Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Ηνωμένο Βασίλειο: Παππούς που φυλακίστηκε για αντιμεταναστευτική διαμαρτυρία βρέθηκε νεκρός.





Ένας παππούς που είχε φυλακιστεί για δύο χρόνια και οκτώ μήνες επειδή συμμετείχε σε αντιμεταναστευτική διαδήλωση στο Ρόδερχαμ της Αγγλίας, βρέθηκε νεκρός στη φυλακή της Αυτού Μεγαλειότητας (HMP) Moorland.
Ο Peter Lynch, 61 ετών, κρατούσε ένα πλακάτ που υποστήριζε ότι πολιτικοί, αστυνομικοί, δημοσιογράφοι και άλλοι είχαν διαφθαρεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), την BlackRock, την Vanguard και άλλους σε μια διαμαρτυρία έξω από ένα ξενοδοχείο που φιλοξενεί παράνομους μετανάστες μετά το θανατηφόρο μαχαίρωμα τριών νεαρών κοριτσιών στην πόλη Σάουθπορτ, σύμφωνα με ισχυρισμούς από έναν έφηβο με μεταναστευτικό υπόβαθρο.

Τα δικαστήρια δέχτηκαν ότι το πλακάτ και η διαμαρτυρία του Lych δεν ήταν παράνομα. Ωστόσο, τον επέκριναν ότι είχε «μια γενική θεωρία συνωμοσίας εναντίον οποιουδήποτε και οποιασδήποτε μορφής εξουσίας» και ισχυρίστηκαν ότι η «ρατσιστική και προκλητική» λεκτική κακοποίηση εναντίον των ΜΑΤ πέρασε τα όρια της παρανομίας.


Πλάνα από κάμερες σώματος από την ημέρα της διαμαρτυρίας δείχνουν τον Lynch, επιζώντα καρδιακής προσβολής, να λέει στα ΜΑΤ ότι «προστατεύουν τους ανθρώπους που σκοτώνουν τα παιδιά μας και τα βιάζουν».

Το Rotherham είναι ένα διαβόητο hotspot για την κακοποίηση συμμοριών από μουσουλμάνους, με λευκά κορίτσια της εργατικής τάξης να πέφτουν θύματα εκπόρνευσης, να βιάζονται και να μαστροπεύονται από κυρίως μουσουλμάνους άνδρες πακιστανικής καταγωγής για χρόνια, ενώ οι τοπικές αρχές αρνήθηκαν να ενεργήσουν από φόβο ότι θα κατηγορηθούν για ρατσισμό.

Οι συνθήκες θανάτου του Lynch ερευνώνται, αλλά πηγές λένε ότι φαίνεται να αυτοκτόνησε. Καθώς οι διαδηλωτές κατά της μετανάστευσης καταδικάζονταν, το Sky News που ανήκει στην Comcast ανέφερε προηγουμένως πηγές που έλεγαν: 

«Κάθε δεξιός, ακροδεξιός διαδηλωτής που καταλήγει στη φυλακή, λοιπόν, μπορεί να περιμένει μια αρκετά ψυχρή υποδοχή από... [Νότιες] Ασιατικές συμμορίες μέσα στη φυλακή που θα τους περιποιηθούν».

Οι μουσουλμάνοι αντιπροσωπεύουν επίσημα το 6,7% του πληθυσμού της Βρετανίας, αλλά αντιπροσωπεύουν περίπου το 18% των κρατουμένων και είναι πλέον η κυρίαρχη δύναμη μεταξύ του πληθυσμού των φυλακών.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο πρόεδρος της Ε.Ε. παρομοιάζει την ελευθερία του λόγου με μολυσματικές ασθένειες
Η Ursula von der Leyen τάσσεται υπέρ του «pre-bunking» στο δημόσιο φόρουμ για τον «εμβολιασμό» των ανθρώπων κατά της «παραπληροφόρησης».


Ναζί παντού; Παράλογη λογοκρισία γλώσσας φτάνει στην (γερμανική ποδοσφαιρική ομάδα) Hertha BSC
Από τα καρουζέλ στα συνθήματα των θαυμαστών: ο παράλογος φόβος των Ναζί στη Γερμανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!