Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, σώθηκε τουλάχιστον το παλληκάρι...

Αποτέλεσμα εικόνας για πηρε φωτιά αεροπλάνο μας στηνΚρήτη

ΚΡΙΜΑ... Νωρίς το απόγευμα, ξέσπασε φωτιά σε πολεμικό αεροσκάφος μας, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Χανίων.
Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός στο αεροδρόμιο Χανίων και συγκεκριμένα στον τομέα, που είναι τα στρατιωτικά αεροσκάφη, όταν το πολεμικό αεροσκάφος τύπου 'F-16' της 115ΠΜ, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, κατά την προσγείωση του και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι ώρας συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικά Φ-16


Η φωτιά ξεκίνησε από την αριστερή πτέρυγα του αεροσκάφους και επεκτάθηκε ταχύτατα.
Ο πιλότος πρόλαβε και απομακρύνθηκε, την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις έριχναν νερό στο αεροσκάφος που καιγόταν, διαφεύγοντας από το ρύγχος, και όχι από τις πτέρυγες όπως γίνεται κανονικά.

Στο αεροσκάφος πάντως έχει καταστραφεί όλη η αριστερή πτέρυγα και μέρος της ατράκτου και θεωρείται οριστική απώλεια... Το 'F-16' έφερε εκπαιδευτικά βλήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος που κατάφερε τελευταία στιγμή να βγει από το αεροσκάφος, υπέστη σοβαρά εγκαύματα. 
Από το αεροσκάφος ακούστηκαν εκρήξεις,
 πιθανόν από τις δεξαμενές καυσίμων, ενώ υπέστη σοβαρές βλάβες... 

Αρχικώς η Πολεμική μας Αεροπορία, είχε προμηθευτεί 60 'F-16' block 52+ και πλέον απομένουν 36 μονοθέσια και 18 διθέσια, σύνολο 54 αεροσκάφη...

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΙΜΑ...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!