Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ;;; ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ; (Άκρως "περίεργο", αυτό το διάσημο στις ΗΠΑ, 'σήριαλ' κινουμένων σχεδίων).




(Στην χώρα μας, δεν είναι γνωστό και τόσο, αυτό το διάσημο στις ΗΠΑ, αλλά  Υ Π Ο Π Τ Α   "π ρ ο φ η τ ι κ ό" 'σήριαλ' κινουμένων σχεδίων, άς πούμε "οικογενειακού" τύπου). 
Όπως γράφεται στις ΗΠΑ, οι 'Simpsons', έχουν μια "μοναδική ικανότητα", να ...προβλέπουν(;) το μέλλον, αλλά αυτή την φορά με την νίκη του Ντόναλντ Τράμπ, ξεπέρασαν ακόμα και τον εαυτό τους! (Ή μήπως όχι;)

Ήταν πριν από ...16 χρόνια (!!!) που προέβλεψαν, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γινόταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής!!! 
Ενώ ο πολύς (και αμύητος, απονήρευτος) κόσμος προσπαθεί να συμβιβαστεί με το γεγονός, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, προκύπτει ότι είχε υπάρξει "προειδοποίηση" πριν από πολύ καιρό...

Στο επεισόδιο «Bart to the Future», που προβλήθηκε τον Μάιο του 2000, η Lisa λέει, «έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Τράμπ».

«Ήταν μια προειδοποίηση στην Αμερική. Έμοιαζε να είναι η τελευταία λογική στάση, πριν πιάσουν πάτο. Ήταν σύμφωνο αποτέλεσμα, με το όραμα μιας Αμερικής που οδηγούνταν στην τρέλλα», τόνισε o Dan Greaney, ένας από τους συγγραφείς των 'Simpsons'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΤΤ GROENING
ΣΑΝ ΠΟΛΥ ..."ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΤΤ;;; ΠΩΣ ΤΑ ..."ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ,
ΠΟΥ  ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ "ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ", ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ;;;

Ο δημιουργός των 'Simpsons', ο Matt Groening* είπε στον αγγλικό 'Guardian', πως το προέβλεψαν το 2000, αλλά ο Τραμπ ήταν το πιο παράλογο αστείο όνομα, που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε εκείνη την εποχή και παραμένει αλήθεια. Είναι πέρα από τη σάτιρα». 
[ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ "ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ" Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ..."ΣΦΥΡΑΝΕ" ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΟΥ 'ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ', ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ...]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΤΤ GROENING

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ 'ΦΙΛΜΑΚΙ' ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΞΥ ...16 ΕΤΩΝ!
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ, ΣΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ 'ΣΚΗΝΙΚΟ', ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ  Π Α Ν Ο Μ Ο Ι Ο Τ Υ Π Ε Σ   ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ !!!!!




[*Ο σχεδιαστής αυτών των κινουμένων σχεδίων, που ΔΕΝ σταμάτησαν ποτέ(!) να παίζονται στις ΗΠΑ, απο το  1989, δηλώνει 'αγνωστικιστής', φιλελεύθερος, υποστηρικτής των Δημοκρατικών... Τώρα, πόσο "προφήτης" είναι στα 27 χρόνια


που ετοιμάζει τα επεισόδια αυτά, είναι δύσκολο να υποθέσουμε...]


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!