόασης στο μπάνιο του.

Όπως αναφέρει ο Independent, η συσκευή φέρεται να ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας ασφαλείας, αφού ο Νετανιάχου χρησιμοποίησε την τουαλέτα στο γραφείο του Τζόνσον κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους. 


Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας εξήγησε ότι θα μπορούσε επίσης να είναι σύμπτωση. Σύμφωνα με τον Independent, δεν είναι σαφές εάν η ισραηλινή κυβέρνηση έχει έρθει αντιμέτωπη με αυτό.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!